Egyetemi adjunktus az orvosbiológiai mérnöki technológiában

Általános információk

Program leírás

Az orvosbiológiai mérnöki technika a mûvészetet kívánó hallgatóknak szól, és ezzel egyidejûleg az orvosok, az ápolók és a betegek segítésével szorgalmazza életük megmentését. A diplomások olyan orvosbiológiai szakemberekké váltak, akik a kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben használt elektronikus orvosi eszközök karbantartását, javítását és kalibrálását végzik. Ahhoz, hogy ezen karrierekben előrelépjen, a diákok interperszonális, irányítási, kommunikációs és vezetői képességeket fejlesztenek ki.

Ez a program az analóg áramkörök, digitális áramkörök és processzorok hibaelhárítási képességét tanítja. Ezen kívül a diákoknak meg kell tanulniuk fiziológiát, orvosi terminológiát és orvosi eszközök működését, mint például az EKG-eszközöket, defibrillátorokat és inkubátorokat.

A diplomások általában kórházak vagy kórházi alvállalkozók. Egyes diplomások az orvosi műszerek vagy az orvostechnikai eszközök gyártói, vagy a helyszíni technikusok, miután tapasztalatot szereztek a területen. Bár ez a program elsődleges célja, hogy a diákok bejussanak a munkaerőbe két év elteltével, egyes diplomások úgy döntenek, hogy folytatják a főiskolai képzésüket, vagy üzleti diplomát folytatnak.

PROGRAMOK

 • Tudományos munkatárs (AS) a Biomedical Engineering Technology-ben

A Biomedical Engineering Technology felhívja a figyelmet a diákokra, akik az orvosok, az ápolónők és a betegek számára segítik a karriereket a technológia hatalmával. A diplomások olyan biomedikai technikusokká váltak, akik az egészségügyi ellátásban használt elektronikus orvosi eszközöket fenntartják, javítják és kalibrálják. Ahhoz, hogy ezen karrierekben előrelépjen, a diákok interperszonális, projektmenedzsment és vezetői képességeket fejlesztenek ki.

Ez a program tanítja az analóg áramkörök, a digitális áramkörök és a processzorok hibaelhárítását. Emellett a diákoknak meg kell tanulniuk fiziológiát, orvosi terminológiát és orvosi eszközök működését, mint pl. EKG-eszközök, defibrillátorok és inkubátorok

A területen szerzett tapasztalatok után a diplomások általában kórházak vagy kórházi alvállalkozók foglalkoztatják. Néhány diplomás orvosi műszer vagy orvostechnikai eszköz gyártó, vagy helyszíni technikus. Bár ez a program elsődleges célja az, hogy felkészítse diplomások be a munkaerő két év után, néhány diplomás úgy dönt, hogy vagy folytatja a főiskolai oktatás, vagy folytatni a diplomát az üzleti életben.

Mit fogsz tanulni?

 • Analóg és digitális áramkörök
 • számítógépes hálózat
 • processzorok
 • Élettan
 • Orvosi terminológia
 • Orvosi műszerek

Job Outlook

A diplomások többségét általában kórházak vagy kórházi alvállalkozók foglalkoztatják. Más osztályokat orvosi eszközök vagy orvostechnikai eszközök gyártóinak bérelnek.

 • A Boston biomedikai technikusainak átlagos kezdő fizetése 46 000 dollár
 • A bomba biomedikai technikusainak átlagos kezdő óránkénti díja 23 dollár
 • A munkák ezen a területen várhatóan 6% -kal nőnek 2024-ig
 • A BFIT munkája és a továbbképzés aránya 83%

Karrierút

 • Biomedical Technician

Az utat a sikerhez

Az 1908-ban Bostonban, Massachusetts-ben alapított Benjamin Franklin Műszaki Intézet (BFIT) a New England egyik legrégebbi technológiai kollégiuma. Benjamin Franklin örökségével kezdődött, és egy Andrew Carnegie megfelelő ajándéka, a magán nonprofit főiskola megfizethető oktatást kínál a műszaki karriereket keresők számára.

Top 5 érv a BFIT kiválasztására

 • Legmagasabb nyereség

Diákjaink a legmagasabb fizetést keresik, miután részt vettek az állami kétéves magániskolák hallgatóinál (az ápolás kivételével). * Forrás: US Oktatási Kollégium Osztálya

 • Megfizethető tandíj

A BFIT az egyik legkedvezőbb árú magán, nonprofit főiskola Massachusettsben, és megfizethetőbb, mint az összes államilag nyereségorientált műszaki iskola. Tandíjunk kevesebb, mint a fele a négyéves nonprofit főiskoláknak.

 • kisebb osztályok

Az átlagos osztálymérettel mindössze 13 diák, a diákok kapnak az egyénre szabott figyelmet és virágzik a mi szorosan kötött közösség. Az érettségi arány kétszeres az országos átlag kétéves főiskolák és közel háromszor az MA átlag

 • Felkészült készségek

A főiskolai végzettség és a gyakorlati képzés a BFIT-okat különválasztja a munkaerőpiacon. A legtöbb tanulónk a területükön földmunkát vagy továbbképzést folytat, és egyes programok 80% -90% -os munkakörülményekkel rendelkeznek.

 • Ipari kapcsolatok

Partnereinket az iparág vezetőivel együttműködve biztosítjuk, hogy programjaink felkészítsék a diákokat a megfelelő munkahelyi készségekre. A munkáltatói kapcsolatok szoros kapcsolatban állnak a gyakornokokkal, a munkahely-árnyékolással és a diplomásokra vonatkozó karrierekkel. Több mint 60 vállalat veszi részt éves karrierünnepünkön.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Founded in 1908 in Boston, Massachusetts, Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) is one of New England’s oldest colleges of technology. Started with a bequest from Benjamin Franklin, and a m ... Tovább

Founded in 1908 in Boston, Massachusetts, Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) is one of New England’s oldest colleges of technology. Started with a bequest from Benjamin Franklin, and a matching gift from Andrew Carnegie, the private non-profit college offers an affordable education for people seeking technical careers. Kevesebb