Fizikoterápia doktori fokozat

Általános információk

Program leírás

A Mercy College fizikoterápiás programja elkötelezett amellett, hogy egyedülálló lehetőséget kínál a különféle háttérrel rendelkező és társadalmi helyzetű hallgatók számára a fizikoterápia doktori fokozatának folytatására. A programot hétvégi formában szállítják, és lehetővé teszik a motivált, önirányított hallgatók számára a kritikus gondolkodás és a problémamegoldás felhasználását az elméleti ismeretek beépítéséhez a különféle klinikai és kutatási alkalmazásokba.

A fizikoterápiák (PT) egészségügyi szakemberek, akik bármilyen életkorú embereket diagnosztizálnak és kezelnek olyan egészségügyi problémákkal vagy egészségügyi problémákkal, amelyek korlátozzák képességüket a mindennapi életükben funkcionális tevékenységek elvégzésére. Az egészséges és aktív életmód előmozdítását célzó fitnesz- és wellness-programok révén a PT-k segítik a mobilitás elvesztésével járó állapotok megelőzését is. A PT-k megvizsgálják az egyéneket és olyan kezelési terveket dolgoznak ki, amelyek elősegítik a mozgás képességét, csökkentik a fájdalmat, helyreállítják a funkciót és megakadályozzák a fogyatékosságot. Különféle körülmények között nyújtanak gondozást, ideértve a kórházat, klinikát, iskolát és sportlétesítményt.

Mercy College DPT programja előkészíti a fizikoterápia belépő szintű jártasságának elsajátítását, a bizonyítékokon alapuló döntések révén elősegítve a bevált gyakorlatokat.

Al Roker útja a helyreállításhoz térdpótlás után - a Mercy College végzősének fizikoterápiájának köszönhetően

A mai Al Roker visszatért a munkájához, még két héttel a térdpótló műtét után sem. A szigorú fizikoterápiás kurzuson keresztül, a Mercy College hallgatói, Billy Campbell, Al a vártnál hamarabb tudott visszatérni a lábára. A Roker első térdpótlása óta 15 évvel ezelőtt az orvostudomány és a helyettesítő műtét radikálisan javult. Dr. Campbell 2012-ben a Mercy College végzett fizikai terápia klinikai doktori fokozattal, és továbbra is visszajuttatja a főiskolát a DPT program esettanulmány-kurzusán való részvétellel.

Gyakorlati fizikai terápia

 • Kettős fokozat 3 3,5 BS / DPT program
 • Teljes munkaidős, hétvégi tanterv-formátum
 • A tandíj 10 trimeszterben (3 év, 4 hónap) fejezhető be.
 • Kis kohort / osztály méret (30 diák), személyre szabott oktatási élményt nyújtva
 • Dedikált kar áll a különféle szakterületekkel rendelkező, továbbra is gyakorló fizikoterápiákból
 • Minden hallgató számára egyéni kari tanácsadó
 • A hétvégi formátum lehetővé teszi a program számára, hogy a régió tapasztalt szakembereit gyakorolja, hogy segítsenek laboratóriumi oktatásban és előadásokban szakterületükön.
 • Klinikai gyakorlati lehetőségek több mint 200 létesítményben elérhetők a három állam nagyvárosi területén
 • Magas foglalkoztatási ráta

A program eredményei

 • A 2017. évi érettségi arány 76%, 2018-ra pedig 88% (ez azt jelenti, hogy a hallgatók csak időben végzik el a diplomát, és nem azok, akik később végeztek el)
 • A 2016 - 2017 közötti NPTE-engedélyek átlagos átlagértéke 100%, a 2017-2018-as időszak pedig 96%.
 • A foglalkoztatási arány 2018-ban 100%

Tanulási eredmények a programban

A program végén a hallgatóknak képeseknek kell lenniük:

