Idegtudományi Doktori Program

Általános információk

Program leírás

A University of Wyoming , Laramie-ban végzős idegtudományi képzést nyújt Ph.D. fokozat. A cél az, hogy felkészítse a hallgatókat független tudósok és oktatók jövőbeli karrierjére. A program szekcióközi. A kar résztvevői különféle modellfajokat használnak olyan kérdések tanulmányozására, amelyek alapvetően a transzlációs kutatási megközelítéseket alkalmazzák: a képviselt területek között szerepel az idegfejlődés, a viselkedés, a tanulás és az emlékezet, az érzékszervi biológia (link), függőség, regeneráció és neurodegeneráció.

A kari tanácsadók révén a gyakornokok az értekezésükkel kapcsolatos kutatási terület egyik szakértőjévé válnak. Az idegtudományi tanfolyam széles körű képzést nyújt a központi idegtudományi területeken. Van egy bevezető tanfolyam, valamint fejlettebb kurzusok a fejlesztés, a felépítés és a funkció, a neurofarmakológia és a molekuláris neurobiológia területén. A szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek fejlesztését sok kurzusba beépítették. A hallgatók szintén részt vesznek idegtudományi szemináriumokon és látogató hangszórók sorozatán. Az idegtudományi tudományágon kívüli egyéb tanfolyamok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy további szaktudást fejlesszenek ki a projektjeikkel és a hosszú távú érdeklődésükkel kapcsolatban. A lehetőségek magukban foglalják a viselkedés, mikroszkópia, endokrinológia, számítási biológia, statisztika és molekuláris biológia kurzusokat. A hallgatóknak lehetősége nyílik az oktatási készségek fejlesztésére azáltal, hogy segítséget nyújtanak a kar tagjainak az anyag továbbításában, valamint az egyetemi kutatások felügyeletével.

Idegtudományi tanfolyam

Az alábbiakban található egy csoport alapfokú tanfolyam az idegtudományi hallgatók számára, amelyek alapot nyújtanak az idegtudomány és az adatok elemzése szempontjából.

 • Az idegtudomány bevezetése általánosságban lefedi az idegtudomány számos aspektusát és a kutatást, amely megalapozta jelenlegi megértéseinket. Ez a kurzus kerül a programba beiratkozás első félévében.
 • Szerkezet
 • A neurofiziológiát általában a második vagy harmadik évben hallgatók veszik fel, és az idegrendszeri jelzés alapjául szolgáló biofizikai fogalmakat fedezik fel. A témák közé tartoznak a membránpotenciálok, az ioncsatorna funkció és az áramkör élettana.
 • Idegtudományi szeminárium A heti neurológiai tudományos szeminárium lehetőséget kínál a szellemi és társadalmi cserére a hallgatók és az oktatók között. A téma és a szemináriumot irányító oktató minden félévben megváltozik. A múltbeli témák közé tartozik az idegi epigenetika, a neuropathiák, az olfaction, a jutalomfeldolgozás és az idegi regeneráció.
 • A bio-statisztikát minden hallgató figyelembe veszi, hogy támogassa a szigorú adatelemzést és az eredmények értékelését a tudományos kutatási cikkekben, valamint a saját kutatásait is.

Az idegtudományi program kutatás-orientált program, és a hallgatóknak várhatóan legalább 2-3 kredit órát kell tartaniuk félévente.

A fennmaradó tanfolyamot úgy alakították ki, hogy illeszkedjen a hallgatóhoz. Az alapfokú kurzusokon túl a hallgató és a kari tanácsadó megválasztja azokat a választható kurzusokat, amelyek a legjobban megfelelnek a hallgató oktatási és kutatási igényeinek. A sejtfiziológia, a neurodegeneráció, a patofiziológia, a molekuláris biológia, a farmakológia, az elektron és a konfokális mikroszkópia további tanfolyamai állnak rendelkezésre az idegtudományi hallgatók számára. Ezenkívül az idegtudományi hallgatók heti neurofiziológiai szeminárium-sorozaton vesznek részt, amelyben az előadók felkérést kaptak, hogy kutatási előadást tartsanak és megbeszéléseket folytassanak a hallgatókkal.

Pályakezdő

Az Idegtudományi Doktori Iskola programja nagyon sikeres volt a diplomások elhelyezésében. Végzős hallgatók vannak, akiknek kari állása van:

 • Ohio Állami Egyetem (két diplomás)
 • Az Utah Egyetemi Orvostudományi Iskola
 • Columbia University Orvostudományi Iskola
 • Texas Keresztény Egyetem
 • A Mississippi Egyetemi Orvosiskola
 • Indianai Egyetemi Orvostudományi Egyetem
 • A Dél-Floridai Orvostudományi Egyetem
 • Montana Állami Egyetem
 • Middlebury Főiskola
 • Louisiana Állami Egyetem
 • Colorado Állami Egyetem
 • Kaliforniai Egyetem - Folyópart
 • Harding Egyetem

Sok volt diákunk nagyvállalatoknál dolgozik, mint például a Glaxo Pharmaceuticals és más egészségügyi szakemberek.

