Gyakorlati ápolási oklevél (lpn)

Általános információk

Program leírás

A gyakorlati ápolást úgy tervezték, hogy előkészítse az egyént a viszonylag stabil és változatlan ápolási helyzetekben való munkavégzésre. Készen áll a tapasztalt regisztrált ápolónők és orvosok ápolására is, amelyek összetettek és változóak. Magánszemélyek tekintve beiratkozási vagy jelenleg beiratkozott az ápolási programot tisztában kell lenniük azzal, hogy az előzetes bűntett ítéletekkel megtilthatja jogosultsági engedélyeztetést befejezése után a program.

A hallgatóknak tudatában kell lenniük annak, hogy a klinikai tapasztalatok miatt távol kell utazniuk, és hogy néhány klinikai élményt esténként / éjszaka és hétvégén terveznek. Kábítószer-vizsgálatot el kell végezni az egyes hivatalok. Minden bejövő hallgató számára büntetőjogi háttérellenőrzések és felnőtt / eltartott visszaélések ellenőrzése szükséges.

A háttér és a visszaélések ellenőrzésének eredményeit felül kell vizsgálni a klinikai beiratkozáshoz való jogosultság meghatározása érdekében. A követelményeknek megfelelő költségek a hallgató felelőssége.

Bejárat követelmények

A pályázónak be kell töltenie a pályázati folyamatot a Diákfejlesztési Hivatalban található egészségügyi szakmák tanácsadóján keresztül. A belépési követelmények a következő kritériumokat tartalmazzák:

 1. Középiskolai diploma vagy egyenértékűségi program befejezése.
 2. A középiskola befejezése, amelynek középiskolai átlaga 2,00 vagy annál magasabb. Ha
 3. beiratkozott a NIACC kurzusokra, el kell érnie a teljes 2,00 GPA-t a PN-be való belépéshez
 4. programot, és 2,00-ig vagy annál magasabb szinten tartani a
 5. programot.
 6. Egyéves középiskolai biológia befejezése, C vagy magasabb fokozattal,
 7. az elmúlt öt (5) évben.
 8. Egyéves középiskolai I. algebra befejezése, C vagy magasabb fokozattal,
 9. az elmúlt öt (5) évben.
 10. A kielégítő Accuplacer vizsgálati eredmény az olvasást, az írást és a matematikát eredményezi
 11. (ezeket a NIACC kezeli).
 12. A jóváhagyott pályázók elfogadása a programba a
 13. Alkalmazás.

Nurse Aide Training

Küldje el elvégzésének igazolása a 75 órás Iowa államban engedélyezett Certified Nurse Segélyek Program vagy azzal egyenértékű.

Küldje el bizonyítékot az Aide ápolónő sikeres befejezéséről és a közvetlen ápolói munkakörnyezetbe való elhelyezésre vonatkozó szaktudás teszteléséről. Kéziratát feltüntetve a pályázó teljesítette mindkét teszt, vagy egy nyilvántartó lapot fog szolgálni ellenőrzést.

Azok a pályázók, akik nem felelnek meg a követelményeknek, vagy akiknek rossz az egyetemi végzettségük, megfelelnek a beiratkozási követelményeknek, ha jóváhagyott főiskolai tanfolyamokat sikeresen befejeztek és / vagy az értékelési teszt eredményeit jóváhagyott módon érték el. Ezt meg kell vitatni az egészségügyi szakmák tanácsadójával.

Természetesen Ajánlások

A programra való jelentkezés előtt az angol hat félév ajánlott.

Mivel az NCLEX-PN vizsga számítógépes teszt, erősen ajánlott egy számítógépes osztály.

A Gyakorló ápolási programra, a középiskolai átiratára, a középiskolai egyenértékűségre vonatkozó teszt pontszámokra (ha van) és az összes főiskolai átiratra vonatkozó jelentkezésnek a pályázó mappájába kell kerülnie, mielőtt a felvételi bizottság a Gyakorlati Nursing programba való beavatkozást végrehajtja.

Az átvételt követően fizikai vizsgálatra van szükség, amely bizonyítja az aktuális immunizációt és a megfelelő fizikai és mentális egészséget.

Azok a kérelmezők, akik korábban beiratkoztak egy jóváhagyott ápolási programba, felkérhetik a fejlett állóképességet.

