Hozzáférés az egészségügyi felsőoktatási diplomához

Általános információk

Program leírás

A felsőoktatási diplomához való hozzáférés olyan képesítés, amely felkészíti a hagyományos végzettséggel nem rendelkező embereket az egyetemi tanulmányokra. Ha egyetemre szeretne menni, de a szükséges képesítés nélkül elhagyta az iskolát, akkor az Ön számára hozzáférés a felsőoktatáshoz tanfolyam lehet. Nincs felső korhatár a felsőoktatási kurzusokhoz való hozzáférésre, és ezek egy év alatt, részmunkaidőben elvégezhetők.

A Redcar & Cleveland College diplomája a következőket tartalmazza: Hozzáférés-kutatás, Kutatás és megértés, A felsőoktatás lehetőségei, Az egészség pszichológiai vonatkozásai, Szakmai egészségügyi készségek, Egészségfejlesztés, Humánbiológia, Értékalapú egészségügyi ellátás, Matematika a 2. és 3. szinten .

Tanulni fog az osztályórákon, amelyek előadásokat és bemutatókat tartalmaznak. Az interaktív tanulás magában foglalja az informatika és a virtuális tanulási környezet (VLE) használatát. A tanulókat támogatják és ösztönzik az önálló tanulási technikák kidolgozására.

A sikeres pályázók az egészségügy és a szociális ellátás területén szerzett fokozatokra pályáznak az egyetemre. Ide tartoznak az ápolás, a szülésznő, a foglalkozási terápia, a fogápoló nővér és a gyógytornász. Továbbjuthat a Cert HE-re a szociális gondozásban, amelyet a Főiskolán végeznek.

A One Awards elismeri ezt a képesítést.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

With a wide range of school leaver courses from entry-level through to level 3, at Redcar & Cleveland College, we can help you on your way to achieving your dreams.

With a wide range of school leaver courses from entry-level through to level 3, at Redcar & Cleveland College, we can help you on your way to achieving your dreams. Kevesebb