EGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÁS Mester

Általános információk

Program leírás

A program áttekintése és küldetése

A Western Master of Health Administration (MHA) program felkészíti a hallgatókat vezetői pozíciókra számos egészségügyi szolgáltató szervezetben. A program részidős tanulmányokra készült; az órákat esténként és alkalmanként szombatonként tartják.

Tanulási eredmények a programban

1. Mutassa meg a hatékony írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket, amikor elősegíti a csoportos interakciókat, írásbeli elemzéseket készít, meggyőző érveket és megoldásokat mutat be, jól dokumentált terveket, jelentéseket és dokumentumokat készít, valamint amikor megosztja az egészségügyi adminisztráció alapelveit, koncepcióit és gyakorlatát.

2. Alkalmazzon a kontextusnak megfelelő vezetői technikákat, hogy inspirálja és befolyásolja az egyéneket és csapatokat a közös jövőkép és célok elérésére.

3. Mutassa meg az egészségügyi műveletek multidiszciplináris jellegének tudatosságát, és vállalja a felelősséget azért, hogy hatékonyan és szakszerűen járjon el a csapatokban csoportvezetőként és / vagy tagként.

4. Alkalmazza a kritikus gondolkodás és elemző készségeket a helyzetek felmérésére, a kihívások és lehetőségek azonosítására, a problémák megoldására, a megoldások megvalósítására és az eredmények értékelésére az egészségügyi ellátásban.

5. Döntéseket hozni és magatartása magas etikai és szakmai normák szerint történik.

6. Alkalmazza a menedzsment és a vezetés elméleteinek és gyakorlatainak ismeretét az egészségügyi rendszerek és szervezetek tervezésére, rendszerezésére, kezelésére és fejlesztésére az ipari szabványoknak és az általános küldetésnek megfelelően.

7. Alkalmazza az egészségügyi szervezet felépítésének, működésének, pénzügyeinek, könyvelésének, technológiájának és kontextusának ismeretét az ellátási rendszerek tervezésére, operatív tervek és stratégiai tervek kidolgozására a szervezet átfogó küldetésének és stratégiájának megfelelően.

8. Határozza meg és értékelje az amerikai egészségügyi rendszer megerősítésének módjait, kritikus összehasonlítással a nemzetközi egészségügyi rendszerekkel.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

University Mission Western Connecticut State University changes lives by providing all students with a high quality education that fosters their growth as individuals, scholars, professionals, and lea ... Tovább

University Mission Western Connecticut State University changes lives by providing all students with a high quality education that fosters their growth as individuals, scholars, professionals, and leaders in a global society. To achieve this, we Offer undergraduate and graduate programs that weave together liberal arts and professional education and instill a desire for life-long learning. Sustain a vibrant, inclusive campus that connects individuals through co-curricular programs, cultural events, and service to the community. Attract student-centered faculty who are passionate teachers and accomplished scholars. Establish partnerships that create opportunities for internships, research, and experiential learning. Values Excellence. We value outstanding achievement realized through persistence, effort, honest feedback, and self-reflection. Curiosity. We value the questions that drive learning, innovation, and creativity, which serve as the beginning and the desired outcome of education. Dialogue. We value the conversations that explore diverse perspectives and encourage shared understanding. Engagement. We value the interactions with ideas, peers, and community that are essential to a vibrant university environment. Opportunity. We value the possibilities created by affordable, accessible educational environments in which students can grow into independent thinkers and confident leaders. Respect. We value the right of all people to be treated with dignity and fairness and expect this in our policies, classrooms, and community. Vision Western Connecticut State University will be widely recognized as a premier public university with outstanding teachers and scholars who prepare students to contribute to the world in a meaningful way. Kevesebb