Egészségügyi vezető

Általános információk

Program leírás

* Az alkalmazásrendszer 2020. január 1-jén nyílik meg

Az Egészségügyi Vezetés és Irányelvek Mesterprogramja (MHLP) az idősek gondozásában olyan résztvevők számára készült, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy az idősek számára átfogó ellátást és szolgáltatásokat vezessenek, számos közösségi és intézményi környezetben.

Az idősek aránya gyorsan gyorsul. Miközben számos szolgáltatást nyújtanak az állami szektorban, a magánszférában és a nonprofit szektorokban is egyre nagyobb számban és számos szolgáltatást nyújtanak az időseknek. Ezek a demográfiai tendenciák rávilágítanak az egészségügyi szakemberek sürgető szükségességére, akik képesek létrehozni az idősek ellátásának jövőjét a közösségben és az intézményi környezetben.

Az idősgondozás egészségügyi szakembereként Ön felelős azért, hogy javítsa a betegek kimenetelét és elősegítse az idősek jólétét. Meg kell vezetni, megtervezni és teljes körű ellátást és szolgáltatásokat nyújtani az időseknek. A kettős hangsúlyt arra, hogy megerősítse készségeit az idősek gondozásának technikai vonatkozásairól és vezető szerepének növeléséről, ez a program segít innovatív megoldások kifejlesztésében, együttműködő csapatok irányításában és projektek vezetésében.

Az MHLP januárban kezdődik egy 12 hónapos diploma. Míg az Idősek Gondoskodási Tanfolyamának 70% -a a műszaki specializációra koncentrál, a fennmaradó 30% vezetői továbbképző tanfolyamokra irányul, amelyek javítják az üzleti, kommunikációs és emberek képességeit. A menedzsment és vezetési kurzusok kézbesítése az UBC Sauder Business School-jával együttműködve történik.

Mi teszi egyedivé a programot?

A program befejezéséhez és az MHLP fokozat elkészítéséhez csak 12 hónap szükséges. Januárban, a Seniors Care programban, Ön:

 • Fokozza a technikai készségeket
 • Élesítse meg üzleti készségeit
 • Fejlesztés vezetőként
 • Együttműködés az ipari partnerekkel

Az MHLP hallgatóknak szakmai tapasztalatuk van a program megkezdése előtt. Ez azt jelenti, hogy egy olyan érett hallgatói kohorsz részévé válik, amelyben különböző szakmai és karrierlehetőségek merülnek fel, amikor együttműködnek egymással. A fejlődéshez elengedhetetlen a tudás és tapasztalat sokszínűségének elérése.

Olvassa el néhány alumni történetünket weboldalunkon, hogy megtudja, hogyan végezték diplomásaink a karrierjüket az UBC MHLP-ben a Seniors Care-ban.

Gyors tények

 • Diploma: Egészségügyi vezetés és politika
 • Tárgy: Egészségügy és orvostudomány
 • Szállítási mód: egyetemen
 • Szakirány: Seniors Care
 • Programösszetevők: Csak a tanfolyam
 • Kar: Alkalmazott Tudományi Kar
 • Iskola: ápolási iskola

Karrierlehetőségek

A diplomások nagy keresletet kapnak a magán- és a közszférában. A munkalehetőségek magukban foglalhatják az idősebbek számára koncentrált klinikai programok koncepcionálását és vezetését, az időseknek nyújtott szolgáltatásokat vezető és kezelő szolgáltatások számos beállításban, valamint az idősek gondozására irányuló szakpolitikai kezdeményezések javaslata vagy elemzése. Olvassa el néhány alumni történetünket a weboldalunkon, hogy megtudja, hogyan végezték diplomásaink a karrierjüket az UBC MHLP-ben a Seniors Care fokozaton. A program hallgatói posztokon kezdtek, például a Care igazgatója, az életmód és a terápiás szolgáltatások igazgatója, az Advocacy tartományi koordinátora

Általános követelmények

 • Egyetemi diploma, átlagosan 76%
 • A jelenlegi állampolgársága (általában az Ön országából származó útlevél vagy más állampolgársági okmány) vagy a kanadai állandó lakhelye

Programspecifikus követelmények

 • Egyetemi végzettség az ápolásban, a szociális munkában, a dietetikában, a foglalkozási vagy fizikai terápiában vagy más kapcsolódó területen
 • Három vagy több éves releváns munkatapasztalat, amelyből egy év az idősek gondozásában áll

Angol nyelvi követelmények

Ha Ön a Kanadán kívüli egyetemen végzett, ahol az angol nem az oktatás elsődleges nyelve, akkor angol nyelvvizsga eredményeit az alkalmazás részeként kell benyújtania:

 • Ha az egyetemi vagy mesterképzést Anglián kívüli egyetemen Kanadán kívül végezték el, elfogadjuk az egyetemi hallgatói angol nyelvvizsgáról szóló hivatalos bizonyítékot, amely szerint az angol nyelvű oktatás elsődleges nyelve az angol.
 • Ha az egyetemi vagy mesterképzésedet angolul nem tanították meg, akkor érvényes angol nyelvtudással kell rendelkeznie:
  • TOEFL (az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelése):
   • Minimális pontszám 90 (internetes vizsga), a minimális komponens pontszám 22 [az olvasás, a hallgatás] és a minimális komponens pontszám 21 [írásban, beszéd]
   • Minimális pontszám 55 olvasás, meghallgatás és íráskor (a papíralapú tesztben), 4,0-nél az írásbeli angol teszten (TWE).
  • Az IELTS (nemzetközi angol nyelvvizsgáló szolgálat): a minimális össz sávszélesség 6,5, és nincs más komponens pontszám, amely kevesebb, mint 6,0 az akadémiai (nem általános) IELTS teszt
 • Az angol nyelvtudás tesztjeit a kérelem benyújtásának időpontjában az elmúlt 24 hónapban kell elvégezni. Ha az angol nyelvtudás eredményei hamarosan lejárnak, be kell nyújtania a hivatalos eredményeket (az online alkalmazással benyújtott nem hivatalos eredmények mellett) a Brit Columbia Egyetem, Graduate School Admissions osztály (IELTS) vagy a 0965 kód használatával. (TOEFL). A hivatalos vizsgálati eredményeket közvetlenül a kibocsátó szervezettől kell megkapni a 24 hónapos lejárati határidő előtt. A tanszék nem felelős azért, hogy a hallgatók nem tudták benyújtani eredményeiket, miután lejártak.
 • A hallgatóknak be kell nyújtaniuk a hivatalos vizsgálati eredményeiket közvetlenül az UBC a dokumentumok benyújtására vonatkozó utasítások útján annak érdekében, hogy pályázata teljes legyen.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Tovább

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Kevesebb