Egészségügyi vezető

Általános információk

Program leírás

* Az alkalmazásrendszer 2020. január 1-jén nyílik meg

A klinikai oktatásban az egészségügyi vezetés és a politika irányítása (MHLP) az egészségügyi szolgáltatók számára készült, akik szeretnék fejleszteni szakértelmüket a gyakorlati trendek elemzésében és a klinikai oktatás kialakításában és megvalósításában az új tendenciák kezelésére.

Az egészségügyi szektor soha nem látott változásokkal szembesül a feltörekvő technológiák, az ellátás biztosításának új megközelítései és a demográfiai profilok megváltoztatása miatt. Nagyon igényes klinikai oktatókra van szükség, akik képesek elemezni a gyakorlati trendeket, azonosítani a tanulási szükségleteket és kidolgozni oktatási stratégiákat a klinikai gyakorlatok széles skáláján belül.

Mint klinikai nevelő, te vagy a vezető csapat kulcsszerepe. A klinikai gyakorlati tapasztalatokra kell támaszkodnia, és csapatokat kell vezetnie, irányítani és inspirálni. A kettős hangsúlyt arra, hogy erősítsd a készségedet a klinikai oktatás technikai vonatkozásaiban és a vezetői képességek elmélyítésével, ez a program segít abban, hogy karrierjét új irányba vigye.

Az MHLP egy 12 hónapos fokozat januárban kezdődik. Míg a klinikai képzésed 60 százaléka a technikai specializációra koncentrál, a fennmaradó 40 százalék olyan vezetésfejlesztési tanfolyamok, amelyek növelik az üzleti, a kommunikációs és az emberek képességeit. Az irányítási és vezetési kurzusok átadása az UBC Sauder School of Business-val együttműködve valósul meg.

Mi teszi egyedivé ezt a programot?

A program befejezéséhez és az MHLP fokozat elkészítéséhez csak 12 hónap szükséges. Januárban, a Clinical Education programban, Ön:

 • Fokozza a technikai készségeket
 • Élesítse meg üzleti készségeit
 • Fejlesztés vezetőként
 • Együttműködés az ipari partnerekkel

Az MHLP hallgatóknak szakmai tapasztalatuk van a program megkezdése előtt. Ez azt jelenti, hogy egy olyan érett hallgatói kohorsz részévé válik, amelyben különböző szakmai és karrierlehetőségek merülnek fel, amikor együttműködnek egymással. A fejlődéshez elengedhetetlen a tudás és tapasztalat sokszínűségének elérése.

Képzettségi előnyök

Az UBC Master of Health Leadership és Policy (MHLP) diploma adja meg a hitelesítő adatokat és tudást, hogy magabiztosan lépjen nagyobb felelősségű pozícióba, vagy váltson át egy új egészségügyi területre.

Fedezze fel a legjobb gyakorlatokat a klinikai oktatásban

A klinikai tanfolyamok az elmélet és a bizonyítékokon alapuló gyakorlat szigorú kombinációja. Megtanulja, hogyan fejlesszen ki oktatási stratégiákat a változások támogatására a gyakorlatban, és biztosítsa, hogy az egészségügyben dolgozó orvosok megfeleljenek a gyakorlatban és az akkreditációs szabványokban a különböző tudományágakban.

Ismerje meg az üzleti nyelvét

A klinikai ismeretek nem elegendőek. Az UBC Sauder School of Business által kínált tanfolyamokon alapító üzleti készségeket szerezhet, amelyek javítják a széles körű menedzsment koncepciók megértését.

Megérteni és befolyásolni

Az egészségügyi szakpolitikák meghatározzák az egészségügyi ellátás megszervezésének és kézbesítésének módját. Megvizsgálja, hogy az egészségügyi politika miként tájékoztatja a klinikai gyakorlat oktatását, és megtanulja, hogyan lehet hatékonyan fejleszteni és befolyásolni a politikát.

Légy magabiztos vezető

A vezetés fejlesztése beágyazódik a program egészébe, így folyamatos lehetőségeket kínál a csapatok és projektek vezetésére és az interperszonális készségek erősítésére.

Egy professzionális mesterképzés egy világszínvonalú egyetemen

UBC a világ egyik legmagasabb 40 egyetemének egyike, programjai és oktatói világhírűek a kiválóságért. Az Alkalmazott Tudományi Kar az egyik észak-amerikai premier ápolási iskola, ahol a klinikai nevelés és az idősek gondozása terén jelentős erősségei vannak.

UBC Sauder School of Business első helyen áll Kanadában és a világ 38-a az üzleti és menedzsment tanulmányok terén, és az iskola a szigorú, releváns és tapasztalati tanítás iránti elkötelezettségéről ismert.

