Integráló idegtudományi MScR

Általános információk

Program leírás

Kutatási profil

Az integrált idegtudományi kutatások MSc-je egy egyéves, teljes munkaidős kutatási program, amely a modern idegtudomány minden szintjét lefedi, ami ideális program a doktori képzéshez.

Molekuláris, sejtes, rendszerek, regeneratív, kognitív, klinikai és számítástechnikai idegtudományok. Azt is lehetővé teszi, hogy a kezdetektől fogva kiválaszthassa saját specialitását, lehetővé téve az érdeklődésének és karriercéljainak tanulását.

Programszerkezet

Az első 12 hétben egy megtanított alkotóelemből indul, és részt vesz a „tematikus hetekben”, amelyek párhuzamosan futnak a választható kurzusokkal.

A választható kurzusok az első 12 hét során hetente két félnaponként tartanak. Ezek mélyebb betekintést nyújtanak egy adott érdeklődési terület koncepciójához és módszertanához.

A kutatáshoz az Edinburgh Neurotudományi közösség több mint 120 csoportjának vezető kutatóit választhatja ki saját projektjének fejlesztésére, amely a pszichológiától a nanotudományig terjedhet.

Dönthet úgy, hogy két egymást követő projektet hajt végre, hogy erőteljes áttekintést kapjon a kutatási területekről, vagy hosszabb projektet hajthat végre, hogy mélyebb laboratóriumi tapasztalatokat szerezzen az egyik területen.

Példák a befejezett projektekre:

 • Axon kezdeti szegmens plaszticitása a törékeny X-szindróma (Peter Kind) egérmodelljében
 • A neurodegeneratív betegségek kognitív és motoros funkciói (Thomas Bak)
 • A béta-amiloid és a tau kölcsönhatásai a kognitív hanyatlás előidézésében egy új Alzheimer-kór-modellben (Tara Spiers-Jones)
 • Az elsődleges cirok szerepe az őssejtek kialakulásában az agykéreg fejlődése során (Thomas Theil)

1. év

Kötelező tanfolyamok

Ki kell vennie ezeket a tanfolyamokat

 • Neuroimaging kutatás diplomás idegtudósok számára NEME11040 10 kredit
 • Neuroscience NEBM11011 áttekintése 10 kredit
 • Hatékony prezentációk LISC11051 0 kredit
 • Tudományos írás LISC11053 0 kredit
 • Projekttervezés és etika a tudományos kutatásban LISC11052 0 kredit
 • Idegtudományi kutatási adatok bemutatása NEBM11005 20 kredit
 • Kutatási javaslat (idegtudomány) NEBM11007 20 kredit
 • Kutatási képzés (idegtudomány) NEBM11016 20 kredit
 • Mester disszertáció (idegtudomány) 50% -át kell teljesíteni, és az 5. blokk során (2. félév ) és az NEBM11002-nél nagyobb kreditnek kell venni, 80 kredit

Tanfolyam opciók

Pontosan 20 kredit válasszon a következő tanfolyamokból

A választható kurzus elérhetősége a hallgatók számától függ. Bár minden erőfeszítést megteszünk arra, hogy a hallgatókat a választott kurzusválasztásukhoz rendeljék, ahol magas a kereslet, ezt nem garantálhatjuk. A hallgatóknak ellenőrizniük kell a kurzus részleteit az ütemterv és az elhelyezkedés szempontjából, mivel a kurzusokat az egész egyetemen számos helyszínen tanítják.

A kiválasztott kurzusokat az 1. szemeszter során kell elvégezni

 • NEBM11012 idegi áramkörök 20 kredit
 • Neurodegeneráció és regeneráció NEBM11013 20 kredit
 • Neurodevelopmental rendellenességek NEBM11014 20 kredit
 • Fejlődési neurobiológia NEBM11015 20 kredit
 • CMVM Tudományos Tudományos Írás TPGR11004 0 kredit

Karrierlehetőségek

Ez a program célja, hogy segítse Önt a kutatási pályafutása során. Az integrált idegtudományi kutatások során az MSc-n a diákok több mint 90% -a rendelkezik pozitív újabb célállomásokkal, köztük PhD, kutatási vagy klinikai pályákkal.

