Filozófiai doktori (Ph.D.) az integrált gyógyszergyógyászatban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Első osztályú tudósok fejlesztése

Az integrált gyógyszergyógyászat a kábítószer-szervezetek felfedezésével, fejlesztésével, formulálásával, szállításával, farmakológiai és toxikológiai értékelésével, nyilvántartásba vételével és tudományos ellenőrzésével foglalkozó tudományos fegyelem a közegészség javára.

Filozófiai (Ph.D.) program

A Ph.D. a NEOMED-nél az integrált gyógyszergyártás fokozata összesen 90 kreditórát igényel. A programban résztvevő doktori hallgatóknak 45 órányi didaktikai tanulmányt kell elvégezniük (16 óra alaptanterv és 29 óra választási lehetőség, amelyek támogatják a kutatási területet), 30 órányi kutatást és 15 órás disszertációmunkát, amely egy írásbeli disszertációban fejeződik be. és a disszertáció védelme.

MD / Ph.D..

Azok a hallgatók, akik kettős fokozatot szeretnének folytatni, a közvetlen belépéshez szükséges tanterv helyett a gyógyszertudományok átmeneti kurzusát veszik igénybe. A Gyógyszergyártás átmeneti kurzusai átmenetet adnak a professzionális hallgatónak egy elsősorban didaktikus tanulási környezetből egy olyan problémára, amely problémamegoldó, a diplomás tagok tanításával. A 16 hetes szemeszterre hetente két, kétórás ülést tartanak. A kurzus hangsúlyozza a kábítószer-felfedezés és a fejlesztés, valamint a kábítószer-leadás és a kábítószer-hatékonyság témakörét, amelyet két hét integráció és értékelés követ.

tanfolyam

A Ph.D. alaptanterv. az integrált gyógyszergyártás (IPM) fokozata 90 teljes félórás óra, amely 45 órányi didaktikus tanfolyamból és 45 órányi kutatási / disszertációs kreditből áll.

Tanfolyam

Hitelórák

Átmenetek a gyógyszergyógyászatba *

5

Gyógyszergyógyászati szeminárium *

1

Statisztika / Biostatisztika *

3-5

A kutatás felelős felelőssége *

2

A kábítószer-test kölcsönhatásának alapelvei

6

Gyógyszerészet laboratóriummal

5

Orvosi farmakológia

4

Celluláris jelzés

3

A gyógyszertár humán felépítése

3

Molekulák a sejtekhez

4

Agyi elme és viselkedés

5

Emberi fejlődés és szerkezet

6

Az orvostudomány fiziológiai alapjai

4

Betegellátás az MD-Ph.D.

1

Kutatási írás

2

Kutatás

30

Téziskutatás (csak MS diákok)

10

Disszertációkutatás (csak Ph.D. hallgatók)

15

*Kívánt

Az IPM tanterv célja, hogy rugalmasságot biztosítson az egyes diákok számára. A hallgatói kutatási célokra szabott tanulmányi programot a tanár tanácsadója dolgozza ki, aki a program igazgatójával dolgozik. A beiratkozott hallgatók a Kent Állami Egyetem, az Akron Egyetem, a Cleveland Állami Egyetem és a Youngstown Állami Egyetem által kínált posztgraduális kurzusokat is igénybe vehetik.

Kettős fokú diákok

Feltéve, hogy jó állapotban vannak, a kétfokozatú hallgatók átadhatják a félév kreditórákat a befejezett MD vagy Pharm.D. fokozatú tanterv. A szemeszterhitelek ilyen átruházását az egyetemi hallgató dékánja hagyja jóvá a hallgató kérésére az MD-Ph.D. vagy Pharm.D.-Ph.D. szak.

Kettős fokozatú hallgatóknak meg kell követelniük a diplomás és szakmai alkotóelemek áthidalását a saját szakmai kollégiumuk által kínált speciálisan kialakított klinikai ismeretekkel (vagy az Orvostudományi Főiskola vagy a Gyógyszerészeti Főiskola). Ilyen példaként említhetjük az Orvostudományi Főiskolán jelenleg kínált „Betegápolás az MD-Ph.D.-nél” kurzust.

Kapcsolatok

Kelly Shrock

330,325,6784 | kshrock@neomed.edu

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Northeast Ohio Medical University is committed to the health, economy, and quality of life in Northeast Ohio through the medicine, pharmacy and health sciences education of students and practitioners ... Tovább

Northeast Ohio Medical University is committed to the health, economy, and quality of life in Northeast Ohio through the medicine, pharmacy and health sciences education of students and practitioners at all levels; the development of new knowledge through research in the biomedical, community health and behavioral sciences; and the provision of community service and wellness education throughout the region. Kevesebb