71 Szakmai Diploma Programok ban ben Egyesült Királyság for 2024

Szakmai Diploma Programok ban ben Egyesült Királyság for 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Részidő

    16 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ezzel a 100% -ban online és részmunkaidős PG Dip Public Health segítségével megtanulhatja, hogyan javíthatja a közegészséget a saját területén és nemzetközi szinten. Számos hasznos készséget szerezhet, amelyek alkalmazhatók a valódi változások elősegítésére a közösségekben vagy a gyakorlatban. Ezen az online PG Dip -en kulcsfontosságú témákat tanulmányozhat, beleértve az egészségfejlesztést, a járványtan elveit és módszereit, valamint a lakosság egészségügyi szükségleteinek felmérésére szolgáló technikák alkalmazását, miközben a közegészségügyi dolgozók számára lényeges személyes és szakmai készségeket fejleszt. A kurzus végén folytathatja tanulmányait, és továbbléphet a teljes mesterképzésbe.

    • Online

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Az Arden az egyetlen olyan egyetem az Egyesült Királyságban, amely az egészségre és az ellátásra összpontosító DipHE vezetői kurzusokat kínál. A kurzus elvégzése után jobb lehetőségei lesznek munkahelyi finanszírozásra pályázni, mint egy normál egyetemi diplomára. Ezt a kurzust az egészségügyi és szociális ellátás folyamatosan változó igényeinek megfelelően fejlesztették ki, a mai szakemberek és vezetők egyre növekvő készségeire összpontosítva.

    • Online United Kingdom

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ez a képesítés felkészíti a regisztrált egészségügyi szakembereket a fokozott klinikai gyakorlati szerepekre. Fejleszti tudását és kritikus megértését a fokozott klinikai gyakorlatról, a vezetésről, a kutatásról és az oktatásról, valamint azokról a készségekről, amelyek lehetővé teszik, hogy magas szintű autonómiával járjon el. Fejleszti készségeit a holisztikus és szisztematikus értékelésben, a komplex döntéshozatalban, valamint a magas színvonalú, bizonyítékokon alapuló beavatkozásokban a betegek, ügyfelek és családjaik számára. Az oklevél tartalmaz egy nem orvosi felírás modult is, amely sikeres elvégzése esetén lehetővé teszi, hogy gyakorlati körein belül elnyerje a hatósági elismerést nem orvosi felíróként.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    24 hétig

    Távoktatás

    Angol

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
    • Lagos, Nigéria
    • + 14 more

    Részidő

    10 hétig

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Ez a PG képesítés segíti azokat a szakembereket, akik már dolgoznak az egészségügyi iparban, vagy arra törekednek, hogy karriert keressenek az egészségügyi iparban. Ez a kurzus a legalkalmasabb egészségügyi szakemberek, kórházi adminisztrátorok, vezetők, felügyelők, orvosok, orvosok, ápolók, mentősök és kórházak, klinikák és gyógyszertárak támogató személyzete számára, hogy elsajátítsák a hatékony egészségügyi ellátás irányítását, amely elengedhetetlen a vezető kórházak és az egészségügy számára társaságok. A tanfolyam különös vonzerővel bír a régió növekvő egészségügyi ágazatában a növekvő igény iránt a képzett szakemberek iránt, sok nemzetközi vállalat költözik a régióba. A tanfolyamok célja, hogy az egészségügyi szakemberek számára biztosítsák azokat az ismereteket és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékony vezetők legyenek az egészségügyi szektorban, felkészítve a résztvevőket az egészségügyi szervezetek működésének külső menedzsmentjével, irányításukkal és alkalmazható elemzési technikákkal. az egészségügyi ágazaton belüli döntéshozatali folyamatokhoz. Az egészségügyi menedzsment és vezetés PG diplomáját a CIQ, az Egyesült Királyság PG Diploma az Egészségügyi Menedzsment és Vezetés tanúsítja.

    • Guildford, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A PGDip Physician Associate Studies olyan készségeket nyújt Önnek, amelyekre szüksége van a különféle egészségügyi problémák felméréséhez, diagnosztizálásához és kezeléséhez, mint magabiztos, magabiztos egészségügyi szakember. Ha egy tapasztalt vezető orvossal tölt időt, akár felügyelet mellett, akár mentorával együtt dolgozik, számos különböző betegséggel küzdő páciensen segíthet.

    • Online

    Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Az anatómiai tudományok program egyedülálló lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik egy online tanulási program rugalmasságán keresztül szeretnék felfedezni az emberi anatómia szempontjait. Ez egy posztgraduális szintű képesítés orvosi, orvosbiológiai és rokon egészségügyi szakemberek, valamint az emberi anatómia iránt érdeklődő holisztikus gyakorlatban dolgozók számára. A program az egyetemen belüli nagyra becsült oktatói és kutatói személyzetre támaszkodik. Anatómiai tudományok programunk teljes egészében online zajlik, következésképpen az IT használatára támaszkodik.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az egészségügyi gyakorlatban (Integrált egészségügyi és szociális ellátás) végzett HND tanulmányozása segít elsajátítani azokat a gyakorlatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a veszélyeztetett egyének életére.

    • Online United Kingdom

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Az Arden az egyetlen olyan egyetem az Egyesült Királyságban, amely az egészségre és az ellátásra összpontosító DipHE vezetői kurzusokat kínál. Az 5. szintű DipHE egészségügyi és gondozási menedzsment tanfolyam elvégzése után jobb lehetőségei lesznek munkahelyi finanszírozásra pályázni, mint egy normál egyetemi diploma megszerzésére.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A változatos tananyag lehetővé teszi, hogy válasszák a széles körű tudás, vagy koncentrálni a speciális területeken.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Részidő

    447 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ez országosan elismert, QCF felsorolt ​​Diploma Egészségügyi és szociális gondozás otthoni vizsgálat során úgy tervezték, hogy tanult önállóan vagy egy következnek Level 2, és célja, hogy a tudás és a megértés a különböző témakörök alapvető dolgozó egészségügyi és szociális ellátás.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ha egy közelmúltban iskolaelhagyóknak aki akar szakosodott Egészségügyi és Szociális akár a felsőoktatásról, akár a munkahelyen, ez persze lehet az Ön számára.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    6 órák

    Távoktatás

    Angol

    Tudjon meg többet a szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztő- és idegrendszer anatómiájáról és élettanáról.

    • Marylebone, Egyesült Királyság

    Angol

    1. szakasz: bizonyíték a bizonyítékokon alapuló hipnoterápiáról. Hét napos intenzív tréning az hipnoterápia alapértékelésére, a hipnotikus indukcióra, a szuggesztió használatára, a hipnózis terápiás kapcsolatára és a kliensek önhipnózisának megtanítására összpontosított. A tanfolyam az úgynevezett „hipnózis kognitív-viselkedési modellje” (és nem „trance” modell) alapja - és ez azt jelenti, hogy nagyon kompatibilis a kognitív viselkedésterápiával és az éberségen alapuló megközelítésekkel való integrációval.

    • Chiswick, Egyesült Királyság

    Angol

    Ez a kétéves fokozatú kurzus opcionális 3. évre szóló klinikai melléklettel és a Tuina képzéssel egy gyakorlati szakmai továbbképzés, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy magas szintű kompetenciát, biztonságot és bizalmat érjenek el a hagyományos kínai orvoslás gyakorlóiként.