Gyógyszerészi doktor

Általános információk

Program leírás

Küldetés

A CSU-COP küldetése olyan hallgatói és oktatói kutatók fejlesztése, akik hatással lesznek a régió, állam és nemzet lakosainak egészségügyi szükségleteire. A főiskola szilárd alapot nyújt az orvosbiológiai, gyógyszerészeti, szociális / viselkedési / adminisztratív és klinikai tudományok ismeretében, integrálásában és alkalmazásában, hogy a hallgatókat olyan szakemberekké alakítsák át, akik elkötelezettek a humanisztikus szolgáltatás iránt, képesek betegközpontú ellátásra, és innovatív vezetők a gyógyszerészi szakma előmozdításában. A Főiskola felöleli az egyetem küldetését, hogy különböző háttérrel rendelkező személyeket oktasson a kulturálisan kompetens ellátás fokozása és az egészségügyi különbségek csökkentése érdekében.

144130_CSU12Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Főbb

  • A középnyugaton az 1. besorolású a gyógyszerész doktori kisebbségek beiratkozásakor;
  • A 8. osztály az alulreprezentált kisebbségi beiratkozásokért a gyógyszerész doktori programokban (Amerikai Gyógyszerészeti Főiskolák Szövetsége. 2019 ősze alulreprezentált kisebbségi beiratkozást a gyógyszerész doktorba, mint az első iskolai szakmai program);
  • Nagy hangsúly a sokféleségre és a befogadásra;
  • Új tanterv 2020-ban kerül bevezetésre a NAPLEX (licencvizsga) kompetenciákkal való összhang érdekében;
  • Kis osztályméretek;
  • A helyi, állami és nemzeti közösségen belüli jelenlét az egészségügyi különbségek mérséklésében;
  • Szakmaközi tapasztalatok és klinikai tapasztalatok a területi kórházakban a nemzet legjobbjai közé sorolták;
  • Nemzetközi küldetések.

144123_CSU1Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Tanulmányi ajánlás

A gyógyszerésziskola kiválasztása kihívást jelent. Számomra számos tényezőt vettem figyelembe a döntés meghozatalakor, beleértve a költségeket, a helyet és a programlehetőségeket. Végül úgy döntöttem, hogy részt veszek a CSU-COP-n, mivel az itt készült interjúm maradandó benyomást hagyott bennem, amelyet más iskola nem nyújtott. Itt, a CSU-ban, sokkal szívesebben éreztem magam; mivel a CSU-COP közösség barátságos és őszintén vágyott arra, hogy ott legyek.

Jelenlegi hallgatóként olyan módon tanultam és fejlődtem, ahogyan ezt a didaktikai út megkezdése előtt nem láttam előre. A CSU-COP egy rendkívül koncentrált, személyre szabott tananyagot kínált nekem, erős, barátságos versenytárssal, amely minden nap nagyszerűségre késztet. Diákként való részvétel a CSU-COP-n megadta a lehetőséget, hogy bővítsem tudásomat a gyógyszertárral kapcsolatban, és új szintű bizalmat szereztem magamban, valamint olyan klinikai készségeket, amelyek támogatnak abban, hogy sikeres hallgató legyek. gyógyszerész, és remélhetőleg hamarosan még egy jobb gyógyszerész.

Alexandra Gurrola, a P3 jelenlegi hallgatója.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation.

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation. Kevesebb