Program összefoglalása

Carleton Bachelor of Health Sciences (BHSc) egy széles körű és karrier-orientált program, amely biztosítja az Ön számára szükséges készségeket a gyorsan változó orvostudomány, az orvosbiológiai kutatás és az egészségügyi kutatás világában. Erős alapot fog kapni az emberi egészség tanulmányozásában részt vevő tudományos ismeretekben és módszerekben, valamint azzal a képességgel, hogy szélesebb multidiszciplináris, többszektoros és multikulturális megközelítésben vegyenek részt megoldásainkban a legjelentősebb egészségügyi problémákra. idő.

A Carleton előnye

A BHSc program Carleton erősségeit tükrözi olyan területeken, mint a tudomány, a globális és a nemzetközi tanulmányok, az újságírás és a bizonyítékokon alapuló gyakorlatok és politika, valamint az építészet és az épített környezet. Az interdiszciplinaritásnak ez a hangsúlya az orvosi iskolák és a munkáltatók által keresett tudás és tapasztalat széles körét fogja nyújtani.

A tőke előnye

Carleton helyzete a nemzet fővárosában lehetővé tette az egyetem számára, hogy partnerségeket alakítson ki az egészségügy területén mind az állami, mind a magánszektorban. Számos szervezet, ügynökség, kutatóintézet és kórház van a régióban, amelyek együtt nyújtanak Ottawának egyedülálló tudásbázist.

A program

A BHSc program interdiszciplináris alapot kínál az egészségtudományban, amely felkészítheti Önt az orvosbiológiai kutatások és a szakterületek, mint például az orvostudomány, a fogászat vagy az állatgyógyászat területén, valamint az egészségügyben, például a közegészségügyben, a globális és a környezeti egészségügyben folytatott pályára. és az egészségügyi szolgáltatások és a közösségi egészségügyi ellátás.

A BHSc program öt koncentrációt kínál, amelyek egyedi és informatív módon kombinálhatók:

  • Biomedical Sciences
  • Globális egészség
  • Környezet és egészség
  • Egészség egész életen át
  • Fogyatékosság és krónikus betegség

A gyakorlati megközelítés

A BHSc program összes koncentrációja gyakorlati megközelítést kínál, amely magában foglalja a laboratóriumokat, műhelyeket és szemináriumokat az első évtől kezdve. A diákok kihasználhatják a Carleton által kínált programokat, amelyek magukban foglalják a nyári kutatási gyakorlatokat, a tantervi önkéntes programot és a nemzetközi alternatív szünet lehetőségeket. A program negyedik éve a különböző lehetőségekkel és gyakorlati tapasztalatokkal kapható élményt nyújt, melyből választhat (akadémiai követelmények kielégítéséig), amely elősegítheti személyes és szakmai céljait.

Dupla koncentráció opció

Azok számára, akik két tanulmányterületet szeretnének biztosítani, lehetőség van kettős koncentrációra. Például, a biomedicinális tudományok kombinálhatók a globális egészséggel, ha új és új betegségekkel kíván foglalkozni. Hasonlóképpen érdemes lehet az egész életen át tartó egészségkárosodás és a fogyatékosság és a krónikus betegség koncentrációit összevetni az egészséges öregedéssel kapcsolatos kérdésekre. A kettős koncentráció megteremtése hozzáadott értéket adhat a fokozathoz, amikor belép a munkaerőpiacra, vagy ha szakmai vagy posztgraduális programokra jelentkezik.

Jövőbeli lehetőségek

A munkahely

Nagy igény van a magasan képzett munkavállalókra az egészségügyi ágazatban Kanadában. A koncentrációk a BHSc programban úgy vannak kialakítva, hogy felkészüljenek az egészségügyi szakmák sokféleségére, de kiváló felkészülést is kínálnak az orvosi iskolákra és más szakmai képzésre.

Szakmai programok

Számos professzionális program, mint például a tanítás, az orvostudomány és az újságírás, érdeklődik a különféle háttérrel rendelkező, kerekített pályázók bevonására. Az egészségtudományi alapképzés alapja az ilyen programoknak.

Fedezze fel az egészségügyi tudományokat a Carleton Egyetemen

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Február 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
ápr. 30, 2023
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
ápr. 30, 2023