Egészségügyi Informatika MSc

Általános információk

Program leírás

Egészségügyben dolgozik, és szeretné javítani ismereteit és készségeit az egészségügyi informatika területén? Ez az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban növekvő területe, és az egészségügyi informatikai diplománk növelheti karrierlehetőségeit.

Ez a kurzus a legmodernebb technológiákat használja, és nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati és elemző készségekre, amelyeket alkalmazhat a munkakörnyezetében. Elérhető akár egyéves teljes munkaidős tanfolyamként, vagy hároméves részmunkaidőben.

Az NHS-szel és az élettudományi szektorban működő szervezetekkel való kapcsolatok révén megismerkedhet az egészségfejlesztési informatika új fejleményeivel és a technológia változó természetével, amely ezen a gyorsan növekvő iparág élvonalába helyezi Önt.

Miért tanulmányozza az egészségügyi informatika a Swansea University ?

  • 1. az Egyesült Királyságban a kutatási környezetért 2. az Egyesült Királyságban a kutatás minőségére - kutatási keretrendszer (Research Excellence Framework 2014).
  • A posztgraduális hallgatók hozzáférhetnek a 100 millió font értékű Élettudományi Intézet épületéhez.
  • Milyen Uni? A Student Choice Award 2017 nyertese - posztgraduális.
  • A végzettség teljes munkaidőben elérhető egy év alatt vagy részmunkaidőben három év alatt.
  • Szoros kapcsolatok az NHS-szel és az élettudományi szektor szervezeteivel.

Egészségügyi informatikai tapasztalata

Fokozatú tapasztalatait az adminisztratív adatok és az e-egészségügy kutatási kiválósági központjain található modern technológiai lehetőségekhez való hozzáférés javítja. Ez a Gazdasági és Szociális Kutatási Tanács (ESRC) és az Orvosi Kutatási Tanács (MRC) által odaítélt 30 millió font összegű eszköz javítja tanfolyamának minőségét.

Hasznos lesz az orvosi iskolában működő főbb együttműködőinknél; Abertawe BroMorgannwg Egyetem (ABMU Egészségügyi Testület); Hywel Dda Health Board; Az Egyesült Királyság Kutatási Tanácsa; Walesi kormány, valamint számos nemzeti és nemzetközi kapcsolat.

Egészségügyi informatikus foglalkoztatási lehetőségek

Gondosan megterveztük a tanfolyamot, hogy megnövekedett ismereteket és megértést biztosítsunk az egészségügyi informatika terén, valamint a készségekhez, amelyek szükségesek a tanulásnak a szakmai gyakorlathoz történő alkalmazásához.

Mint ilyen, ez a mesterfokozat alapos ismereteket nyújt Önnek a területen, hogy potenciálisan javítsa a karrier előrehaladásának kilátásait.

Karrier és foglalkoztathatóság

A Swansea Foglalkoztathatósági Akadémia (SEA) karrier útjának minden szakaszában támogatni fogja Önt, elősegítve a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

  • Foglalkoztathatósági műhelyek, munkáltatói beszélgetések, testreszabott rendezvények és karriervásárok.
  • Egyéni tanácsok és útmutatások a szakmailag képesített karrier-tanácsadóktól.
  • Segítsen a munkahely megtalálásában, a gyakorlatban, a gyakorlati elhelyezkedésben és az önkéntességben.
  • Információs forrásokhoz való hozzáférés a karriermenedzsment sokféle témakörében.
  • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb