Read the Official Description

Írjon nekünk ma elindítani a karrierjét Fogászati ​​segítség!

A karrier fogászati ​​segítő számos karrier lehetőségeket. Amellett, hogy segíti a fogorvos során különféle eljárásokkal, más kiterjesztett vámok vannak rendelve a Florida fogászati ​​asszisztens, mint kiteszik és feldolgozására röntgenfelvételek, gyártását ideiglenes koronák és lenyomatvétel tanulmányi modellek. Feladatait a fogászati ​​asszisztens közül a legátfogóbb és változatos a fogászati. A fogászati ​​asszisztens végzi sok feladat egyaránt igénylő interperszonális és műszaki ismeretek.

A végzős HCC fogászati ​​segítő program kerül elő, hogy a Dental segítése Nemzeti Testület (DANB) és letételével, a diplomás viszi a megbízólevél Certified fogászati ​​asszisztens (CDA) A CDA megbízólevél lesz szükség 12 órás folyamatos oktatás minden évben. Becoming a Certified fogászati ​​asszisztens biztosítja a közvéleményt, hogy a fogászati ​​asszisztens előkészíti, hogy segítse hozzáértő a rendelkezésre fogászati ​​ellátást. A HCC program 12 hónap.

A kereslet a fogászati ​​asszisztensek Hillsborough megye területén igen magas. Karrier lehetőségek közé tartozik mind a teljes munkaidős és részmunkaidős pozíciók. Fogorvosi érdekes, kellemes, az emberek orientált környezetben, ahol a munka.

Hillsborough Community College Fogászati ​​segítség Program, akkreditált oktatási helyszínen az American Dental Association, elkötelezett a hozzáférhető, jó minőségű, megfizethető oktatást egy kiváló, innovatív tanulási környezet a diákok. Mi biztosítja az oktatási és képzési szükséges fogászati ​​asszisztensek dolgozni mind a fogászati ​​közösség. A program a vezető szerepet oktatására fogászati ​​asszisztensek, hogy növeli a növekedés és a gazdasági fejlődés a Tampa Bay területén, és Florida állam.

A HCC Fogászati ​​segítség Program elismeri a Bizottság által Dental Akkreditációs és tanítja az összes Florida Bővítő funkciók.

Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by Hillsborough Community College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
5,000 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019