Gyógyszerészettudományi diploma (tisztelet) IHPC

Általános információk

2 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás


A fokozat áttekintése

 • Tanulmányozzon az 5 legjobb egyetemen az országos foglalkoztatás, a diákok elégedettsége és a gyógyszertár oktatásának minősége terén (1).
 • Tanulj meg egy olyan egyetemen, amely jóval meghaladja a farmakológiai és gyógyszerészeti tudományok világszintű kutatásait (2).
 • Tanulj az UniSA új 247 millió dolláros, korszerű UniSA Rákkutató Intézetében.
  Ismerje meg az egyetemen, rendeltetésszerűen felépített gyógyszertárlaboratóriumokban és gyógyszertárgyakorlatokban
 • Használja ki iparági kapcsolatainkat és erős kapcsolatait a nemzetközileg elismert kutatási koncentrációkkal.
 • Szerezzen szakmai gyakorlatot a közösségi és kórházi gyógyszertárakban való elhelyezésekor.
 • Használja ki a több mint 50 éves gyógyszertári oktatás tapasztalatait.
 • Nyerj két képesítést, csak egy extra évvel, amikor befejezed Ausztrália egyetlen kettős fokozatát a gyógyszerészetben és a gyógyszerészetben.
 • Az UniSA Dél-Ausztrália egyetlen gyógyszertár-fokozatát kínálja, és az egyik ausztráliai egyetem egyik tagja, aki tagja a rangos Országos Gyógyszerészeti Szövetségnek (NAPE).

(1) QILT: Végzős felmérés tanfolyam tapasztalat kérdőív 2016-18 - Teljes munkaidős foglalkoztatás, általános elégedettség és tanítási minőségi mutatók (alapképzés). Csak állami SA alapított egyetemek.
(2) 2018-as kutatási kiválóság Ausztráliában (ERA)

Pillanatkép

A céltudatos egyetemi tanulási lehetőségekkel, a nemzetközileg elismert tanárokkal és az iparággal való erős szakmai és klinikai kapcsolatokkal választjuk a törekvő gyógyszertár diákokat.

Az egyetemi létesítmények közé tartozik egy gyógyszertár laboratórium, ahol gyakorlati tapasztalatokat kap a biológiai, vegyi és gyógyszerészeti tudományokban, fejlesztve az etikai gyógyszertár gyakorlatához szükséges készségeket egy fejlődő egészségügyi rendszerben. Szintén előnyös lesz az új gyógyszertárgyakorlat-csomagunk, ahol megtanulod a gyógyszerek kiadását, a betegek tanácsadását és a kortárs gyógyszertári gyakorlathoz szükséges klinikai szolgáltatási készségek fejlesztését.

Ennek a fókusznak a főbb pontjai a következők:

 • biológiai, vegyi és gyógyszerészeti tudományok
 • gyógyszerek és azok felhasználásának előkészítése, tanulmányozása és ellenőrzése
 • a betegekre vonatkozó mosonalizált gyógyszerinformáció és tanácsadás biztosítása
 • etikai gyógyszertár gyakorlat
 • kutatási módszerek
 • gyógyszerek vizsgálata és szabályozása
 • az egyetem klinikai helyszíneket szervezett a közösségi és kórházi gyógyszertári szektorokban

Mint kitüntetéses diák, fejleszti a fejlett készségeket a kutatásban, a gyógyszerészeti és a kapcsolódó tudományok szakterületére összpontosítva.

Lehetőség van arra is, hogy kettős diplomát nyerjen a Gyógyszerészettudományi Bachelor (Gyógyszerészetek), a Bachelor of Pharmaceutical Science-nél, csak egy extra tanulmányi évvel. Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a második évben legalább 5 fokozatú pontszámot kell kapnia.

Amire szüksége lesz

Azoknak a diákoknak, akik olyan tevékenységet folytatnak, ahol a betegekkel / közönséggel való kapcsolatra van szükségük, például terepi vagy klinikai elhelyezések / látogatások, valamint az egyetemi klinikákban és edzőtermekben, bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek a kötelező elhelyezés előtti feltételes követelményeknek. Ezek közé tartozik a bűnügyi történelem-elszámolás, a gyermekekkel kapcsolatos foglalkoztatási engedélyezés és az immunizációs követelmények. Kérjük, látogasson el a klinikai elhelyezési egységbe a legfontosabb követelményekről, valamint a teljes hallgatói ellenőrző listák eléréséről.

A szakmai nyilvántartásba vételhez vezető programba beiratkozott valamennyi diákot be kell jegyezni az illetékes nemzeti testületbe. A regisztrációs folyamatot az ausztrál Egészségügyi Szabályozó Ügynökség (AHPRA) végzi, és az egyetem a programba való beiratkozás után értesíti az AHPRA-t.

Amit megtanulsz

Ez a kitüntetési fokozat felkészíti Önt az ismeretekkel, készségekkel és gyakorlati szakértelemmel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a gyógyszertár folyamatosan változó területén pályafutáshoz jussanak.

