A program leírása

A Master of Public Health (MPH) online program alapja a régóta fennálló egyetemi oktatási és kutatási közegészségügyi az University of Edinburgh.

A közegészségügy a betegségek megelőzésére, az élet meghosszabbítására és az egészség előmozdítására irányul a társadalom erőfeszítései révén. Függetlenül attól, hogy már dolgozik-e ezen a területen, vagy új a témában, ez a közegészségügyi mester (MPH) ideális program azok számára, akik a mai közegészségügyi problémák megoldására törekednek.

MPH programunk biztosítja a diákok számára, hogy megértsék, hogyan lehet különböző tudományos tudományokat felhasználni az epidemiológia, a közegészségügy és az egészségügy társadalomtudományának legjobb szakmai gyakorlatának vizsgálatához.

A program célja, hogy belépési pontot nyújtson a közegészségügyi szakmához vagy a közegészségügyi kutatáshoz azok számára, akik a témában újak, hanem megfelelő mélységeket biztosítanak a meglévő közegészségügyi szakemberek számára. A választható kurzusok választéka tükrözi a tantárgy multidiszciplináris jellegét.

A közegészségügyi posztgraduális képzést 1875 óta 1875 óta folyamatosan kínálják az egyetemen, ahol új posztgraduális tudományos fokozatot indítottak azok számára, akik az egészségügy orvosainak akarnak lenni. Az 1898-ban alapított közegészségügyi elnököt és az Usher Közegészségügyi Intézet 1902-es megnyitását követően az egyetem az egészségügy és az egészségügy területén járványügyi, környezetegészségügyi, fertőző betegségekkel, orvosi statisztikával és társadalomtudományi kutatásokkal foglalkozik.

Online tanulás

Az online tanulás módja annak, hogy tanulmányozzon egy nemzetközileg elismert képesítést anélkül, hogy részt kellene vennie az egyetemen. Célja azoknak, akik a posztgraduális képesítés megszerzésére törekszenek a munka vagy más kötelezettségvállalások mellett.

Az online programok egyenrangúak az on-campus programokban. Az egyetlen különbség az, ahogyan a tanfolyamot átadják. Az online tanulási platformunk lehetővé teszi, hogy magas szintű képzettségű oktatóinkkal kommunikálhasson otthona vagy munkahelye kényelméről.

Mint online tanuló, hozzáférhet az egyetem kiváló erőforrásaihoz, és egy támogató online közösség részévé válik, amely a világ minden tájáról hallgatókat és oktatókat hoz magával.

Az MPH (online) program teljesen online, heti heti 10-15 órás tanulmányi elkötelezettséggel. Tanulni fogsz melletted, és megoszthatod ismereteidet és tapasztalataidat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak aktív fórumok, blogok, csoportmunka és videók segítségével. A program rugalmas, és nincsenek konkrét időpontok, amikor részt kell venni az osztályban. Úgy tervezték, hogy kiegészítse a munkateljesítményeket és a diákjaink földrajzi elhelyezkedését.

A program értékelése a tanfolyam és az online részvétel kombinációján keresztül történik. A program különféle típusú értékeléseket tartalmaz, többek között esszéket, online tevékenységeket, blogokat, csoportos munkát és teszteket. Az értékelés célja, hogy illeszkedjen az egyes kurzusok tanulási eredményeihez.

Programszerkezet

Tanulhat Masters, Diploma vagy Certificate szintre. Minden tanuló ugyanazt a kötelező Év Egy tanúsítvány szintű tanfolyamot követi, amelyek szilárd alapot nyújtanak a közegészségügy alapjainak, míg a választható kurzusok egy választéka lehetőséget kínál a tanulóknak arra, hogy részletesebb érdeklődési területeket tárjanak fel, és a programot testre szabják. saját tanulási igényeket és karrier célokat.

Egy év (tanúsítvány)

Minden hallgató a következő kötelező tanfolyamokat veszi igénybe:

 • Bevezetés a közegészségügybe (10 kredit)
 • Közegészségügyi gyakorlat epidemiológiája (10 kredit)
 • Bevezetés az egészségfejlesztésbe (10 kredit)
 • Bevezetés az epidemiológiához és a statisztikához (20 kredit)
 • Az egészséggazdaságtan alapjai (10 kredit)

2. évfolyam (Diploma)

Minden hallgató a következő kötelező tanfolyamokat veszi igénybe:

 • Egészségügyi közpolitika (10 kredit)
 • A kvalitatív kutatási módszerek bemutatása (10 kredit)
 • Kutatási terv a köz- és globális egészségügy számára (10 kredit)

A diákoknak választhatnak az alábbi listából pontosan 30 kreditből választható választható kurzusok.

