Read the Official Description

 • Szeretne olyan szakmában lenni, ahol napi munkaelégedettséget kap a másoktól való segítségért?
 • Érdekli a test működésének megértését?
 • Lelkes és motivált vagy, hogy új fegyelmet tanuljon?
 • Van holisztikus kilátás a test és az egészség?
 • Egy önálló gyakorló lenne a karrierlet törekvése?
 • Szeretsz dolgozni "kézen fogható" emberekkel?

Ha a fentiek bármelyikére válaszol, akkor az osteopathia karrierje lehet az Ön számára.


A MOst egy egyetemi integrált mesterképzés. Lehetővé teszi a korábbi tapasztalatok nélküli hallgatók számára, hogy csak 4 éven át (vagy 5/6 éves részmunkaidős házi / EU diákok számára) áttelepüljenek egy teljesen független szakemberhez./>

A General Osteopathic Council (GOsC) által akkreditált elismert képesítéssel rendelkező hallgatóink jogosultak regisztrálni az érettségi helyszínre.

Csak a GOsC-nyilvántartásba felvett személyek vehetnek részt oszteopatákként.


Főbb pontok:/>

 • The London School of Osteopathy elsődleges osteopathiás képzés.
 • Csatlakozzon hallgatóinkhoz a történelmi londoni egyetemen, rövid távolságra a Tower Bridge-től.
 • Kis méretű, kiváló személyzet és diák aránya
 • Legyen önálló elsődleges egészségügyi szakember.
 • Csatlakozzon egy növekvő szabályozott szakmához, amely nagyon magas a betegek elégedettségével.
 • Nincs szükség előzetes egészségügyi szakképzésre - csak kielégítő oktatást (iskolai bizonyítvány vagy érettségi vagy azzal egyenértékű).
 • Azok az érett diákok, akik szeretnék változtatni vagy előrelépni a pályafutásukon, üdvözlik.
 • Közvetlen belépés a Bachelor of Osteopathy (kitüntetések), amely egy 3,5 éves Pathway , vagy az egyetemi integrált Masters of Osteopathy, amely egy 4 éves Pathway .
 • Tanuljon szakképzett, magasan képzett oktatók irányítása alatt.
 • Vegyen részt a betegellátásban az LSO virágzó tanítási klinikájában, ahol a diákok osteopathiába merülnek, és gyakorlati tapasztalatokat kapnak a tanfolyam kezdetétől.
 • A tanfolyamot a General Osteopathic Council akkreditálja.
 • A témák magukban foglalják az anatómia, a fiziológia, a kórkép legfontosabb tudományágait
 • A hallgatók nem csak elméletet és gyakorlatot tanulnak, hanem öntudatot, interperszonális kommunikációt és hogyan vehetnek részt az egész életen át tartó tanulásban. Az etika, az integritás és a szakmaiság szintén kulcsfontosságú a sikeres progresszióhoz.
 • Ezenkívül fontos üzleti készségek is felmerülnek, amelyek lehetővé tették a diplomások számára, hogy innovációt és osteopathiát kapjanak az egész világon.


A tanfolyamok szeptemberben kezdődnek, és az osztályalapú oktatás májusban és júniusban fejeződik be. A klinika egész évben nyitva áll. A diákok kötelesek klinikai tevékenységeket és műhelymunkát vállalni a nyári időszakban./>

Ünnepi időszakok vannak karácsonykor, húsvétkor és nyáron.

A részidős tanfolyamokat 18 alternatív hétvégén szállítják. A kórházi részvétel rugalmas, de az év során fel kell osztani.

Tanfolyam tartalom


4. szint (1. év F / T)/>

Osteopatikus vizsgálatok, beleértve az elméletet, a filozófiát, a fogalmakat

A járóbeteg-klinikán való részvétel még a 4. szinten is kötelező.

Az osteopathiás vizsgálataid alátámasztják:

 • A teljes test anatómiájának és élettanának részletes vizsgálata belül és kívül.
 • Az egészség és a betegség szociológiája.


5. szint (2. évfolyam F / T)/>

Az osteopathia osztályok továbbra is a 4. szinten tanult készségekre támaszkodnak, és a másik szint 5 osztályban megszerzett ismeretek integrálásának előrehaladásával. Példák az alkalmazott technikákra az artikuláció, az izomenergia-technikák, a funkcionális és közvetett megközelítések és a nagysebességű tolóerő-technikák.

A klinikán a diákok részt vesznek a betegvizsgálatok és kezelések növekvő skáláján.

Ezen a szinten támogató tanulmányok a következők:

 • A patológiák széles köre, beleértve az elméletet, a tüneteket, a jeleket és a szokásos orvosi vizsgálati eljárások alkalmazásának értékelését.
 • Néhány kiegészítõ tanulmány, mint a farmakológia és a képalkotás.


6. szint (3. évfolyam)/>

Az osteopathia osztályok az 5. szintre épülnek, és továbbra is jelentős mennyiségű gyakorlati munkát végeznek az elméleti konstrukciók mellett. A készségek széles körű forgatókönyvekre alkalmazandók, és a klinikai gondolkodás és a hipotézis-generáció bővül.

