Gyorsított masszázs terápia program

Általános információk

5 locations available

Program leírás

campus2

Ha egy leendő hallgató keres egy célszerűbb ütemtervet, és szeretné, hogy az MT Diploma Programot rövid időn belül lehessen választani, ez az opció lehet az Ön számára. A gyorsított program ugyanazt a magas színvonalú tantervet és kivételes oktatást kínálja rövidebb időkeretben a 21 hónapos programban kínált szünetek nélkül.

Félév áttekintése

1. szemeszter

A 2218 órás kompetencia alapú programunk kezdetén a hallgatók bemutatják a mozgásszervi anatómia, beleértve a tapintást és a kineziológiát, amely a masszázs terapeuták alapvető szakértői bázisa. Emellett a diákok megkezdik útjukat a klinikai gyakorlat megkezdéséhez szükséges masszázs és értékelési készségek elsajátításában. Végül az etika, a szakmaiság és a terápiás kapcsolatok közötti kommunikáció témái támogatják őket egészségügyi szakember szerepük megértésében és teljesítésében.

2. szemeszter

Ebben a kifejezésben bevezetik a patológiákat, különös tekintettel a klinikailag releváns állapotokra. A masszázs készségek és értékelések egyre kiterjedtebbé válnak, és a diákok első lehetőséget kapnak arra, hogy gyakorolják a nyilvánosságot a hallgatói gyakornokok és a közösségi kórházak részvételével. Ebben a ciklusban kezdődik a hidroterápia, amely a hallgatókat a víz- és hőmérséklet-terápiák használatára utasítja. A kutatás fontosságát a masszázsterápia gyakorlatában a diákok tanítják, hogy hozzáférjenek, vizsgálják és folytassanak tanulmányokat. A masszázs terápiás szabályokat és az üzleti menedzsmentet feltárják.

3. szemeszter

A masszázs és értékelési készségek jobban specifikusabbá válnak a testületek régióira vagy rendszereire, a klinikai fókusz pedig jobban specifikus és magában foglalja az otthoni ápolás előírását az ügyfelek számára. A diákok továbbra is építik és továbbadják kritikai gondolkodásukat és érvelési készségeiket esettanulmányok és gyakorlati tapasztalatok segítségével. A hallgatók tovább építik az összes testrendszer anatómiai és élettani tudását, különös tekintettel az idegrendszerre.

4. szemeszter

A program végső idejében a masszázs és az értékelési készségek fejlettebbé válnak, és a klinikai alkalmazás érdekesebbé és kihívásokké válik. A hallgatók megismerik, hogyan használják a gyógymódokat és más terápiás módszereket a masszázs terápiával együtt, és lehetőséget kapnak arra, hogy összegyűjtsék a program során szerzett ismereteiket, készségeiket és képességeiket, míg a felkészülést a tartományi vagy képesítési vizsgákra készítik.

Költségek és Díjak

A tandíjat a haladó értesítések alapján a kollégium saját belátása szerint megváltoztathatja.

Utoljára frissítve November 2017

Az iskoláról

The WCCMT/CCMH family of schools brings together 70 years of proven success in Massage Therapy education. We’re proud of our thousands of graduates who have gone on to fulfilling, flexible careers in ... Tovább

The WCCMT/CCMH family of schools brings together 70 years of proven success in Massage Therapy education. We’re proud of our thousands of graduates who have gone on to fulfilling, flexible careers in Massage Therapy and Spa Specialties. Kevesebb
Toronto , New Westminster , Victoria , Cambridge , Halifax regionális önkormányzat + 4 Több Kevesebb