A diplomások sikeresen szerezték meg az NIH egyetemi posztdoktori ösztöndíjakat, mielőtt rendes kari pozícióba léptek.126816_photo-1507413245164-6160d8298b31.jpg Hal Gatewood / Unsplash

Tanulási eredmények

Ph.D. hallgató tanulási eredményei idegtudományi fokozat:

 • 1. cél: Tudás

A diploma megszerzéséig a hallgatóknak fokozott szintű ismeretekkel kell rendelkezniük az idegtudomány, a neuroanatómia, a neurofiziológia, valamint a kutatásuk fő területe terén. Ezen tudás szükséges a Ph.D-re történő felvételi vizsga teljesítéséhez. jelölését.

 • 2. cél: Kommunikáció

A hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy eredményesen kommunikálják eredményeiket és mások eredményeit.

 • 3. cél: Tudományos jártasság

A hallgatóknak demonstrálniuk kell az ismereteket, a kutatási tapasztalatokat és a módszertant, hogy jártas idegtudományi kutatókká váljanak.

Felvételi

A legtöbb hallgató az őszi félévre kerül. A belépés azonban bármikor megtörténhet az év során. Az őszi és a tavaszi felvételi lehetőségek teljes megfontolása érdekében a kitöltött pályázatokat január 1-ig és június 30-ig kell benyújtani.

Arra ösztönözzük az idegtudományi programunk iránt érdeklődőket, hogy olvassák el a karok kutatási érdekeit, hogy azonosítsák azokat a karokat, akik iránt érdeklődik a képzés. Erősen ajánlott, hogy a leendő hallgatók jelentkezésük előtt vegyék fel a kapcsolatot az egyes karokkal, hogy további információt kapjanak kutatási programjaikról és laboratóriumi megnyitásaikról.

Az idegtudományi programnak nincs abszolút felvételi kritériuma, de a jelentkezők általában: 1.) egyetemi végzettségi átlag legalább 3,0 (4,0 skála), 2.) egyetemi végzettség egy tudományágban, amely az idegtudomány egyik alkotóeleme, mint biológia, pszichológia, fiziológia, kémia, fizika, vagy kémiai vagy biomérnöki tevékenység, 3.) Legalább 149 kvantitatív és 151 szóbeli pontszám a Graduate Record Examination (GRE) -nél, 4.) 3 erős ajánlólevél az alkalmazás támogatásához, 5.) TOEFL pontszámok (550 papír alapú; 79 iBT vagy magasabb) a nemzetközi hallgatók számára; 6.) korábbi kutatási tapasztalat.

Nincs speciális egyetemi osztálykövetelmény: Mindazonáltal a biológiai, kémiai és biokémiai osztályok részesülnek előnyben, mivel ezek alapját képezik az idegtudományi tanulmányoknak. Ösztönözzük a különböző területeken indokolt, motivált pályázókat, akik érdeklődnek az idegtudományba való áttérés iránt. Az idegtudományban vagy ahhoz kapcsolódó területeken diplomával rendelkező hallgatókat szintén ösztönzik a jelentkezésre.

Jelentkezés: A doktori idegtudományi programba jelentkezőknek be kell fejezniük az online jelentkezési folyamatot. A pályázók értékelése csak az összes előírt anyag benyújtása után kezdődhet meg. A következőkre van szükség:

 1. Felvételi kérelem
 2. Az összes hivatalos átirat másolata
 3. Graduate Record Examination (GRE) pontszámok
 4. Három ajánlólevél
 5. TOEFL pontszám a nemzetközi hallgatók számára (A University of Wyoming TOEFL iskolai kódja 4855.)
 6. Személyes nyilatkozat. 1–3 oldalas személyes nyilatkozat, amely elmagyarázza a motivációját Ph.D. az idegtudomány területén. Kérjük, írja le érdeklődési területeit, és minden olyan konkrét kutatási témát vagy technikát, amelyekkel kapcsolatban tapasztalata van. Ha az érdeklődése továbbra is széles, jelezze nyilatkozatában általános érdekeit és végzős képzési céljait. Szintén érdekeltek a hosszú távú karriercélok megismerése. Mit akarsz tenni a diploma megszerzése után? Miért érdekli kifejezetten University of Wyoming ?
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Wyoming offers a world-class education in the small community of Laramie, Wyoming. Founded in 1886, the university each year welcomes more than 14,000 students from all 50 states and ... Tovább

The University of Wyoming offers a world-class education in the small community of Laramie, Wyoming. Founded in 1886, the university each year welcomes more than 14,000 students from all 50 states and 90 countries. As a land-grant university, we are dedicated to serving the state of Wyoming and producing graduates who go on to be global leaders. Here you can study everything from agronomy to zoology, criminal justice to theatre and dance. Kevesebb