 • Szintetizálja a tudomány ismereteit, mint a fizikoterápiás gyakorlat alapját
 • Hatékony megelőzési, egészségfejlesztési, wellness- és fitneszprogramok kidolgozása
 • A beteg-ügyfél menedzsment szűrés és vizsgálat elemeinek hatékony felhasználása az ellátási vagy áttételi terv eredményes megfogalmazására minden életkorú ügyfél esetén
 • A beteg-ügyfél menedzsment kiértékelésének, diagnosztizálásának és előrejelzésének elemeinek hatékony felhasználása az eredmények optimalizálása érdekében minden életkorú ügyfél esetén
 • Az ápolási terv eredményes végrehajtása és kezelése, ideértve a megfelelő bizonyítékokon alapuló beavatkozásokat, figyelembe véve a fizikai, kognitív és pszichológiai károsodásokat és fogyatékosságot, valamint a rendelkezésre álló erőforrásokat, hogy optimalizálhassák a kimeneteleket minden életkorú kliens esetén
 • Vegyen részt egy dinamikus tudományos kutatási folyamatban a fizikoterápia gyakorlatának fokozása érdekében a változó egészségügyi környezetben
 • Integrálja a szakmai etikát, az értékeket és a felelősséget a fizikoterápia gyakorlatában
 • A sokszínű társadalom szakma és egészségügyi igényeinek támogatása
 • Hatékony kommunikáció az egészségügyi szereplők minden tagjával (ideértve a szakmaközi csoport tagjait, a betegeket / ügyfeleket, a családtagokat, az ápolókat, a fogyasztókat és a fizetőket)
 • Hatékonyan kezelje a gyakorlatot, ideértve a pénzügyi, szabályozási politikákat, jogi követelményeket és a minőségi mutatókat

physiotherapy, weight training, dumbbellstevepb / Pixabay

Fokozat követelmények

A hallgatóknak legalább 90 kredit teljesítésére van szükségük, hogy az elfogadható legyen. Ezeknek a kreditnek tartalmaznia kell az előírt általános oktatási kurzusok 60 kreditét, egy kisebb koncentrációt (15 kredit felső szintű tanfolyam), valamint a fizikoterápia előfeltételeit.

Azok a hallgatók, akik legalább hét, az alább felsorolt előfeltétel kurzust sikeresen teljesítettek, minimum előfeltételgel és kumulatív 3,0 GPA előzetes hallgatóval, pályázhatnak a programra. Az összes előfeltételeket sikeresen be kell fejezni a fizikoterápiás programba való belépés előtt. A programba való belépés előtt nyár folyamán legfeljebb egy tudományos kurzus vehető igénybe.

Szükség van önkéntes vagy munkával kapcsolatos tapasztalatokra a fizikoterápiában. Minden osztályba legfeljebb harminc hallgató kerül befogadásra.

Felhívjuk figyelmét, hogy legfeljebb 75 kredit fogadható el egy kétéves egyetemen. A hallgatók külföldi akkreditációval rendelkeznek, és akiknek az első nyelve nem angol, a kettős fokozat követelményeinek teljesítéséhez és a TOEFL kitöltéséhez (a főiskolai politika szerint) teljesíteniük kell a kredit főiskolai szintű angol összetételét. Azoknak, akik már rendelkeznek BA / BS fokozattal, csak az előfeltételeket és a fizikoterápiás tantervet kell kitölteniük. A program első évének sikeres befejezése után a hallgatók képesek az egészségtudományi alapképzésre. A program végleges tanfolyamának sikeres elvégzése után a hallgatók fizikoterápiás doktor fokozatot kapnak.

Clinical Simulation Lab

Az Egészség- és Természettudományi Iskola Klinikai Szimulációs Lab felkészíti a hallgatókat egészségügyi szakemberek jövőjére. A 12 000 négyzetlábnyi terület több speciális laboratóriumból áll, amelyek az egészségügyi intézményen belüli különféle tudományágakat szimulálják. A hallgatók csoportként dolgozhatnak, miközben gyakorolják a betegértékelést, a kritikus gondolkodást, a kommunikációt és az intervenciót konkrét betegforgatókönyvek alapján.

Karrierlehetőségek

A Mercy College fizikai terápiájának doktorátusai számára karrierlehetőségek magában foglalják a magán ambulanciákban, akut ápolási és rehabilitációs kórházakban, képzett ápolási létesítményekben, iskolai rendszerekben, otthoni gondozásban, egészségügyi és wellness létesítményekben, ipari és kutatóközpontokban, valamint magánpraktikában végzett munkákat. A Mercy College diplomások jelenleg vannak; felügyeleti pozíciókban, a magánpraktikák tulajdonosai és az egyetemi oktatók.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Tovább

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Kevesebb
Dobbs komp , New York , New York , Yorktown Heights , USA Online + 4 Több Kevesebb