A hallgatóknak minden félév előtt sikeresen teljesíteniük kell a tanfolyam követelményeit, mielőtt a következő félévbe beiratkoznának.

Diákok, akik visszavonja a programot kell tennie hivatalos kérelmet visszatérés és elfogadás után kell tekinteni a tér-álló alapon.

Miután elfogadták a programot, a hallgató késleltetheti a programba való bejutást legfeljebb egy (1) éven belül.

A hallgatónak újra kell alkalmaznia a programot ezen idő után. A visszafogadási kritériumokat a PN Student Handbook tartalmazza. Egy diák csak egyszer térhet vissza a programba.

A hallgatóknak el kell érniük a C osztályt minden ápolási tanfolyamon és legalább egy C-t az előírt támogató tanfolyamokon, hogy folytathassák a PN progresszivitását. Mindazonáltal az előírt tantervben az általános 2,00 GPA-nak és a minimális általános kumulatív főiskolai átlagpontnak 2,00-nak kell lennie a PN program befejezéséhez.

Ha a hallgató később kérni kívánja az alkalmazást az ADN programhoz, nézze meg a katalógusban az engedéllyel rendelkező gyakorlati ápolók ADN opcióját.

Minden olyan átadó diák, aki felvételt kér, és aki a NIACC-tól eltérő ápolási tantervbe került. kötelesek találkozni az osztály elnökkel, hogy megbeszéljék az elhelyezést a tantervben, miután az átadó intézménytől az alábbi tételek érkeztek: tanfolyam tanfolyamok, klinikai elhelyezés dokumentációja (óra / helyek), amely elegendő elméletet, klinikai órákat és tapasztalatokat tükröz az ADN tananyag első éve.

A hallgató írásban is engedélyezheti az átadó intézmény oktatói számára az elméleti, klinikai és minden hallgatói magatartást az átadó intézmény egészségügyi osztályának elnöke felől. Az ezekből a kapcsolatokból szerzett információk elfogadása és megfelelő elhelyezése a NIACC ápolási tantervbe kerül.

A pályázati folyamatot, a beiratkozási követelményeket és a tantervet az ADN-opció tartalmazza a Licensed Practical Nurses Brochure-ban

Diploma megszerzett

A gyakorlati ápolási tanterv sikeres elvégzésével a hallgató diplomát kap, és jogosult az NCLEX-PN vizsgára. Miután eldöntötte ezt a vizsgát, a végzős megkapja az engedélyezett gyakorlati ápolói státuszt, és készen áll arra, hogy szakképzett személyzet felügyelete alatt kezdi meg a gyakorlati ápolói pozíciót. A programot az Iowa Nursing Board jóváhagyja.

Kiadások

Tandíj alapul számú óra hitel és jogszerű tartózkodás és változhatnak vagy módosítása.

Pénzügyi támogatás / Ösztöndíjak

Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre a formában, ösztöndíj, hitelek, és a részmunkaidős foglalkoztatás (munka tanulmány). Diákok alkalmazni a pénzügyi támogatás kitöltésével ingyenes alkalmazás szövetségi Student támogatás (FAFSA).

Állásajánlatok

A szakképzett ápolónők beltéren dolgoznak:

 • Kórházak, ápolási otthonok, klinikák és egyéb egészségügyi intézmények
 • Egészségügyi fenntartó szervezetek
 • Magán orvosok irodái
 • Közegészségügyi ügynökségek
 • Otthoni egészségügyi szolgáltatások
 • Kormányzati szervek
 • Jóléti és vallási szervezetek
 • Ápolóirodák és ideiglenes egészségügyi ügynökségek
 • Magán vám

A szaktanácsadók a következőkkel dolgoznak:

 • A betegek és családjuk
 • Hőmérők, sztetoszkópok és egyéb orvosi berendezések
 • Kötszerek, katéterek és egyéb egészségügyi eszközök
 • A betegek rekordjai és diagramjai
 • Különféle gyógyszerek
 • Az orvosok rendelései
 • Naptárak
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Juni ... Tovább

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Junior College, NIACC has the distinct privilege of being the oldest Iowa community college. In 2018, NIACC will be celebrating the College’s 100 year anniversary of providing an education to our students... Kevesebb