Közösségi gyógynövény-bizonyítvány

Általános információk

Program leírás

Közösségi Herbalist bizonyítvány

A közösségi Herbalist program egy egyedülálló 4 hónapos program, amely bevezeti a diákokat, hogy a hihetetlen világot a növények és gyógyászati ​​célra szerint a különböző kultúrákban. Ez a program vizsgálja a történelem növényi alapú terápiák és hogyan lehet azonosítani, és ápolják a gyógynövények használata növényi alapú élelmiszerek az egészség megőrzéséhez, és győződjön meg és alkalmazza a gyógynövény helyreállítani egészségét.

Pályakezdő ez a program használata szerzett tudást és tapasztalatot, hogy létrehoz egy közösségi alapú gyógynövény klinikára, hogy segítse a család és a barátok, a gyógy-és wellness kiskereskedelmi szektor növekedését és fenntartani gyógynövény kertek, hozzon létre gyógynövény-készítmények, vagy beiratkozik a diploma Fitoterápia programot A Kínai Népköztársaság.

Megkönnyítése könnyű átmenet a diploma Fitoterápia, 4 fogásos (Materia Medica, nyugati táplálkozás, gyakorlati Gyógynövény Patika és természeti Emergency Medicine) a CHP programot közvetlenül átadható a 3 éves diploma program.

Tanulmányi lehetőségek

A közösségi Herbalist program egy évente kétszer, a programok januárjában kezdődött, és szeptemberben. Az osztályok tervezett csütörtökön és péntek este és szombat és vasárnap napokon.

Felvételi

Belépő hallgatók a közösségi Herbalist Program Pacific Rim College kell egy középiskolai diploma vagy a megfelelő középfokú végzettség, legyen jó erkölcsi jellegű, és érdekükben áll a gyógynövény készítményeket is. Ezen kívül minden nem-angol anyanyelvű pályázóknak igazolniuk kell elsajátítását írásbeli és szóbeli angol. Bármely külföldi kérelmező köteles benyújtani hivatalos eredmény jelentést egy angol nyelvvizsgát például TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv), vagy IELTS (International English Language Test System).

Utoljára frissítve dec. 2017

Az iskoláról

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Tovább

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Kevesebb