Egészségügyi igazgató

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Scranton Egyetem az első, az Egészségügyi Igazgatás Oktatásának Akkreditációjával (CAHME) akkreditált online Master of Health Administration (MHA) programok egyikén keresztül biztosítja a legegyszerűbb utat a sikerhez. A 90 százalékos elhelyezkedési ráta és az átlagnál magasabb átlagkeresetek mellett a kiválóság csak a kiindulópontja a diplomásoknak.

Az online MHA kulcsfontosságú elemeket kínál a vezetők fejlesztéséhez, akik átfogó készségkészletet alkalmazhatnak, amely jól mutatja az egészségügyi rendszer vagy szervezet irányítását. Az ACHE Healthcare Leadership Alliance kompetencia modelljét felhasználva a diplomások 24 fő kompetenciával rendelkező szakértők lesznek, akik öt kritikus területen szerepelnek.

Szerezzen részletes ismereteket az egészségügyi rendszer menedzsmentjéről, és tanuljon a jezsuita társadalmi igazságossági és tudományos kiválóságon alapuló iskolában. A program két specializációt is kínál:

MHA az egészségügyi informatika szakirányon

Használja az adatokat az egészségügyi döntések és politikák javítása érdekében. Ismerje meg az informatika fontosságát az egészségügy innovációjának ösztönzésében.

MHA a globális egészségügyi szakterületen

Ismerje meg és tapasztalja meg a közegészségügyet, az egészségügyi menedzsmentet és a társadalmi igazságosság kérdéseit Észak-Amerikán kívül. Ez a specializáció magában foglalja az oktatást a karokkal és más diákokkal két 10 napos külföldi tanulmányokhoz, olyan helyekre, mint Európa és Dél-Amerika.

* A pályázóknak legalább hároméves szakmai vagy felügyeleti munkatapasztalattal kell rendelkezniük.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Scranton has grounded its education in Catholic and Jesuit principles based on intellectual growth and integrity, all of which shape the online master’s and certificate programs. You ... Tovább

The University of Scranton has grounded its education in Catholic and Jesuit principles based on intellectual growth and integrity, all of which shape the online master’s and certificate programs. You can choose one of five degree programs from a selective institution ranked among the top 10 master’s universities in the North by U.S. News & World Report. Kevesebb