Mint kitüntetéses hallgató is nagy hangsúlyt fektet a kutatásra, és azokra a készségekre szakosodik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a kutatási projekteket az egészséggel összefüggő környezetben végezzék és kezeljék.

Az első két évben tanulmányozni fogja:

 • biológiai, vegyi és gyógyszerészeti tudományok
 • etikai gyógyszertár gyakorlat
 • gyakori betegségek és azok kezeléséhez szükséges gyógyszerek

A harmadik és negyedik év során tanulmányozni fogja:

 • pharmacotherapeutics
 • klinikai döntéshozatali elveket
 • kutatási módszerek
 • gyógyszerek vizsgálata és szabályozása
 • fejlett gyógyszertári gyakorlat

A negyedik évben a közösségi és kórházi alapú gyógyszertárakban is szakmai gyakorlatokat szerez, ahol a vidéki és nemzetközi tapasztalatok is elérhetők.

Miért a gyógyszerész főiskolája (kitüntetések)

A kitüntetéssel végzett diplomával a tömegből kiválaszthatsz, biztosítva, hogy versenyelőnyed legyen és készen állsz az ipar, a kutatás vagy a további posztgraduális tanulmányok karrierjére.

A legmodernebb, céltudatos gyógyszertárlaboratóriumot kínáljuk a gyógyszerfejlesztés és a gyógyszerészeti tudományok fejlesztésére, valamint a gyógyszertári gyakorlatra, ahol a klinikai és szakmai kompetenciákat fejleszteni fogják, és megtanulják a betegekkel kapcsolatos alapvető kommunikációs készségeket . A lakosztály integrált információs technológiát és digitális platformokat használ fel, hogy felkészítse Önt a gyógyszertári gyakorlat jövőjére.

Karriered

Ahhoz, hogy gyógyszerészként sikeres legyen, érdeklődnie kell az egyének és a közösség egészségének és jólétének. Szintén érdeklődni fog a fizikai tudomány iránt, és el kell ismernie a társadalomtudományok jelentőségét az egészségügyi szakember fejlődésében. Elengedhetetlen a felügyelet nélküli és nagy pontosságú munkaképesség, valamint a magas szintű problémamegoldó készségek kifejlesztésének hajlandósága.

Emellett motiváltnak kell lennie arra, hogy szellemi kihívást szerezzen, vágyjon arra, hogy szakterületén szakismereteket szerezzen, és érdeklődjön a kutatás iránt. Önnek gondosnak, pontosnak és eredményorientáltnak kell lennie, és kivételes kommunikációs készséggel kell rendelkeznie a betegek kezeléséhez.

Az új gyógyszerfejlesztésekkel és a fokozott terápiás fejlesztésekkel a gyógyszerészek több karrierlehetőséget kínálnak, mint valaha, ami nagyszerű hír a diplomások számára.

A gyógyszerészek a következő területeken kapnak munkát:

 • kórházakban
 • gyógyszertárak
 • közösségi szolgáltatások
 • idősgondozási beállítások
 • szabályozó testületek
 • összetett vagy kritikus gondozási szolgáltatások
 • fertőző betegségekkel kapcsolatos szolgáltatások
 • egyetemek és kutatások

Mint kitüntetéses diák, akkor is dönthet úgy, hogy pályafutást folytat a kutatásban - a kitüntetett diplomával rendelkező diplomások a keresett munkaadók számára nagyon keresettek, különösen az egyetemi és kutatási környezetben.

A Gyógyszerészeti Bachelor (Honors) gyógyszerészként való regisztrálásra jogosult, azonban gyakorló gyógyszertárgá válásakor be kell vennie a Pharmacy Intern Training Programot az UniSA-ban vagy más intézményben. Más posztgraduális lehetőségek közé tartozik a klinikai mesterképzés.

Valódi világ kapcsolatok

A kutatással való szoros kapcsolatunk azt jelenti, hogy lehetősége lesz arra, hogy a tapasztalt iparági szakemberek, a díjnyertes kutatók és az elismert tudósok mellett dolgozzon. Ez egy nagyszerű lehetőség számodra, hogy fontos kapcsolatokat és hálózatokat építsünk ki, amelyek létfontosságúak lehetnek a diploma megszerzését követő karrierjéhez.

Rendszeres egyetemi szintű munkavállalói mesterkurzusokat és foglalkoztatási expozíciókat, valamint alumni rendezvényeket szervezünk Ausztráliában és külföldön.

Szakmai akkreditáció és elismerés

A program az Ausztrál Gyógyszertár Tanács által akkreditált.

A program sikeres lezárása eleget tesz a gyógyszerészi nyilvántartásba vételre vonatkozó követelményeknek az Ausztrál Gyógyszertárakban. A regisztrációhoz való jogosultságot az Ausztrál Gyógyszertárak Igazgatósága határozza meg, és tartalmaz egy megfelelően elismert és megfelelő felügyeleti képzés időtartamát.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Kevesebb
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Több Kevesebb