Első osztályú tudósok fejlesztése

Az integrált gyógyszergyógyászat a kábítószer-szervezetek felfedezésével, fejlesztésével, formulálásával, szállításával, farmakológiai és toxikológiai értékelésével, nyilvántartásba vételével és tudományos ellenőrzésével foglalkozó tudományos fegyelem a közegészség javára.

Filozófiai (Ph.D.) program

A Ph.D. a NEOMED-nél az integrált gyógyszergyártás fokozata összesen 90 kreditórát igényel. A programban résztvevő doktori hallgatóknak 45 órányi didaktikai tanulmányt kell elvégezniük (16 óra alaptanterv és 29 óra választási lehetőség, amelyek támogatják a kutatási területet), 30 órányi kutatást és 15 órás disszertációmunkát, amely egy írásbeli disszertációban fejeződik be. és a disszertáció védelme.

MD / Ph.D..

Azok a hallgatók, akik kettős fokozatot szeretnének folytatni, a közvetlen belépéshez szükséges tanterv helyett a gyógyszertudományok átmeneti kurzusát veszik igénybe. A Gyógyszergyártás átmeneti kurzusai átmenetet adnak a professzionális hallgatónak egy elsősorban didaktikus tanulási környezetből egy olyan problémára, amely problémamegoldó, a diplomás tagok tanításával. A 16 hetes szemeszterre hetente két, kétórás ülést tartanak. A kurzus hangsúlyozza a kábítószer-felfedezés és a fejlesztés, valamint a kábítószer-leadás és a kábítószer-hatékonyság témakörét, amelyet két hét integráció és értékelés követ.

tanfolyam

A Ph.D. alaptanterv. az integrált gyógyszergyártás (IPM) fokozata 90 teljes félórás óra, amely 45 órányi didaktikus tanfolyamból és 45 órányi kutatási / disszertációs kreditből áll.

Tanfolyam

Hitelórák

Átmenetek a gyógyszergyógyászatba *

5

Gyógyszergyógyászati szeminárium *

1

Statisztika / Biostatisztika *

3-5

A kutatás felelős felelőssége *

2

A kábítószer-test kölcsönhatásának alapelvei

6

Gyógyszerészet laboratóriummal

5

Orvosi farmakológia

4

Celluláris jelzés

3

A gyógyszertár humán felépítése

3

Molekulák a sejtekhez

4

Agyi elme és viselkedés

5

Emberi fejlődés és szerkezet

6

Az orvostudomány fiziológiai alapjai

4

Betegellátás az MD-Ph.D.

1

Kutatási írás

2

Kutatás

30

Téziskutatás (csak MS diákok)

10

Disszertációkutatás (csak Ph.D. hallgatók)

15

*Kívánt

Az IPM tanterv célja, hogy rugalmasságot biztosítson az egyes diákok számára. A hallgatói kutatási célokra szabott tanulmányi programot a tanár tanácsadója dolgozza ki, aki a program igazgatójával dolgozik. A beiratkozott hallgatók a Kent Állami Egyetem, az Akron Egyetem, a Cleveland Állami Egyetem és a Youngstown Állami Egyetem által kínált posztgraduális kurzusokat is igénybe vehetik.

Kettős fokú diákok

Feltéve, hogy jó állapotban vannak, a kétfokozatú hallgatók átadhatják a félév kreditórákat a befejezett MD vagy Pharm.D. fokozatú tanterv. A szemeszterhitelek ilyen átruházását az egyetemi hallgató dékánja hagyja jóvá a hallgató kérésére az MD-Ph.D. vagy Pharm.D.-Ph.D. szak.

Kettős fokozatú hallgatóknak meg kell követelniük a diplomás és szakmai alkotóelemek áthidalását a saját szakmai kollégiumuk által kínált speciálisan kialakított klinikai ismeretekkel (vagy az Orvostudományi Főiskola vagy a Gyógyszerészeti Főiskola). Ilyen példaként említhetjük az Orvostudományi Főiskolán jelenleg kínált „Betegápolás az MD-Ph.D.-nél” kurzust.

Kapcsolatok

Kelly Shrock

330,325,6784 | kshrock@neomed.edu

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Utoljára frissítve May 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019