Fizikoterápia

Általános információk

Program leírás

A Department of Physical Therapy (Bachelor) kínálják Campi Nova Iguacu és Itaperuna az éjszakai műszak 4200 óra és tartós 10 félév.

tanterv

A kurzus a Bachelor of Fizioterápiás - Campus Nova Iguacu ajánlat teljes munkateher 4200 órát kell kifizetni, legalább öt (5) éves határozat értelmében CNE / CES nº 4/2009. A pedagógiai projekt során Bachelor of Fizioterápiás - Campus Nova Iguacu - rendelkezik a kínálat LBS egy választható kurzus a programban tervezettek szerint a jogszabály az agglegények. A tananyag a tanfolyam alakult, és már folyamatosan vizsgálni annak érdekében, hogy megfeleljen a valós igényeit a tanulók és a javasolt változtatások a tanárok, miután értékelték. Tehát ez a szerkezet marad naprakész és engedelmeskedik a Nemzeti Alaptanterv iránymutatás.

Laboratories

A Fizioterápiás Course - UNIG- Nova Iguacu - olyan infrastruktúra, valamint elegendő és megfelelő anyagok működését a tudományág, arra utal, hogy gyakorlati órák. Az osztályok, hogy tanítják a laboratóriumokban / terek gyakorlati tevékenységek, és amelynek feladata, hogy bemutassa a tudományos és gyakorlati aktív kapcsolatot jövőbeni tevékenységek fejlesztése a szakmai gyakorlat ugyanakkor megerősíti az elméleti fogalmak diákok diákok, előmozdítása interdiszciplinaritás.

A Fizioterápiás Course - UNIG- Nova Iguacu - elegendő és megfelelő infrastruktúrával a betöltetlen állások száma és a működését a tudományág, arra utal, hogy gyakorlati órák. Az elvégzendő tevékenységek a tervek szerint menetrend gyakorlati órák. A megvalósítás során az oktatási tevékenység keretében a laboratóriumokban, tanárok és a diákok kell követni használatának szabályait a laboratórium és a klinika, valamint a biológiai biztonsági követelmények. A tanár feladata a kurzus felelős beléptető eszközök alkalmazása és a szükséges eszközök megőrzése során a gyakorlati tevékenység.

A Fizioterápiás során UNIG során tanítási gyakorlat alakult ki a tudományág használja a következő tanítási laboratórium:

  • Multidiszciplináris Laboratory I;
  • Multidiszciplináris Laboratórium II
  • Eletrofototermoterapia Laboratory;
  • Exercise Physiology Laboratory, mérés és értékelés.

szakfolyóiratokra

A rehabilitáció során - Bachelor of UNIG - Campus Nova Iguacu már több mint 20 aláírást / szakfolyóiratok hozzáférés, index és a jelenlegi, a nyomtatott vagy gyakorlatilag oszlik meg a fő terület a természetesen legtöbbjük frissített gyűjteménye relatív az elmúlt három évben, megfelelően kielégíti a programok valamennyi tantervi elemek és az igények a kurzus.

Utoljára frissítve aug. 2017

Az iskoláról

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seçã ... Tovább

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seção I, pág. 14017. Tem como mantenedora a Associação de Ensino Superior de Nova Iguaçu - SESNI, entidade sem fins lucrativos, de natureza filantrópica, com sede e foro na cidade de Nova Iguaçu - Estado do Rio de Janeiro. Tem como sede o Campus I, através do qual interage, nos âmbitos social, econômico, cultural e político com a Baixada Fluminense e com o norte do Estado do Rio de Janeiro, gerando tecnologia e conhecimentos fundamentais para o progresso dessas regiões, para o Estado e para o País. Kevesebb