A klinikán a diákok "felsőbb hallgatók" lesznek, akik felelősek a betegellátás irányításáért és értékeléséért.

Ezen a szinten támogató tanulmányok a következők:

 • Differenciáldiagnózis, a kapcsolódó területeken dolgozó szakemberek (például neurológia, reumatológia, dermatológia, mentális egészség, táplálkozás)
 • Kutatási tanulmányok, amelyek egy kutatási javaslat megírását választják a választott témában.


7. szint (4. év F / T)/>

Az osteopathia osztályok megszilárdítják az előző tanulást és megtalálják a kifejezést az autonóm klinikai gyakorlatban. A Klinikai oktatók által igényelt támogatás összege csökken, és a diákok szerepet játszanak abban, hogy segítsék a fiatal diákok fejlődését. Mindez annak biztosítására irányul, hogy a hallgatók készen álljanak az önálló egészségügyi szakember szerepére az érettségi ponton.

Az LSO osteopathák "általános orvosokként" végződnek, alapvető készségeikkel a szakterületeken, melyeket a jövőbeli pályafutásuk során továbbhaladhatnak és tovább fejleszthetnek. Ezek közé tartoznak a gyermekgyógyászat, a szülészet, a geriátria, a sport sérülései és a rehabilitáció, a koponya, a zsigeri és a klasszikus megközelítések.

Ezen a szinten támogató tanulmányok a következők:

 • A szakmai gyakorlat, beleértve a szabályozást, az etikát és az orvosi jogi megfontolásokat
 • Üzleti tanulmányok
 • Kutatások, amelyek végül egy disszertációt írnak le a választott témáról.


Személyes és szakmai fejlődés./>

A tanfolyam során tanulóként, gyakorlóként és személyként fog fejlődni. Az egyetemi tanulás alapja a személyes és szakmai készségek, mint például a kommunikáció, a problémamegoldás, az elemzés, a kritikai gondolkodás, az öntudatosság, a felelősség, az autonómia és a vezetés.

A foglalkoztathatóság

Az osteopathia szinte egyedülálló az egészségügyi szakmák között, mivel a diplomások képesek önállóan dolgozni az érettségi ponton, és a legtöbbet elindítják a saját gyakorlatuk. Ez különbözik, mondjuk, fizioterápiától, ahol a diplomások rendszerint csatlakoznak az NHS-hez; vagy a legtöbb sportterápiás tanfolyamot, amelyek nagyon kevés klinikai expozícióval rendelkeznek. Az osteopathia egyaránt tudományos és szakmai fegyelem.

További karrierlehetőségek

A csontritkulás számos szempontja szerint dönthet úgy, hogy fejlődik, mint a karriered. Ilyen például a gyermekekkel vagy az idősekkel való munkavégzés, a sport- és rehabilitáció, illetve a tanítás vagy a kutatás.Alkalmazás

Mivel az osteopathia egyaránt tudomány és művészet, a pályázókat számos háttérből ösztönzik. A szintkövetelmények az UCAS 104-es tarifának (pl. BCC) elérése. Az A szint legalább egyikének tudománynak kell lennie.

Tarifális számológép - 2018 bejegyzés

Ha azonban nélkül hagyta el az iskolát, de más tanulmányokat végzett, akkor még mindig jogosult lehet. A fontos dolog az, hogy demonstrálhat tanulási képességet és motivációját osteopátussá válni. A hallgatók jelentős hányada már rendelkezik fokozattal, de felismerték, hogy az osteopathia értékes és érdemes karriert kínál.

Az osteopathaként végzett munka megköveteli az integritást és az érettséget. A jelentkezési lap segít Önnek bizonyítani, hogy elegendő személyes készségfejlesztéssel rendelkezik-e az igényes (és jutalmazó) kurzus megtartásához.

Kérjen teljes vagy részmunkaidős pályát

díjak

A díjakat a Validáló Egyetem állapítja meg.

2018-19-ig a nemzetközi diákok díja évi 10 500 font. A Home / EU diákok díja évente 9 250 £ lesz *, ami a részmunkaidős tanulmányok esetében csökken az évente elvégzendő kreditek számának megfelelően. A teljes díj ugyanaz, mint a részidős vagy a teljes munkaidőben. Mivel a MOst több hitelhez jut, a teljes díj 4 év alatt megközelítőleg 12,5% -kal több, mint a BOst 3,5 év alatt.

Minden tanulónak tanulmányi segédletet vagy pénzbeli ösztöndíjat kell kapnia az évi 400 font értékben, amely egyenértékű tanfolyamot fizet 8 850 fontra (pro-rata a részmunkaidős hallgatóknak / egy féléves utolsó év BOst).

* az inflációhoz kapcsolódó kis növekedés hozzáadható a tanulmányok minden további évéhez.

Program taught in:
Angol
Last updated February 28, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
10,500 GBP
10.500 GBP - nemzetközi tanulói díjak évente. 9 250 GBP - díjak egy házi / EU diákra évente. További információkért tekintse meg a program leírását.
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019