Harmadik év (Masters)

Azok a hallgatók, akik befejezték a Diploma szintjét, és jogosultak a harmadik évre való előléptetésre, választhatnak, hogy akár 60 kredit értékű disszertációs projektet (ha egyetértenek a programigazgatók), vagy a harmadik évben a diákok, akik úgy döntenek, kötelező 20 kredit egyedi projekt - A közegészségügyi gyakorlat integrálása, valamint 40 kredit választható kurzus az alábbi listából.

Választható kurzusok *

 • Bevezetés a környezeti és foglalkozási epidemiológiába (10 kredit)
 • Társadalmak, reprodukció és egészségügy (10 kredit)
 • Közegészségügyi megközelítések az egészség csökkenéséhez, haldokláshoz és gyászoláshoz (10 kredit)
 • Vezetés és menedzsment a közegészségügyben (10 kredit)
 • Intermediate Epidemiology (10 kredit)
 • Közegészségügyi programok projektmenedzsmentje (10 kredit)
 • Anyai, újszülött és gyermekegészség globális összefüggésben (10 kredit)
 • Nem-kommunikációs betegségek globális kontextusban (10 kredit)
 • Adatelemzés epidemiológiára (10 kredit)
 • Kvalitatív társadalmi kutatások helyszíni készségei (10 kredit)
 • Szisztematikus vélemények (10 kredit)
 • A mentális betegség globális terhe (10 kredit)
 • Statisztikai modellezés epidemiológiához (10 kredit)
 • Adatelemzés a kvalitatív társadalmi kutatásban (10 kredit)

* A fenti információk részletezik a program struktúráját és kurzusait 2019/20-ban. Nem tudjuk garantálni, hogy minden kurzus évente fut.

Tanulási eredmények

A közegészségügyi mester (on-line) program célja, hogy felkészítse a hallgatók a bizonyítékokon alapuló fogalmi és gyakorlati eszközöket, hogy kritikus interdiszciplináris megközelítés a közegészségügyi kihívásokra.

Karrierlehetőségek

A program kiterjedt közegészségügyi ismeretekkel látja el Önt, amely javítja a foglalkoztatási kilátások kialakulását a kialakuló közegészségügyi színtéren. A diákok kiváló lehetőségeket találtak a kormány, az egészségügyi részleg, a kutatás, a politikaalkotás, a nem kormányzati szervezetek, a jótékonysági és a nemzetközi környezetben.

A Mesterek is jó alapot nyújtanak további tanulmányok megszerzéséhez PhD vagy a szakmai doktori.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es kitüntetéssel rendelkezik, vagy annak nemzetközi megfelelője, az orvostudományban, az ápolásban, a társadalomtudományban, a tudományban, a biomedicinában vagy más fegyelmezett fegyelemben.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza

 • IELTS Academic: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)

 • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)

 • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszban, az "Engedélyező készségek" szakaszok nincsenek figyelembe véve)

 • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)

 • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A program feltétel nélküli ajánlatával rendelkező pályázók jogosultak a Commonwealth Ösztöndíjra való jelentkezéshez.

Az Edinburgh-i Egyetem kis számú ösztöndíjat kínál a kiemelkedő jelentkezőknek. Ezek nagyon versenyképesek.

Az Egyesült Királyság kormánya posztgraduális kölcsönök

Az Egyesült Királyság állampolgárai, az állandó lakóhellyel rendelkezők és egyes, az Egyesült Királyságban lakóhellyel nem rendelkező uniós állampolgárok jogosultak a posztgraduális kölcsönökre - és bizonyos esetekben a megélhetési költségekre - is.

Program oktatási nyelve:
Angol
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

35 további kurzus The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Utoljára frissítve October 24, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 9, 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Price
15,500 GBP
(MSC). 10,335 GBP (PgDip). 5 170 GBP (PgCert).
Deadline
aug. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 9, 2019
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019

szept. 9, 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019
End Date