Doktori általános orvosi

Általános információk

Program leírás

Doktori Általános Orvostudományi

(Opció: műtét és szülés)

A fő cél a tréning szakemberek az, hogy az állami és magán kórházak az emberi erőforrások támogatására alkalmas speciális problémák lakosság egészségére.

További cél, hogy a vonat a források, amelyek a felvétele emberek kiegészítő képzés PhD annak érdekében, hogy a tanárok (vagy tudományos).

Tanulási Framework

Osztályok kapcsolódó egyetemeken.

A Department of Surgery, Nőgyógyászati ​​és Szülészeti, Internal Medicine & Imaging, Pediatrics és a szervező egyetemek akadémiai képzésért felelős.

Minden szakember jelölt lesz, hogy részben vagy teljesen ellátni a képzés ezen osztályok.

Szolgáltatások nem egyetemi kórházak

A szakmai előnyök is elvégezhető részben kórházi szolgáltatások nem közvetlenül kapcsolódó egyetemi felügyelete alatt elismert szakértő által a program fő / szakmai felügyelő. A szakorvos hajlandó szolgálni master / szakmai vezetőnek ki kell jelentkezni a programunkra fájlt, és vállalja, hogy megszervezi a tudományos tevékenységek, mint például a klubok újság, hogy támogassák az elméleti képzés a szakemberek dolgoznak a felügyelete alatt jelöltek . Azt nem állíthatja a program díjazás elvégzéséhez ezt a funkciót.

Bár ez végzi a legtöbb képzés nem közvetlen járattal kapcsolatos egyik szervező egyetemek, a szakember jelölt fenntartja a kapcsolatot a tanszékeken közvetlenül kapcsolódó egyetem, köztük részvétel bizonyos tudományos tevékenységek (szemináriumok, tanfolyamok) által szervezett honi osztály.

Management és időtartama klinikai gyakorlatok

Sok specializáció időt fordítanak a klinikai gyakorlatok, általában teljes munkaidőben. Értik.

  • 50 hónap forgatás Tanszékén, ahol specializáció bekövetkezik, vagy egy kapcsolódó kórházi és felügyelete alatt egy oktató
  • 1 hónap forgatás a kép szolgáltatás
  • 3 hónapos forgatás egy osztályon (mentők, vagy intenzív s)
  • 6 hónapos forgatás egy vidéki kórházban

vidéki kórházak

Klinikai forgatásra tervez tartózkodás 6 hónapos egy vidéki kórházban, még nem mellékelt egy edző.

Kiválasztási kritériumai jelöltek a program

tudományos kritériumok

A fő cél a tréning szakemberek az, hogy az állami és magán kórházak az emberi erőforrások támogatására alkalmas speciális problémák lakosság egészségére. További cél, hogy a vonat a források, amelyek a felvétele emberek kiegészítő képzés PhD annak érdekében, hogy a tanárok (vagy tudományos).

Minden szakemberek egyetemi vagy nem célja, hogy megkeresse a felügyelet és szakmai kurzusok. Emiatt felügyeleti szerepet, a szakértők, sőt, nem tudományos, majd válassza ki az egyik legjobb diplomások orvosi iskolákban.

  • El kell ismerni, hogy szakorvosi képzést, akkor azok között a legjobb egyetemi tananyag. Ő lesz szükség volna kapnia fok alatt vagy a végén az egyetemi tananyag, ennek hiányában, hogy elvégezte az utolsó évben az orvosi vizsgálatok legalább 65%.

Eredeti jelöltek

  • A prioritás képzésben részesült pályázók mind az egyetemek szervezésével a programot.
  • De jelöltek más intézmények (egyetemek, egészségügyi hálózatok), vagy más elhagyták az országban vagy külföldön támogatásra jogosult, feltéve, hogy megfelelnek a jogosultsági feltételeknek a fent meghatározott, azok s' fizetni tudományos díjak és azok előnyeit, a kórházakban szervezésével járó egyetemek nem eredményez elviselhetetlen anyagi terhet e kórházakat.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pa ... Tovább

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pays de Patrice Emery Lumumba, cette institution d’enseignement universitaire de droit privé fut créée le 21 novembre 1989 par décret de Son Excellence Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, Archevêque de Bukavu. Kevesebb