"A hallgató képes lesz tanácsadói képességeit egy teljesen valós környezetben gyakorolni"
Az egyre növekvő tudományos bizonyítékok, amelyek összefüggenek az étrend típusával és az egészséggel, szükségessé teszik az emberi táplálkozás és dietetika területén megfelelően képzett szakemberek beavatkozását az emberek egészségére.
Universidad Europea del Atlántico emberi táplálkozás és dietetika tanterve aktuális minőségi képzést kínál minden olyan szakterületen, ahol a dietetikus-táplálkozási szakember működhet, lehetővé téve a hallgatók nagyszerű specializálódását a rendelkezésre álló választható anyagok kínálatának köszönhetően. .
Az Egészségtudományi Kar modern létesítményekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hallgató számára, hogy teljes mértékben fejlessze a fokozat gyakorlati készségeit, beleértve a műszaki laboratóriumokat (biokémia és élettan, bromatológia és élelmiszer-technológia, valamint a kulináris technológia és gasztronómia), valamint egy táplálkozási szolgáltató központot, ahol a hallgató képesnek kell lennie arra, hogy tanácsadói képességeit egy teljesen valóságos környezetben gyakorolhassa, és ezáltal első kapcsolatba léphessen a betegekkel a külső szakmai gyakorlatuk előtt.
Karrier kilátásokA dietetikus-táplálkozási szakember a következő területeken fejlesztheti munkáját:Klinikai: egyes emberek vagy egészséges vagy beteg emberek csoportjainak táplálására hat (ebben az esetben az orvosi diagnózis után), figyelembe véve mind a fiziológiai és / vagy kóros szükségleteket, mind a személyes, társadalmi-gazdasági, vallási és / vagy kulturális preferenciákat.
Közösségi vagy közegészségügy: a lakosság meghatározott csoportjaival szembeni fellépés megelőzési és egészségfejlesztési intézkedések végrehajtása céljából.
Kollektív vendéglátás: irányítja és megszervezi az étkezést, biztosítva a felszolgált ételek minőségét és egészségességét. Feladata a személyzet folyamatos képzése, valamint a menük tervezése és az ételkínálat tápanyag-egyensúlyának felmérése.
Ipar: részt vesz új élelmiszertermékek és gyártási folyamatok kidolgozásában, az élelmiszerekhez kapcsolódó társadalmi marketingben, tudományos és műszaki jogi tanácsadásban különböző szintű vállalatok számára.
Tanítás: oktatóként működik az állami és magánközpontokban, ahol az étellel, a táplálkozással és az egészséggel kapcsolatos ismereteket adják át.
Kutatás: vegyen részt multidiszciplináris kutatási és fejlesztési csoportokban, különös tekintettel az élelmiszer, a táplálkozás és az egészségügy területére.Angol az egyetemenAz angol, a jelen és a jövő kulcsa
Jelenleg a nemzetközi kommunikáció egyik elengedhetetlen eszköze, és az a kulcs, amely megnyitja a jó munkalehetőség lehetőségeit Spanyolországban és külföldön egyaránt, az angol. Hazánkban az állásajánlatok 80% -a már megköveteli ennek a nyelvnek a kiváló ismeretét, és sokszor ezt a kritériumot mások fölé vetik, mint például a nyilvántartás vagy a szakmai karrier.
Éppen ezért Universidad Europea del Atlántico és az emberi táplálkozás és dietetika fokozatán az ezen a nyelven folyó képzést népszerűsítik, és két választható angol nyelvű tantárgy szerepel a tantervben a táplálkozásra és a dietetikára alkalmazott orientációval azzal a céllal, hogy a hallgató magas szintet ér el ezen a nyelven. Ezenkívül az egyetem nemzetközi profilja elősegíti és megkönnyíti e nyelv fejlődését.
Annak érdekében, hogy az angol korábbi szintje ne akadályozza a tanulmányokhoz való hozzáférést, az UNEATLANTICO személyre szabott oktatást biztosít, különösen az első évben, hogy minden hallgató elegendő angol nyelvtudást érjen el, amellyel sikeresen teljesíti a karrier tantárgyait.
Ilyen módon, függetlenül a kezdő angol nyelvtudásuktól, globális támogatási tervvel, amely oktatóanyagok, speciális anyagok és nagyon kis munkacsoportok alapján készül, a hallgató fokozatosan követheti az órákat spanyol / angol kétnyelvű rendszerben, és a végén kétnyelvű készségeket szerzett hivatása gyakorlásához.Gyakorolja a szakmájátAz UNEATLANTICO reprodukálja a valós munkahelyi környezetet
Az Universidad Europea del Atlántico campusát arra tervezték, hogy a hallgatók az első évtől kezdve gyakorolják szakmájukat. Az Egészségtudományi Kar modern létesítményekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hallgató számára, hogy teljes mértékben fejlessze a fokozat gyakorlati készségeit, beleértve számos műszaki laboratóriumot (biokémia és fiziológia, bromatológia és élelmiszer-technológia, kulináris technológia és gasztronómia), számítógépes helyiségeket és egy táplálkozási központot, ahol a hallgató teljesen valós környezetben gyakorolhatja tanácsadói képességeit, és első kapcsolatot létesíthet a valódi betegekkel.
