Filter
Diploma
Kanada Ontario A tanulmányok típusa: On-line Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Online Szakmai Diplomák az Amerikai Egyesült Ontario kapcsán Kanada 2019

Egyének, akik, hogy fokozzák a készségfejlesztés, és adja meg a munkaerő gyorsan beiratkozik egy diploma program. Ezek a programok állnak rendelkezésre a legkülönbözőbb területeken, és általában kevesebb időt vesz igénybe, mint egy bizonyos fokú.

Online tanulás, vagy e-learning az a folyamat, hogy megtanulják a különböző médiumok, hogy szállít szöveg, hang, kép, animáció, és a streaming video. Létezik sok e-learning folyamatok diffúz tudás és tanulni határok nélkül.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Online Szakmai Diploma az Amerikai Egyesült Ontario Kanadában

Tovább Kevesebb

1 Találatok Master, Ontario, On-line

Westford University College

A minõségi egészségügyi ellátás alapvetõ fontosságú a nemzet jóléte szempontjából, és fontos, hogy olyan szervezetek legyenek hajlandóak mérni a nemzetközi normáknak megf ... [+]

A minõségi egészségügyi ellátás alapvetõ fontosságú a nemzet jóléte szempontjából, és fontos, hogy olyan szervezetek legyenek hajlandóak mérni a nemzetközi normáknak megfelelõen. A tanfolyamok célja az egészségügyi szakemberek olyan ismeretekkel és készségekkel való ellátása, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hatékonyan kezeljék az egészségügyi szektorban a résztvevõket az egészségügyi szervezetek működésének külső kontextusa, az irányításuk módja és az egészségügyi ágazat döntéshozatali folyamataira alkalmazható analitikus technikák megértése. A kurzus hallgatói megtanulják a következő kulcsfontosságú témákat:

Ismerje meg az egészségügyi szervezetek struktúráját és kultúráját, beleértve az egészségügyi ágazat szervezeti magatartását.Jó tudás a változáskezelésről és a szervezeti fejlődésről az egészségügyi környezetben.Ismerje meg az egészségügyi stratégiákat, dolgozzon ki egészségügyi stratégiai terveket és ismerje meg az egészségügyi akkreditációs rendszereket.Ismerje meg az egészségügyi ellátás minőségét, a betegek biztonságát és az orvosi hibák megelőzését.Értsd meg az egészségügyi menedzsmentet és a vezetést.Ossza meg az egészségügyi ellátás alapvető ismeretét... [-]
Kanada Toronto Canada Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
10 hetek
On-line
Bővebben magyarul