close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Hagyományos gyógyászat Szakmai Diploma 2020

Folytató hallgatók a diploma lehet számítani, hogy képes dolgozni saját üteme. A hossza a legtöbb program függ-e vagy sem az egyén úgy dönt, hogy menjen részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben. A befejezést követően lehet számítani, hogy kész vállalni a munkát saját terület tanulmány. Mi a diploma Hagyományos Kínai Orvoslás? Ez a program ötvözi a modern és a hagyo… Tovább

Folytató hallgatók a diploma lehet számítani, hogy képes dolgozni saját üteme. A hossza a legtöbb program függ-e vagy sem az egyén úgy dönt, hogy menjen részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben. A befejezést követően lehet számítani, hogy kész vállalni a munkát saját terület tanulmány.

Mi a diploma Hagyományos Kínai Orvoslás? Ez a program ötvözi a modern és a hagyományos gyakorlatok a hagyományos kínai orvoslás. A diákok megtanulják, hogyan lehet diagnosztizálni és felírni a kezelés, és Garner az összes szükséges eszközöket vált szakemberek. Alapvető elméletek és gyakorlatok, mint például az akupunktúra, teszi fel a lényeget, amit tanulmányozni fogják ezt a speciális programot.

Egyszer egy diák befejezi a hagyományos kínai orvoslás programot, képesek lesznek dolgozni kínai orvosi kórházakban és klinikákon, a kínai gyógyszeripar, oktatási intézményeknek a gyakorlatban, és még sok más.Ez a diploma célja, hogy elősegítsék az adott karrierje, mivel kapcsolódik a hagyományos kínai orvoslás.

Költségek minden egyes program függ az intézmény, valamint az ország, ahol az intézmény létezik. Annak érdekében, hogy jobban megértsük a lehetséges kapcsolódó költségeket a program fontos a rendszergazda, aki tud válaszolni vonatkozó kérdéssel.

Diákok, akik képzést kapnak, hogy legyen a hagyományos kínai orvoslás szakemberek rendszeresen munkát, mint akár akupunktúrás vagy, mint azt, szakemberek. Néhány dönt, hogy megnyitja a saját gyakorlat, míg néhány munkát több szinten az iparágon belül. A diploma a fegyelem lehetővé teszi az egyének, hogy folytassa a lehetőségek száma a világban a hagyományos kínai orvoslás, melyen a gyakorlatot, hogy adtak le, és folyamatosan javult a látszólag végtelen generációk száma.

Fókuszáló programok diplomát hagyományos kínai orvoslás kínálnak az egész világon, de kínálnak még bőségesebben olyan helyeken, mint Kanadában. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Szűrők
Pacific Rim College
Victoria, Kanada

A Diploma Akupunktúra és Keleti gyógyászat egy 4 éves (8 félév) program, amely mélyen feltárja az elméleti és klinikai fogalmak Akupunktúra és Keleti gyógyászat

A Diploma Akupunktúra és Keleti gyógyászat egy 4 éves (8 félév) program, amely mélyen feltárja az elméleti és klinikai fogalmak Akupunktúra és Keleti gyógyászat -
Diploma
Nappali
Részidős
4 év
Angol
szept. 2020
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek