GYÓGYSZERTÁR

Általános információk

Program leírás

Ról ről

A Husson University PharmD programjának 100% -os elhelyezkedési arányával, kis osztályméreteivel és a Maine legjobb értékével az ország harmadik legnagyobb egészségügyi szakmájának sikeréhez van szüksége.

A négyéves Pharmd-doktori programunk célja, hogy minden hallgató személyes figyelmet, magas színvonalú klinikai tapasztalatokat, korszerű tanulási környezeteket és szakmaközi tanulási lehetőségeket biztosítson annak biztosítására, hogy készek vagyunk megfelelni a az Ön által választott pályaválasztási igényeket.

Husson kínálja a legalacsonyabb nettó árat bármely NEASC akkreditált magániskola vagy egyetem Maine. És több mint 400.000 dollár ösztöndíj és támogatás nyeri meg évente a gyógyszertár hallgatóit.

Klinikai tapasztalatok

"A negyedéves gyógyszertári diák rotációs helyszínei bőségesek, klinikailag sokszínűek és akciódúsak. Ez lehetővé teszi a keményen dolgozó hallgatók számára, hogy a mai dinamikus munkaerőpiacról átkerüljenek a hallgatói gyógyszerészről az engedéllyel rendelkező orvosra. "

- Conrad Dhing, Ph.D., Dean asszisztens, Diákköri ügyek, Gyógyszertár

A Husson School of Pharmacy nagy hangsúlyt fektet a klinikai tapasztalatok átadására, amelyek a hallgatókat a különböző körülmények között történő gyakorlásra előkészítik. Mire a diák befejezte a PharmD programot, legalább 36 hét klinikai munkát végeznek az órákon át tartó interprofesszionális tapasztalati tanulási lehetőségek mellett.

A program a közösségi és az öregdiákos kapcsolatok megbízható hálózatává válik az egészségügyi ágazat egészében, és folyamatosan új lehetőségeket kínálnak. Az Experiential Education egyik minõségbiztosítási menedzsere minden diákkal együtt dolgozik annak biztosítása érdekében, hogy klinikai helyszíneken helyezkedjen el, amelyeknek köszönhetõen a pályafutásukhoz kapcsolódó kerekítõ és gazdag tapasztalatokat gazdagítják.

Felszerelés

A Husson School of Pharmacy 25 ezer sq.ft. a közelmúltban felújított osztálytermi, laboratóriumi és szimulációs helyekről. A szomszédos tudományos laboratóriumok és a különböző egészségügyi programok által használt tapasztalati tanulási terek bőséges lehetőséget nyújtanak az interprofesszionális tanuláshoz. A program 2000 ezer négyzetmétert is tartalmaz. az Egyetem legmodernebb kutatási és oktatási központjában.

tantermek

A Gyógyszertári Iskola hét elkülönített tantermével rendelkezik, amelyek az osztályméretek és tanulási módok széles skáláját foglalják magukban. Minden szoba rugalmas bútorokkal és új technológiával van felszerelve, amelyek előadásokra, csoportos megbeszélésekre, prezentációra és gyakorlati tanulásra alkalmasak.

Kognitív Skills Laboratórium

A program kognitív képességek laboratóriumát, amely egy szomszédos páciens / tanácsadó értékelő helyiséget tartalmaz, arra tervezték a tanulókat, hogy gyakorlatot folytassanak a páciensekkel való reális gyakorlatban. Itt a diákok megtanulják, hogyan kell együttműködni a betegekkel a terápiás tervek megteremtése, adagolási / szállítási tanácsadás, stb.

Adagoló laboratórium

A Gyógyszertári Egyetem laboratóriumi laboratóriumában a hallgatók a laboratóriumokban használt tényleges felszerelést és specifikációkat használják az iv. Kezelések elkészítéséhez és a vegyületek steril környezetben való létrehozásához.

Pharmaceutical Sciences Research Laboratory

A program Gyógyszerészeti Tudományos Kutatólaboratóriumja gyakorlati tanulási környezet, ahol a hallgatókat bevezessék a kutatási módszerekbe és a laboratóriumi módszerekbe, amelyeket a kortárs gyógyszerészeti tudományokban használnak.

Husson University Kutatási és Oktatási Központja

A Husson University Kutatási és Oktatási Központja egy korszerű létesítmény, ahol a diákok szorosan együttműködnek a karokkal, hogy kutatást végezzenek a legmodernebb high-end felszereléssel. A Pharmacy School 2000 négyzetméter. de a program rendszeresen részt vesz az interprofesszionális tanulási tevékenységekben számos más egészségügyi programmal.

Gyógyszertári Információs Iskola

  • 8: 1 Kis diák-oktatók aránya - A Husson University Gyógyszerészeti Iskola a legalacsonyabb diák-oktatók aránya, amely 8: 1. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy egyedi figyelmet kapjanak az osztályteremben tanárok és tapasztalati oldalukon.
  • $ $ Ösztöndíj lehetőségek és versenyképes árú tandíj - A Husson University Pharmacy School évente több mint 150 000 dollár ösztöndíjat kínál. Az ösztöndíjak némelyike ​​megújítható azok számára, akik 3,00 kumulatív GPA-t tartanak fenn. Ezen kívül a Husson University kínálja az egyik legalacsonyabb árú tandíjat a magán gyógyszertárak iskolák szerte az országban. A tandíj költsége (2015-6) 35 000 dollár / év alatt van.
  • 80% A szakterületen alkalmazott diplomások - A Husson University Gyógyszerészeti Iskolájának diplomások többsége évente karrierpályán biztosította a gyógyszeripari munkát. A karrierpályán dolgozó munkáltatók magukban foglalják a nagy láncgyógyszertárakat, élelmiszerüzleteket, tömegárusokat és helyi klinikákat és kórházakat.
  • Kézenfekvő tanulás - A Husson University Gyógyszerészeti Iskolájának hallgatói folyamatosan gyakorlati tanulásban részesülnek a klasszikus laboratóriumi tevékenységekből, tapasztalati forgatásukból és számos hallgatói szervezet tevékenységéből. Husson University szerepel az amerikai hírekben
  • A legjobbat megtanulod - A Husson University Gyógyszertári Husson University karán nemzeti szinten elismertek, és az epilepszia, a rák és a sebgyógyítás területén az ország egyik vezető szakértője.
  • Az orvosbiológiai és gyógyszerészeti kutatás lehetőségei - A Husson University hallgatói a Bangorban a Marshall Road Laboratóriumban, a Bangorban legkorszerűbb kutatólaboratóriummal, világszínvonalú oktatókkal és kutatókkal foglalkoznak a biomedikai és gyógyszerészeti tudományokban. További kutatási lehetőségek állnak rendelkezésre a társadalomtudományokban, különösen a vidéki maine-i alulfoglalt lakosság ellátási és hozzáférési lehetőségeinek biztosításában és elérhetőségében.
  • Ha olyan kiemelkedő gyógyszertár-nevelést keres, amely nagyszerű karriert eredményez, és az életminőség, amelyet az amerikai nyaralóhelyen Husson University kollégiummal Husson University , a Husson University az Ön számára. Fedezze fel, hogy miért Husson gyógyszertári programja kiemelkedő oktatást nyújt, nagyszerű karriert eredményez, beleértve mindazt, ami az U-t teszi

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... Tovább

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Kevesebb