Gondozási vezetői és menedzsment tanonc (standard)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ez a szakmunkásképzés célja a magasabb szintű munkavállalók támogatása annak érdekében, hogy kielégíthessék a szolgáltatási és szállítási igényeket, és vezethessék a beállító munkaerőt. A felső tagozatos tanoncok személyzet és / vagy szolgáltatások vezetőiként fognak dolgozni, általában lakó- és nem lakóhelyeken. A tanulószerződéses gyakorlat célja, hogy készségeket nyújtson az egészségügyi és szociális ellátás magas színvonalú működtetésével kapcsolatos összetett igények kezelésére. Fejleszti vezetői és időgazdálkodási készségeit, hogy hatékony vezető lehessen.

Ezzel a kurzussal az összetevők a kompetencia és az ismeretek együttes diplomáját alkotják. A tanfolyam tartalma néhány tanított csoportos foglalkozással, néhány online tartalommal és magas szintű támogatással járul hozzá a sikerhez.

A tanfolyam kötelező és választható egységekből áll. Az opcionális egységek kifejezetten az Ön gondozási beállításaihoz kapcsolódnak, hogy maximalizálják a munkahelyi tanulási hatást.

A kötelező egységcsoportba tartozó témák a következők:

A szakmai fejlődés elősegítése

Az egyenlőség, a sokszínűség és a befogadás elősegítése

A kiszolgáltatott felnőttek védelme és védelme

Toborzás és kiválasztás

Vezessen személyközpontú gyakorlatot

Az opcionális egységek sokféle témát tartalmaznak:

A fizikai erőforrások kezelése

A csapat irányításának megértése

A székhelyi szolgáltatások kezelése

Az átmenetek kezelésének vezetése

A családtámogatás fejlesztése

Az egyének támogatása az élet végén

A többféle állapotban és / vagy fogyatékosságban élő személyek támogatása

Az opcionális egységeket a maggal kombinálva úgy tervezték, hogy személyre szabhassa ezt a magas szintű képesítést az Ön igényeinek megfelelően. Fejlesztheti az átadható és releváns készségeket a modern egészségügyi és szociális ágazat számára.

Tanoncként matematikát és angolt is el kell végeznie a 4. vagy 2. szintig a program végéig, ha még nem érte el. (Ebben az esetben képesnek kell lennie a korábbi érdemjegyek bizonyítására). A matematika és az angol az oktatási program részét képezi, szükség esetén online támogató anyagok és órák keverékével.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Petroc College of Further & Higher Education is committed to driving forward educational success in further and higher education. We are extremely passionate about raising the aspirations, knowled ... Tovább

Petroc College of Further & Higher Education is committed to driving forward educational success in further and higher education. We are extremely passionate about raising the aspirations, knowledge, and skills of individuals, communities, and businesses in Devon and beyond. Kevesebb
Petrockstow , Petrockstow + 1 Több Kevesebb