Bővítse hálózatát

Diákként az MHLP-ben a Clinical Education programban a személyes és professzionális hálózatát növekszik:

 • a világhírű oktatói tagoktól való tanulás - az egészségügyi szakemberek, akik kiválóan ismerik a kutatást és a tanítást
 • olyan motivált társaikkal együtt tanulva, akik sokféle munkatapasztalatot és perspektívát kínálnak a programnak
 • vállalati kurzusokat az Alkalmazott Tudományi Kar más szakirányú hallgatóinak hallgatóival - az MHLP-ben részt vevő és ambiciózus szakemberek a Seniors Care programban és a multidiszciplináris MEL programok

Menj tovább

Azok a klinikai oktatók, akik mélyen megismerik az oktatás legjobb módszereit, és jól ismerik az üzleti koncepciókat, jó helyzetben vannak ahhoz, hogy változást vezessenek karrierjükben és szervezeteikben. A diplomások megvan a tudás és a szakértelem, hogy magabiztosan lépni keresett pozíciókban és az új területeken az egészségügyi gyakorlat.

Általános követelmények

 • Egyetemi diploma, átlagosan 76%
 • A jelenlegi állampolgársága (általában az Ön országából származó útlevél vagy más állampolgársági okmány) vagy a kanadai állandó lakhelye

Programspecifikus követelmények

 • Egészségügyi szakmai képesítés (pl. Ápolás, szociális munka, foglalkozási terápia, dietetika vagy gyógyszer)
 • Három vagy több éves releváns szakmai tapasztalat

Angol nyelvi követelmények

Ha Ön a Kanadán kívüli egyetemen végzett, ahol az angol nem az oktatás elsődleges nyelve, akkor angol nyelvvizsga eredményeit az alkalmazás részeként kell benyújtania:

 • Ha az egyetemi vagy mesterképzést Anglián kívüli egyetemen Kanadán kívül végezték el, elfogadjuk az egyetemi hallgatói angol nyelvvizsgáról szóló hivatalos bizonyítékot, amely szerint az angol nyelvű oktatás elsődleges nyelve az angol.
 • Ha az egyetemi vagy mesterképzésedet angolul nem tanították meg, akkor érvényes angol nyelvtudással kell rendelkeznie:
  • TOEFL (az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelése):
   • A minimális pontszám 90 (internetes vizsga), amelynek minimális összetevője 22 [az olvasás, a hallgatás] és a minimális komponens pontszám 21 [írásban, beszéd]
   • Minimális pontszám 55 olvasás, meghallgatás és íráskor (a papíralapú tesztben), 4,0-nél az írásbeli angol teszten (TWE).
  • Az IELTS (nemzetközi angol nyelvvizsgáló szolgálat): a minimális össz sávszélesség 6,5, és nincs más komponens pontszám, amely kevesebb, mint 6,0 az akadémiai (nem általános) IELTS teszt
 • Az angol nyelvvizsga-teszteket az Ön kérelme benyújtásának időpontjában az elmúlt 24 hónapban kellett elvégezni. Ha az angol nyelvű jártassági eredmények hamarosan lejárnak, akkor a hivatalos eredményeket (az online jelentkezéssel benyújtott nem hivatalos eredmények mellett) be kell nyújtania a British Columbia Egyetemnek (Graduate School Admissions department, IELTS) vagy a 0965 kóddal (TOEFL). A hivatalos vizsgálati eredményeket közvetlenül a kibocsátó szervezettől kell megkapni a 24 hónapos lejárati határidő előtt. A tanszék nem felelős azokért a diákokért, akik nem tudják benyújtani eredményüket a lejáratuk után.
 • A jelentkezőknek a Dokumentumok küldése utasításai alapján kell benyújtaniuk hivatalos vizsgálati eredményeiket az UBC , hogy az alkalmazás teljes legyen.

Karrierlehetőségek

A klinikai nevelők alapvető szerepet játszanak az előzetes engedélyezési klinikusok oktatásában és a gyakorló szakemberek folyamatos szakmai fejlődésének biztosításában. Olyan eszközöket fejleszt ki, amelyekkel gondoskodó és együttműködő klinikai oktatási környezeteket hozhat létre, hogy a klinikusok képesek legyenek megfelelni a gyakorlati előírásoknak és reagáló, betegközpontú ellátást biztosítani. Arra számított, hogy a diplomások a páciensek és a szakemberek, a változásmenedzsment, az egészségügyi szolgáltatások menedzsmentje és a minőség, a biztonság és a rendszerek fejlesztése terén vezető szerepet betöltik.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Tovább

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Kevesebb