Egészségtudományi Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Szövetséges Egészségügyi Minisztérium online Bachelor of Health Science (BHS) diplomát kínál. Ez a négyéves program célja, hogy az egészségügyi szakemberek számára tudást és készségeket biztosítson a vezetés és a vezetés területén. Az egészségügyi ellátással nem rendelkező diákok kibővíthetik az egészségügyi ellátás lehetőségeit, vagy felkészülhetnek a végzős programra Washburn BHS diplomával.

A diákok választhatnak 3 fő:

1. Egészségügyi szolgáltatásigazgatás, BHS-HA

Szükség van szakképzett vezetőkre az egészségügyi területen. A szabályozási kérdések, a politika, a technológia és a pénzügyi kérdések az egészségügyi ellátásban folyamatosan változnak. Az érettségi fokozatot végző hallgatók az Egészségügyi Szolgálatigazgatásban fokozott tanfolyamot igényelnek az egészségügyi menedzsment és a kapcsolódó egészségügyi kérdésekben, ami növeli a piacképességet a közigazgatási pozíciókra.

2. Orvosi képalkotás, BHS-MI

Egyre nagyobb szükség van képzett orvosi képalkotó technológusokra. Az érettségi fokozat fejlett képalkotási hitelesítési teszi diplomások még piacképes a foglalkoztatási lehetőségek az orvosi képalkotó területen. Az orvosi képalkotási lehetőség lehetővé teszi a diákok számára, hogy három koncentráció közül választhassanak:

  • Diagnosztikai Orvosi Sonográfia
  • Mágneses rezonancia képalkotás
  • Sugárkezelés

3. Klinikai laboratóriumi tudomány, BHS-CLS

A CLS program a Nebraska-i Egyetem Orvosi Központjával való partnerségén keresztül jól bevált program, amely egy erős tananyagot egy olyan klinikai komponenssel kombinál, amely felkészíti az egyéneket az ASCP nemzeti minősítő vizsgálatokra, mint klinikai / orvosi laboratóriumi tudósokra. A CLS programot a közelmúltban újraaktiválták, hogy megfeleljen az Északkelet-Kansasban és azon túl is a Certified Clinical / Medical Laboratory Scientists növekvő igényének. A CLS programot csak a lakóhelyen kínálják.


Programunkat teljes mértékben akkreditálja a Felsőoktatási Bizottság.
Washburn University számos országban képes távoktatási programokat kínálni a SARA-ban való tagságunkon keresztül - az Állami Engedélyezési Kölcsönösségi Megállapodások Országos Tanácsán. A SARA önkéntes megállapodás a tagállamok és az Egyesült Államok területe között, amely összehasonlítható nemzeti szabványokat állapít meg a posztszekunder távoktatási képzések és programok államközi kínálatára. A jelenlegi megállapodás szerint a Washburn felhatalmazást kap arra, hogy programokat kínáljon minden olyan államban, kivéve Kaliforniát, amely nem tagja a SARA-nak.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bach ... Tovább

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing practice and juris doctor degrees. Kevesebb