A tanári csapat motiválja az egyetemi hallgatókat, hogy kapcsolódjanak be a Campus életébe, irányítja őket olyan projektek és ötletek elindítására, amelyek lehetővé teszik számukra az első naptól kezdve a szakma fejlesztését. Az oktatási modell nem korlátozódik a hallgatók tantervi tevékenységének való megfelelésre, hanem az elméleti-gyakorlati képzés garantálására és a hallgató teljes körű bevonására szakmai környezetükbe.
Ezenkívül az egyetem számos gyakorlati megállapodást kötött különböző szektorok vállalataival, amelyek kiegészítik az egyetemi hallgatók tanulását, és elősegítik a transzverzális készségek fejlesztését, amelyekre számukra szükség lesz az álláspályázat során. A tanárok-oktatók felelősek a hallgatók munkájának irányításáért és felügyeletéért, és ezzel elősegítik az üzleti világgal való kapcsolataik maximális kihasználását. Az Universidad Europea del Atlántico segít megvalósítani álmait.titrálásA program végén a hallgató megszerzi az EMBERI VAGY AZ EMBERI ÉS ÉTKEZÉSI TÁPLÁLKOZÁSBAN címet, amelyet Universidad Europea del Atlántico .felvételi profilA diploma olyan embereknek szól, akik tisztában vannak a szakmai és személyes céljaikkal, akik hozzájárulnak az érettséghez és hozzájárulnak kollégáik többi tagjával való kölcsönös gazdagodáshoz. Ennek célja, hogy a jelöltek számára olyan kontextust biztosítson, amelyben jövedelmező, hosszú távú kapcsolatot lehet kialakítani az osztálytársakkal, professzorokkal, öregdiákokkal és az intézménnyel.
Az egyetemen folytatott tanulmányoknak általában a következő tulajdonságoknak kell megfelelniük:Vezetés: az egyetem kifejezi érdeklődését a jelentkezők között, akik képesek csapatként dolgozni, önbizalommal, kezdeményezőkészséggel, képesek nyomás alatt dolgozni, kommunikációs készségekkel és magas etikai érzékkel.
Akadémiai karrier és szakmai motiváció: a jelentkezőknek ésszerű időn belül, kielégítő tanulmányi eredménnyel kell befejezniük a spanyol egyetemi rendszerhez való hozzáférésüket. Hasonlóképpen pozitívnak tekinthető bizonyos korábbi szakmai tapasztalat, valamint minden egyéb kiegészítő képzés, amelyet a jelentkezők elvégeztek és a pályázatban közreműködtek.
Nyelvek: tekintettel arra a nemzetközi és globális jellegre, amellyel az egyetemet kívánják biztosítani, az angol nyelv kezelése és használata a felvételi folyamat során értékelt felvételi követelmény.Hasonlóképpen, az egyetemre belépő nem spanyol nyelvű hallgatóknak igazolniuk kell a spanyol nyelvű tanulmányokhoz szükséges szintet. A felvételi folyamat során minden más nyelvet megkülönböztető elemként értékelünk.
Személyes jellemzők:Vállalkozói szellem.
Globális polgárok.
Vezetői kapacitásCélok a képzés során:Rangos nemzetközi intézmény.
Rugalmasság a tananyagban.
Innovatív tanulási módszertanok.
Személyre szabott oktatás: kis csoportok, korrepetálási rendszerek.
A munkaerőpiacra orientált gyakorlati megközelítés: workshopok, konferenciák, szakmai gyakorlatok.
Csereprogramok a világ egyetemeivel.
Integrált képződés.Az egyetem hallgatóinak általános adatai mellett az emberi táplálkozás és dietetika fokozat hallgatói a diploma következő sajátosságaira reagálnak:
Személyes jellemzők:
A következő kritériumok tájékoztató jellegűek, és mindenképpen megfelelnek a fajon, nemzetiségen, ideológián, nemen vagy valláson alapuló megkülönböztetés tilalmának. Pozitívan fogják értékelni:A kultúra iránti érdeklődés és aggodalom általában, mind saját, mind más régiók kultúrája iránt.
Szellemi kíváncsiság és érdeklődés az interkulturális politikai kommunikáció értékének reflektálása iránt, a kortárs társadalmak szerveződésének, valamint a nemzetközi társadalmi szereplők interakciójának és innovációjának szervezeti és döntéshozatali módjaiban rejlő szabályok felderítése.
A létesítmény szóbeli és írásbeli kifejezéssel.
Nemzetközi tapasztalat utazások vagy iskolai tartózkodás révén.
Az etika, mint az emberi döntések végső motorjának megértése.Akadémiai jellemzők:
Az ajánlott akadémiai profil megfelel az ezen a weboldalon meghatározott hozzáférési követelményeknek. Ezenkívül egy interdiszciplináris, befogadó profilt követnek, amely nyitott a lehetséges profilok sokféleségére, mivel tisztában vagyunk a benne rejlő gazdagsággal.
Ez az interdiszciplináris, befogadó és nyitott profil, amely a poszt-kötelező középiskolásokra vonatkozik, akik hozzáférnek a diplomához, arra a tényre utal, hogy a diplomához való felvételhez nem szükséges elvégezni az érettséginek egy meghatározott ágát. Úgy vélik, hogy a hallgatók tanulmányi profiljának sokfélesége gazdagítja a tanító-tanuló csoportot. Továbbá javasoljuk, hogy a cím ajánlott profilja legyen a hallgató a Természettudományi és Technológiai Érettségiből.