Közegészségügyi Bachelor diploma

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A mai villámgyors fejlődésben az utazás és a technológia terén a világ legtávolabbi sarkai úgy tűnhetnek, mintha a szomszédban lennének. És ezekkel az izgalmas lehetőségekkel a megnövekedett kapcsolatok mellett komoly felelősségünk a közegészségünk megóvásának.

Senki sem szereti a közegészségügyi vészhelyzetekre gondolni, mint a SARS és a Zika vírus, de biztosan megtörténik. Amikor ezt teszik, a lehető leggyorsabban fel kell készülnünk a hatásuk kezelésére. Elkötelezett, képzett szakemberek - valaki, mint te - szükségesek ahhoz, hogy fokozzák, válaszoljanak és megvédjék közösségeinket e veszélyektől a kollektív biztonságunkért.

A Goodwin karrier-központú közegészségügyi tananyaga, amelyet az iparág tartalmi szakértői tanítanak, biztosítja Önnek azokat a tudást és készségeket, amelyeket ki kell emelnie ezen a kritikusan fontos területen.

Ellentétben sok más közegészségügyi program az állam, Goodwin kínál átfogó képzést, amely felkészíti Önt számos karriert az érettségi után. Napi vagy esti órákat vehetsz részt, és a tanfolyam hibrid online / on-campus formátumban érhető el, amely biztosítja Önnek a rugalmasságot ahhoz, hogy befejezze a mértékeit, anélkül, hogy életét tartaná.

Több, mint valaha szükségünk van képzett szakemberekre, akik reagálhatnak a közegészségügyi vészhelyzetekre, a fertőző betegségek kitörésére és a krónikus betegség járványaira, mint a cukorbetegség és az elhízás. Az egészségügyi beavatkozásokat, az adatok összegyűjtését és elemzését, tanácsadást és támogatást nyújt, valamint segítséget nyújt az egyéneknek az egészségjavító szervezetekkel való összekapcsolásához. Középegészségügyi főiskolai végzettségünk végén készen áll arra, hogy kórházakban, kutatóintézetekben és egészségügyi szervezetekben dolgozzon.

Készen állsz a jobb, biztonságosabb és egészségesebb világ megteremtésére?

A közegészségügyben végzettek karrierjüket:

 • Közösségi egészségügyi dolgozók
 • Katasztrófa-elhárítási koordinátor
 • Környezetegészségügyi szakember
 • Egészségügyi oktató
 • Egészségfejlesztési szakember
 • Közegészségügyi program koordinátora
 • Tudományos segédmunkatárs

Közegészségügyi program eredményei

A diákok tanulmányozzák biostatisztika, epidemiológia, közegészségügyi politika és adminisztráció, globális egészség, és meg fogja érteni a helyi, állami, szövetségi és globális közegészségügyi rendszerek.

Az összes közegészségügyi program követelményeinek sikeres befejezése után a diplomások képesek lesznek:

 1. Alkalmazza az általános oktatási kurzusokat, a készségelemzést, a kutatást és a kritikai gondolkodást a közegészségügyi elméletekhez és gyakorlatokhoz.
 2. Alkalmazza a közegészségügyi kérdések ismeretét a lakosság egészségének javítására irányuló stratégiák kidolgozásához.
 3. A népesség társadalmi meghatározóinak azonosítása és értékelése.
 4. Kulturális kompetencia fejlesztése és a kulturális értékek egészségre gyakorolt ​​hatásának és a közegészségügyi szolgáltatások kihasználásának megértése.
 5. Ismertesse és elemezze a helyi, állami és szövetségi jogszabályok, előírások és szabványok hatását a közegészségügyi gyakorlatra.
 6. A populáció alapú adatok epidemiológiai módszerekkel történő felmérése.
 7. Alkalmazzunk olyan egészséggel kapcsolatos elméleteket, amelyek az egészség-viselkedés megváltoztatására irányuló beavatkozásokat és programokat vezetik.
 8. Használjon tudományos kutatási módszereket az egészségfejlesztés, a betegségmegelőzési programok hatékonyságának értékelésére.

Állásajánlatok, melyeket közegészségügyi oklevéllel szerezhet

Egy főiskolai diplomát nagy karrierhez kell vezetnie.

Annak érdekében, hogy sikereket találjunk a mai munkaerőpiacon, meg kell szerezni egy olyan fokozatot, amely a keresett karrierre irányul. Karrier-központú képzettségünk és tanúsítványprogramjaink felkészítik Önt a különböző iparági környezetekben sikeresnek tartott készségekkel és kompetenciákkal.

A Career Services csapatunk és a munkáltatók kiterjedt hálózata azért van itt, hogy karrierlehetőséget és tanácsadást nyújtsanak Önnek - ingyen, örökre.

Sok olyan közegészségügyi karrier áll rendelkezésre, akik az oktatás és a tapasztalat megfelelő kombinációját látják el. Goodwin College Közegészségügyi Program végzősök karrierjüket és szakmáikat szeretik:

 • Gyermek fejlesztési szakember
 • Közösségi Egészségügyi Oktatási Koordinátor
 • Közösségi egészségügyi dolgozók
 • Oktatási koordinátor
 • Egészségügyi oktató
 • Egészségfejlesztési szakember
 • Közegészségügyi oktató

Rugalmas közegészségügyi oklevél

Megérdemel egy olyan egyetemet, amely osztályokat kínál az ütemtervben. A Goodwin-nál találsz olyan órákat, amelyek illeszkednek az ütemtervbe és megfelelnek az Ön igényeinek. Ellentétben sok más közegészségügyi egyetemmel, a Goodwinnel, mindannyian a kényelemről van szó.

 • A közegészségügyi osztályok napokon, esténként és hétvégén állnak rendelkezésre.
 • A közegészségügyi osztályok elérhetők on-campusban, online és hibrid formában.
 • Az osztályokat standard 15 hetes formában kínálják.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden tanfolyam és félév változhat, és bármikor megváltozhat. Kérjük, forduljon hozzánk további információért a program rugalmasságáról.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Kevesebb