Egészségtudományok (Kitüntetések) (Sport és edzés)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Készen áll arra, hogy az egészségügyi karriered következő lépését megtegye?

Az USQ Bachelor of Health (Kitüntetések) (Sport és Exercise) ideális platformot kínál a sport és a gyakorlat területén a tudás bővítésére és fejlesztésére. Meg fogja tanulni a kutatási technikákat és alkalmazza azokat az egészségügy területén, ahol leginkább szenvedélyes vagy.

Vezetõ kutatóink irányítása alatt Ön felelõs egy olyan kutatási projekt megtervezéséért és végrehajtásáért, amely az Egészségügyi Bachelor (kitüntetések) (Sport és Exercise) kiemelkedõ kutatási készségeivel, valamint a Sport és a Gyakorlatban szerzett speciális ismeretekkel rendelkezik.

Miért van sport és gyakorlat?

Mivel az általános lakosság jobban megértette az egészség és a fitness jelentőségét, a sport- és edzésszakemberek nagy igényeket támasztanak. Válassza ki, hogy felfedezzen olyan utakat, amelyek érdeklődnek a sport- és edzőteremben. A kutatások arra ösztönözhetnék, hogy fedezze fel többet a táplálkozásról, a pszichológiáról, a sportgazdálkodásról vagy a turizmusról.

A további vizsgálat

Miután elvégezte a Bachelor of Health (Kitüntetések), akkor választhat, hogy folytasson tanulmányokat az USQ Master of Health, Master of Science (Research), Egészségügyi Doktor vagy Filozófia Doktori.

Karrier eredmények

Önnek speciális szakismerete lesz az Ön által kiválasztott területen, ami karrierlehetőségekhez vezethet az egészségügyi ágazatban. Olyan fejlett kutatási készségeket is szerez, amelyek kutatási karrierlehetőségeket eredményezhetnek az egészségügyi szektorban.

Programszerkezet

Tanulmányozni kívánt tanfolyamok

  • óra tanfolyamok (7 db)
  • plusz 1 x jóváhagyott tanfolyam (1 egység)

Mennyibe fog kerülni?

Az első tanév (kb. 8 egység) hozzávetőleges éves költségei a következők:

Tanulmányi mód / költség

  • Nemzetközösség támogatása: 9352 AUD
  • Belföldi teljes díjazás: 22605 USD

Hitel, hogy segítsen fizetni a díjakat

Előfordulhat, hogy nem kell fizetnie a kurzus (téma) díját. A HECS-HELP és a FEE-HELP lehetővé teszi a díjak elhalasztását, amíg jövedelme elér egy bizonyos szintet.

Ön jogosult lehet a Centrelink pénzügyi támogatására is.

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

Lehet, hogy pályázhat ösztöndíjakra, hogy segítsen tanulmányi költségeinek.

Belépési követelmények

  • Az ausztrál bachelor fokozat (vagy azzal egyenértékű) teljesítése az Egészségügyben vagy a kapcsolódó fegyelemben, minimális Grade Point Average (GPA) esetén 5,0.

Angol nyelvi követelmények

Önnek meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ez a program legalább IELTS 6.5-et vagy azzal egyenértékű programot igényel.

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, felveheti az egyetem által jóváhagyott angol nyelvű programot.

Hogyan kell alkalmazni

Zárás dátuma

Közvetlenül az USQ-hoz:

  • 1. szemeszter, 2019 - pályázatok zárultak február 18-án, hétfővel, az 1. félévvel, amely 2019 február 25-én kezdődik.
  • 2. szemeszter, 2019 - pályázatok lezárultak július 1. hétfővel, a 2. félév pedig 2019. július 15-én, hétfőn kezdődik.

Ha QTAC-on keresztül jelentkezik, akkor ellenőriznie kell a QTAC zárási dátumát.

Előzmények vagy szakmai tapasztalat hitelezése

Előfordulhat, hogy jogosult a hitelre, ha korábban már tanulmányozta vagy releváns munkatapasztalattal rendelkezik. Ez segít csökkenteni a kurzusok számát, amelyeket meg kell tanulnia a program befejezéséhez.

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb