Gyógyszerész végzettségű

Általános információk

Program leírás

MI LEGYEN minket?

1. Fókuszban a betegellátás

A gyógyszertár fokos kínálunk a CEU-UCH összpontosít egészségügyi menedzsment minden területén gyógyszertár (a gyógyszertárak, kórházak stb). Két kulcsfontosságú dolog, hogy mi fokú eltérő: - Természetesen mi is alakították és fejlesztették, hogy minden tárgy van a hangsúly a betegellátás.

  • A Pharmacy Practice Classroom egy ötlet, amelyet elsőként Spanyolországban és egy osztályteremben, hogy a párhuzamos igazi Gyógyszertár. Ez egy olyan terület célja, hogy a diákok a gyakorlat kölcsönhatásban valódi betegek, és megtanulják, hogyan kell kezelni a különböző gyógyszereket. A diákok fognak dolgozni ebben a teremben az első évben.

2. Fókuszban a foglalkoztathatóság

Lesz ennek lehetőségét mellett a mértéke, ingyenes képesítést Gyógyszertár Menedzsment és Marketing, amely kiegészíti a mértéke, és javítja a foglalkoztathatóságot. Akkor javítja a készségek pénzügyi és stratégiai menedzsment, készletgazdálkodás és a tudás a marketing eszközök, hogy lehet alkalmazni a gyógyszertárban.

Mit tanítok?

Most megtudhatod, hogyan lehet részt venni a betegellátás és hogyan lehetne javítani az életminőséget a betegek, a együttműködik más egészségügyi szakemberek. Ehhez ha megszerzi új "attitűdök, magatartásformák, kötelezettségvállalások, aggodalmak, etikai értékeket, szerepeket, készségek, felelősségek és képességek", hogy javítsa a betegek egészségét által létrehozott, a WHO (World Health Organisation) 1993-ban.

Http://www.uchceu.com/en/studies/degree/pharmacy Állatorvos

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Tovább

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Kevesebb