Fizikoterápiás orvos (DPT)

Általános információk

Program leírás

A fizikoterápiás szakma magasan képzett, képzett és etikus egyéneket foglal magában, akik minden életkorú embernek segítséget nyújtanak az egész életen át tartó mozgás és működés elvesztésének megakadályozásában vagy helyreállításában. A kezelési stratégiák magukban foglalják a testmozgás, a betegoktatás és a gyakorlati technikák alkalmazását a rehabilitáció megkönnyítésére. A gyógytornászok elengedhetetlen tagjai a szakmaközi egészségügyi csoportnak, akik együttműködnek a különböző helyzetekben: iskolákban, otthonokban, kórházakban és klinikákon.

Az Allen College DPT program az online és a helyszíni tanulás egyedülálló keverékét kínálja, fejlesztve a belépő szintű gyógytornászokat. A hároméves tanterv hangsúlyozza az alkalmazási és a klinikai érvelési képességeket a virtuális és a gyakorlati tanulás vegyes átadásával, átfogó felkészítéssel a hallgatókra az Országos Fizikoterápiás Vizsga letételére.

Az online tanulás, a személyes elmélyülési tapasztalatok és a klinikai gyakorlatok kombinációja innovatív ötvözetet teremt a hallgatók számára, hogy kitűnjenek, miközben a jelenlegi közösségek közelében maradnak. A diákok osztálytársak mellett tanulnak egy virtuális osztályteremben. A vegyes tanulás révén a hallgatók folyamatos hozzáférést kapnak az online tanulási forrásokhoz, és kapcsolatba lépnek a tapasztalt programkarokkal, virtuális oktatási és tanulási szakértelemmel.

Az Allen College DPT programjának küldetése az a kompetens, együttérző és gondoskodó gyógytornászok felkészítése, akik sokszínű tanulási közösség és innovatív, vegyes oktatási formátum révén, amelyet az eredményes és veterán oktatók vezetnek, az egész életen át tartó tanulás iránti elkötelezettséggel gyakorolják magukat, közösségük és vezető szerepük a szakmában.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Allen College has a tradition of more than 90 years of excellence in healthcare education. Allen College is a private, co-educational regionally accredited post-secondary institution. Allen College is ... Tovább

Allen College has a tradition of more than 90 years of excellence in healthcare education. Allen College is a private, co-educational regionally accredited post-secondary institution. Allen College is organized into two schools: Health Sciences and Nursing. Kevesebb