HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb Részidős Szociális munka Szakmai Diplomák az Amerikai Egyesült London Kanadában 2021

Azok, akik nem akarnak beruházni az időt, vagy pénzt felé hivatalos oklevél is munkát keresni a diploma helyett. Ez ideális, akik csak érettségizett vagy azoknak, akik változtatni, vagy előremozdítja karrier.

A felsőoktatás szociális munka koncentrál segítse az embereket a válság idején, és szükség van. Egyének szükség szociális munkások miatt számos különböző tényező, mint a függőség, fizikai vagy mentális betegség, munkanélküliség, szegénység, visszaélés, válás, vagy a diszkrimináció.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

London város Kanadában sokkal inkább a hazai és a külföldi diákok, akik jönnek ide, hogy előre az oktatás. A város otthont, néhány fő tanulási intézmények a régióban, mint a Fanshawe College, és a University of Western Ontario, ez a tény valóban tükrözi, hogy az oktatás sokkal értékelik.

Részidős Szociális munka Szakmai Diploma az Amerikai Egyesült London Kanadában

1 Találatok Szociális munka, London Filter

Diploma a Fejlesztési Szolgáltatások Munkavállalójában

Fanshawe College
Diploma
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2 év
Angol
Campus
On-line

Úgy gondolod, hogy pozitív és közvetlen hatással van a fejlődő fogyatékossággal élő emberek életére egy olyan pálya, amelyet érdemes folytatni? Személyes és szakmai elégedetts ...

Tovább