Belépési követelmények

A 2: 1-es brit diplomát, vagy annak nemzetközi egyenértékűségét biológiai tudományokban (beleértve az idegtudományt) vagy orvosi, fogászati vagy állatorvosi diplomát.

Angol nyelvi követelmények

Bizonyítania kell egy olyan szintű angol nyelvtudást, amely lehetővé teszi a tanulmányainak sikerét, nemzetiségétől vagy lakóhelyétől függetlenül.

A következő angol nyelvű képesítéseket elfogadjuk a megadott fokozaton:

 • IELTS Academic: összesen 6,5 (minden modulban legalább 6,0)
 • TOEFL-iBT: összesen 92 (legalább 20 minden modulban)
 • PTE Academic: összesen 61 (legalább 56 a „Kommunikációs készségek” szakaszban; az „Enaging Skills” szakaszokat nem veszik figyelembe)
 • CAE és CPE: összesen 176 (legalább 169 minden modulban)
 • Háromság ISE: ISE II mind a négy elem megkülönböztetésével

Angol nyelvű képesítésének legfeljebb három és fél éves lehet annak a programnak a kezdetétől kezdve, amelyre jelentkezni kíván, kivéve, ha IELTS, TOEFL, PTE Academic vagy Trinity ISE programot használ, ebben az esetben legfeljebb: két éves.

Angol nyelven tanított és értékelt diplomák

Olyan egyetemi vagy posztgraduális végzettséget is elfogadunk, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek az angol nyelvű többségi országban, az Egyesült Királyság vízumának és bevándorlásának meghatározása szerint:

Olyan diplomát is elfogadunk, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek egy olyan egyetemen, amely a nem többségi angol nyelvű országok jóváhagyott egyetemeinek listáján szerepel.

Ha Ön nem egy többségi angol nyelvű ország állampolgára, akkor diplomája legfeljebb három és fél év lehet a tanulmányi program elején.

Akadémiai Technológiai Jóváhagyási Rendszer

Ha Ön nem az EU, az EGT vagy a svájci állampolgár, akkor szüksége lehet egy akadémiai technológiai jóváhagyási rendszer tanúsítási bizonyítvánnyal annak érdekében, hogy tanulmányozza ezt a programot.

Díjak és költségek

Tandíj: Szív-érrendszeri biológia (MSc kutatás szerint)

Tudományos ülés Home / EU Overseas / Nemzetközi Online távoktatás További programköltségek
2019/0 £ 8,300 £ 26,600 £ 3,000

Éves tandíj

A teljes munkaidős és részmunkaidős, több mint egy éven át tartó tanulmányi programban részt vevő diákoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az éves tandíjat felül kell vizsgálni, és általában évi 5% -kal növekszik. Ezt az éves növekedést figyelembe kell venni a program igénylése esetén.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Egyesült Királyság kormánya posztgraduális kölcsönök

Ha az Egyesült Királyságban él, akkor lehet, hogy posztgraduális hitelt kérhet az Egyesült Királyság egyik kormányától. A támogatható pénzügyi támogatás típusa és összege a programjától, a tanulmányok időtartamától és a tartózkodási helyétől függ. (A részmunkaidőben, szakaszosan tanulmányozott programok nem támogathatók.)

Hogyan kell alkalmazni

Két hivatkozást kell benyújtania az alkalmazáshoz.

Az online jelentkezési űrlap kitöltésekor nem köteles kitöltenie a kutatási javaslatot. Az első kutatási projektet a program elején választja ki. (Kérjük, ne vegye figyelembe az automatikusan létrehozott e-maileket, amelyekben az információt a jelentkezés során kérik tőled.)

Hivatalos interjút készít (személyesen, videokonferencia vagy Skype útján).

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Kevesebb