Read the Official Description

Gyorsított Public Health & Science Szabályozási mester- és doktori fokozatok

Tudósok választhat, hogy folytatja a 2 éves MPH, MRSc, vagy egy 3 éves gyorsított DPH, DrSc, vagy PhD fokozatot, a harmadik évben bevonásával járó minimum 2 félév Global Immersion Intensives az értekezés tanácsadás, kifinomultság, az adatok felülvizsgálata , és válassza ki a tartomány szemináriumok releváns a dolgozat.
Az alábbiakban egy rövid leírást példa a College of Regulatory Science & Public Health mester- és doktori fokozatot témakörben:


Egészség és Szabályozási Science Economics


Egészség és Szabályozási Science Economics biztosít a hallgatók egy szilárd alapot a módszerek szükségesek, hogy támogassák a hatékony és igazságos források elosztása a nyújtott megelőző és gyógyító orvoslás szerte a világon. Egészségügyi közgazdaságtan célja, hogy megértsük a viselkedés az egyének, az egészségügyi szolgáltatók, az állami és nem állami szervezetek és a kormányok a döntéshozatalban.Health & Science Szabályozási Systems

Health & Science Szabályozási Systems összpontosít politikai elemzést; értékelését a nemzeti egészségügyi rendszereket; tervezése és irányítása nemzeti és globális egészségügyi programok; és az intézményépítés, a tanítás és a kutatás ugyanazokon a területeken.

Egészség és Szabályozási Tudományos Oktatási és Kommunikációs

Egészség és Szabályozási Tudományos Oktatási és Kommunikációs összpontosít az elveknek az oktatás, a kommunikáció, viselkedés, társadalomtudományi és pszichológiai elméletek ösztönzése egészségviselkedésekkel elősegíti az optimális egészség az egyének, csoportok és közösségek. A diákok ki vannak téve a jelenlegi kutatások az egészségügyi oktatás és a kommunikáció, különös tekintettel a többszintű, ökológiai modellek között egészségügyi és viselkedés, kialakítása és értékelése sokrétű intervenciós programok és a beteg-szolgáltató kommunikáció.

Egészség és Szabályozási Tudománypolitikai Menedzsment és Marketing

Ez a domain felkészíti a diákokat, hogy kutatások vezetői, operatív és stratégiai kérdések előtt álló szervezetek széles köre az egészségügyi ágazat. Kutatásunk egészségügyi menedzsment elmélet és a tudás, ami releváns egészségügyi vezetési gyakorlat. Kutatási témák közé tartozik az innováció, a vállalkozás, a szervezeti tanulás, és a hálózatok és felhívja a gazdasági, viselkedési, pszichológiai és közigazgatási elmélet, találjon fontos értékesítési problémák köré azonnali és jövőbeni igényeit és szükségleteit az ügyfelek.Egészség és Szabályozási Science Szervezeti magatartás és stratégia


Ez a domain egyesíti a képzés az elméleti és módszerek a pszichológia vagy a szociológia a tanulmány a szabályozási tudományos és közegészségügyi közigazgatás és empirikus kutatás a szervezeti jelenségek. Folytat multidiszciplináris kutatási amely hasznosítja több módszerek mennyiségi, valamint minőségi-annak tanulmányozására, hogy a vállalatok és iparágak szerte a világon fejlesztésére és fenntartására versenyelőnyt.

Egészség és Szabályozási Science Technology & Operations Management

Kutatás a termelési és szolgáltatási tevékenységek, ideértve a kezelési új termék, folyamat fejlesztése, és a technológiai innováció; üzemeltetést és stratégia; és a logisztika és ellátási lánc menedzsment. Minthogy a tudósok elért a tanterv, akkor van esélye, hogy mélyebben néhány tudományág, attól függően, hogy az egyéni érdekek. Néhány további diszciplínák, hogy a tudósok is szeretnék folytatni a következők:

 • Biomedical Commerce
 • Szabályozási stratégia Ázsia / Európa
 • Risk Management for Health Care
 • Kábítószer és Orvosbiológiai Termékek
 • Orvosi eszközök, termékek és a törvény
 • Nemzetközi megközelítéseit Medical Product rendelet
 • Structure and Management of Clinical Trials
 • Translational Medicine
 • Drug Discovery és pályakezdő Drug Development
 • Élelmiszerek és táplálék-kiegészítők

COLLEGE SZABÁLYOZÓI ​​TUDOMÁNY és Közegészségügyi ACCELERATED MPH, MRSc, DPH, DrSc, és PhD fokozatot SZAKMAI

Fokozat követelményei

Minden doktori fokozat jelöltek ki kell tölteniük összesen 80 óra hitel során a 36 hónapos tanulmányi program, több mint tíz egyetemi negyed és fenntartani egy 3,0 QPA. A hitel órás tanfolyam bontás a következő:

 • Interdiszciplináris Core: 28 kredit
 • Domain Szakterület: 24 kredit
 • DPH / DrSc / PhD tartományok közötti Választani: 8 kredit
 • Kutatási és értekezés: 20 kredit

Átfogó vizsgálat


A diákok nem járhat a disszertáció tanfolyamok, amíg nem telt el a szigorlat tagjai kérdéseket a Core és a koncentráció tanfolyamok. Ezek a kérdést teszt a diák parancsot az elméleti alapjait és széles tudás.

A diákok meg kell felelnie a Átfogó vizsgálat megkezdése előtt a disszertáció tanfolyamok. Azok, akik nem kell várni a három (3) hónappal megelőzően megpróbálja átadni azt nem részei a vizsgálat. Ez az egyetlen lehetőség, hogy visszavegye a vizsgálatot, amit el kell végezni számított két (2) éven belül az első vizsga.

Értekezés javaslatainak és kutatási

A CGU doktori program alapítása elméleti és gyakorlati alkalmazások dolgozott prizmáján keresztül empirikus kutatás és elemzés. Minden oktatók van terminál fok, és szakértők a saját területén; ezért dolgoznak a Core, koncentráció, és értekezés tanfolyamok a legmagasabb minőséget. Minden hallgató a két tag-értekezés tanácsadó bizottság végzi, amelynek alegységei Core Kar tagja (Alapelv olvasó / tanácsadó), A CGU Tisztelt Kar, illetve a Helyi Tartalom Kezelő Expert

Értekezés

A következő követelmények az értekezés:

▪ témakiírásai kell egy nemzetközi vagy globális regionális kontextusban.
▪ témakiírásai kell felelniük négy további követelmények:

1.. hogy eredeti kutatás;
2. új ismeretek területén;
3. összpontosítani jelenlegi globális kérdésekben az interdiszciplináris szempontból;
4. Van egy alkalmazott eleme, hogy előre intézmény vagy karrier; és
5. Final, bizottság által jóváhagyott elektronikus példányban a szakdolgozatot a CGU hivatalvezető előtt mértékben adható.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019