Doktora oszteopatikus gyógyszert

Általános információk

Program leírás

Orvos Osteopathic Medicine

Oszteopatikus orvostudomány egy különleges formáját az orvosi gyakorlat az Egyesült Államokban. Oszteopatikus gyógyszert biztosítja mindazokat az előnyöket a modern orvostudomány beleértve a vényköteles, műtét, és a technológia használata diagnosztizálni betegség és értékeli a kár. Azt is kínál az előnye a gyakorlati diagnózis és kezelés rendszerén keresztül a terápia néven oszteopatikus manipulatív gyógyszert. Oszteopatikus orvoslás hangsúlyozza segít mindenkinek, hogy magas szintű wellness összpontosítva az egészségfejlesztés és a betegségmegelőzés.

Oszteopatikus gyógyszert ben alakult, a 1800 Kirksville, Missouri, egy orvos, aki felismerte, hogy az orvosi gyakorlatot a nap gyakran okozott több kárt, mint hasznot. Ő elsősorban a fejlődő rendszer az orvosi ellátás, amely ösztönözné a szervezet veleszületett képessége, hogy meggyógyítsa magát, és felszólította a rendszerben az orvostudomány csontkovácsolás, mai nevén osteopathic gyógyszert.

Oszteopatikus orvosok, más néven a DOS, a partnerségi együttműködésre a betegek. Úgy vélik, hogy az milyen hatással életmód és közösség az egyén egészségére nézve, és dolgoznak bontsuk le a jó egészséghez. DOS gyakorlásához engedéllyel teljes körét gyógyszert mind az 50 állam. Ők gyakorlat minden környezetben, beleértve a katonai, és minden típusú különlegességek, a családi orvoslás szülészet, sebészet, és űrhajózási gyógyszert.

DO képzett nézni az egész személy az első nap az orvosi egyetemen, ami azt jelenti, hogy minden egyes ember, mint több, mint egy gyűjtemény a szervrendszerek és testrészek, hogy válhat sérült vagy beteg. Ez a holisztikus megközelítés a betegellátáshoz azt jelenti, hogy oszteopatikus orvosi diákok megtanulják, hogyan kell integrálni a beteg az egészségi ellátás során, mint partner. Ezek képzett kommunikálni az emberekkel a különböző háttérrel, és megkapják a lehetőséget, hogy gyakorolni a tantermekben és a tanulás laboratóriumok, gyakran a standardizált és szimulált betegek.


Belépés

Az Alabama College of Osteopathic Medicine tartja versenyképesek a hallgatók számára, különös tekintettel azokra a diákok Alabama és a környező régiók, akik elkötelezettek szolgálja a vidéki és orvosilag rosszul lefedett területeken az állam és a régióban. A pályázók olyan amerikai állampolgárok vagy tartson állandó lakos Visa. A jelöltek fogják értékelni a tudományos képesség, tudás és elkötelezettség a tanait oszteopatikus gyógyszert, tapasztalat egészségügyi és humán szolgáltatások, a közösségi szolgáltatások, a szakszerűség, a kommunikációs készségek és a személyes integritás. Válassza ki ezek a diákok, ACOM használ gördülő felvételi folyamat egy versenyképes és szelektív felvételi keret.


Versenyképes és szelektív Felvételi

Belül annak versenyképes és szelektív keret, ACOM amely több kritérium válassza ki a legalkalmasabb jelöltek a jelentkező medence várhatóan meghaladja a 2000-et. Az osztály Érettségi 2013-ban lesz 150 ülőhely.


Gördülő felvételi

ACOM használja a gördülő felvételi folyamat, amelyben a kérelmeket felül, és a diákok interjút döntések során rendszeres időközönként a felvételi ciklus. Interjúkat és kiválasztási döntések, amíg az osztály tele van. A pályázók értesítést a felvételi állapotot követő két héten belül a interjúban. A pályázóknak kell alkalmazni elején a felvételi ciklus, hogy versenyképesek legyenek ebben a folyamatban.

Utoljára frissítve dec. 2015

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Alabama College of Osteopathic Medicine is a comprehensive, four-year osteopathic medical college located in Dothan, Alabama. ACOM, the academic division of the Houston County Health Care Authorit ... Tovább

The Alabama College of Osteopathic Medicine is a comprehensive, four-year osteopathic medical college located in Dothan, Alabama. ACOM, the academic division of the Houston County Health Care Authority, is affiliated with Southeast Alabama Medical Center in Dothan, a 420-bed regional medical center. Kevesebb