Egészségtudományi Bachelor (Biomedical Sciences)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Fedezze fel az orvosi kutatásokat

Csinálja az ember az emberi testet? Pathway a gyógyszert? Az Egészségtudományi Bachelor (Biomedical Sciences) a fiziológia, a farmakológia, a biokémia, a mikrobiológia, az immunológia és a molekuláris biológia témakörökre terjed ki. Szakértelemeket szerez az orvosi laboratóriumi technikákban, tudományos jelentéseket készít a biomedikai kísérletekről és kutatásokról. Választhat, hogy tanulmányozza az orvosbiológiai fokozatot online, vagy élvezheti az USQ on-campus tapasztalatait.

Pathway az orvostudomány tanulmányozásához

Arra törekszünk, hogy orvostan tanuljunk? Az Egészségügyi Bachelor (Biomedical Sciences) széles körű tudást nyújt Önnek abban, hogy Önnek segítenie kell a beiratkozást a Graduate Medical School felvételi teszten (GAMSAT) keresztül az orvostudományba.

Szakmai tagsági lehetőségek

Ön jogosult a tagság kérelmezésére szakmai szervezetek, köztük az Ausztrál Mikrobiológiai Társaság, az Australian Society of Biochemistry és Molecular Biology és az Australian Society for Medical Research.

Karrier eredmények

Az Egészségügyi Bachelor (Biomedical Sciences) előkészíti a diplomásokat karriert az orvosi kutatás, állami és magán kutatási és fejlesztési laboratóriumok és gyógyszerészeti és diagnosztikai cégek. Ön is szert tudást és készségeket felkészülni a Graduate Ausztrál Orvosi Iskolák Felvételi Teszt (GAMSAT), vagy további tanulmányi kutatások magasabb fokú, mint a PhD és Masters programok.

Programszerkezet

Lakóiskolák

Az alábbiakban felsorolt ​​kurzusok mellett a külső hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy on-campusba kerüljenek a bentlakásos iskolákban, ahol személyes előadásokon és oktatóeszközökön vesznek részt, használják a létesítményeket, találkoznak a személyzet és más hallgatókkal.

Tanulmányozni kívánt tanfolyamok

  • Core kurzusok (24 db)

Mennyibe fog kerülni?

Az első tanév (kb. 8 egység) hozzávetőleges éves költségei a következők:

Tanulmányi mód / költség

  • Nemzetközösség támogatása: 9352 AUD
  • Belföldi teljes díjazás: 20000 AUD

Hitel, hogy segítsen fizetni a díjakat

Előfordulhat, hogy nem kell fizetnie a kurzus (téma) díját. A HECS-HELP és a FEE-HELP lehetővé teszi a díjak elhalasztását, amíg jövedelme elér egy bizonyos szintet.

Ön jogosult lehet a Centrelink pénzügyi támogatására is.

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

Lehet, hogy pályázhat ösztöndíjakra, hogy segítsen tanulmányi költségeinek.

Lakóiskolák

Ez a program magában foglal egy on-campus lakóiskola komponens, amely magában foglalja az utazási, szállás és étkezési költségek.

Belépési követelmények

  • Tárgy előfeltétele: angol (4, SA) vagy ezzel egyenértékű
  • Feltételezett tudás: Matematika A (4 SA)
  • Ajánlott előzetes vizsgálat: a Biológiai Tudomány, a Kémia vagy a Tudomány egyik 21, vagy azzal egyenértékű.

A klinikai tapasztalat részeként a következő dokumentumokat is meg kell adnia:

  • a bejelenthető és fertőző betegségek mentességére vonatkozó bizonyíték
  • egy aláírt Qld Egészségügyi Diák Orientációs Ellenőrzőlista, Qld Egészségügyi Elhelyezés Okirat és egy Qld Egészségügyi Elhelyezés Adatvédelmi és Engedélyezési Okirat vagy aláírt SA Egészségügyi Diák Orientációs Ellenőrző lista, SA Egészségügyi Elhelyezés Okirat és egy SA Egészség Adatvédelmi és Engedélyezési Okirat
  • egy aláírt USQ Student Clinical Placement Policy nyilatkozat.

Angol nyelvi követelmények

Önnek meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ez a program legalább IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű programot igényel.

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, felveheti az egyetem által jóváhagyott angol nyelvű programot.

Felvételi Pathways

Számos más Pathways is rendelkezésre áll, ha korábban nem tudott tanulni, vagy nem felel meg az érdeklődési körébe való belépéshez szükséges követelményeknek.

* További felvételi információk

A kiigazított kiválasztási rang a további beosztások kombinálásának eredményeképpen valósul meg a beutazás speciális beutazási rendszerei révén.

A befogadásokra vonatkozó speciális bejutási programok segíthetnek abban, hogy a kiválasztott programba kerüljenek, ha növelik a Kiválasztás rangját, bizonyos körülmények között további rangok elosztásával.

Hogyan kell alkalmazni

Zárás dátuma

Közvetlenül az USQ-hoz:

  • 1. szemeszter, 2019 - pályázatok zárultak február 18-án, hétfővel, az 1. félévvel, amely 2019 február 25-én kezdődik.

Ha QTAC-on keresztül jelentkezik, akkor ellenőriznie kell a QTAC zárási dátumát.

Előzmények vagy szakmai tapasztalat hitelezése

Előfordulhat, hogy jogosult a hitelre, ha korábban már tanulmányozta vagy releváns munkatapasztalattal rendelkezik. Ez segít csökkenteni a kurzusok számát, amelyeket meg kell tanulnia a program befejezéséhez.

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb