Filter
Diploma
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Flebotómia Szakmai Diploma 2019/2020

Mint az egyik első szinten testületi fok nyerhető, egy oklevelet gyakran követi létre a különböző posztgraduális programok függően szakon. Diákok, akik meg akarnak tanulni egy bizonyos készség vagy kereskedelmi eltarthat egy diploma program szakosodni területen belül, vagy kezdeni egy új karrier.

Mi diplomát érvágás? Épület egy biztos háttér az orvosi terminológia, anatómia, biológia és a kémia csak néhány a tanfolyamok, hogy egy érvágás programot kínál. Tanfolyam tanít mindenkit, hogy inkább építése közben a diákok bizalmát a rajz a vér és a kezelését egyaránt kedvező és kedvezőtlen körülmények között, miután a vérvétel. Míg szakirányú továbbképzésben, különböző típusú érvágás általában nem ajánlott, sokan használják a érvágás diplomát, mint egy lépcsőfok, hogy a jövőben karriert az orvosi területen.

Együtt sok más szakma, bérbeadása vezetők gyakran keresnek phlebotomists szakmai oktatás befejeződött.Hallgatókat a diploma érvágás képesek élesíteni tudásukat valami piacképesebb, inkább gyakorolják a kézműves és nagyobb tudásbázis, az emberi test és hogyan vér rendszerek működésének.

Ami a érvágás programok, költségek erősen függ a választott intézmény, a hossza a program, ahol található. Ahhoz, hogy jobban megértsük, mi kell ahhoz, hogy részt vegyen ezen egyedi program, lépjen kapcsolatba a felvételi osztályon a választott iskolába.

Míg pályára az érvágás lehet nagyon versenyképes, az ilyen típusú pozíciók állnak rendelkezésre a világ minden tájáról. Munkaviszonyból származó kormányzati vagy katonai magánszektor, a érvágás oklevelet ajtókat nyit azok számára, akik a program befejezéséhez. Laboratories gyakran bérleti phlebotomists, és így van ez a vér bankok és mobil vér szolgáltatásokat. Klinikák és orvosi rendelők általában megkövetelik a szolgáltatások egy érvágás szakmai is.Kórházon belül, egy személy dolgozhat a különböző osztályok, honnan ICU az ügyeletre.

Fejlesztése a érvágás készségek egy diploma program könnyebb, mint valaha. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

Tovább Kevesebb

1 Találatok Flebotómia

American National University

American National University Phlebotomy / EKG program célja, hogy felkészítse a diákokat a belépő szintű karriert, mint phlebotomist és / vagy EKG technikusokat. Mint phl ... [+]

Phlebotomia EKG program. A Phlebotomisták a keresletben vannak.

A phlebotomisták a klinikai laborkutatók létfontosságú tagjai

A Phlebotomy karrierjét a US News and World Report egyik legjobb munkájaként értékelték.

A phlebotomisták kórházakban, vérbankokban vagy egészségügyi létesítményekben vért vértek a betegek vagy adományozók részéről elemzésre és orvosi használatra. Az ANU Phlebotomy / EKG programja1 úgy tervezték, hogy felkészítse a diákokat a belépő szintű karrierekre, mint phlebotomist és / vagy EKG technikus. Ebben a programban a páciens szívritmusának és arányának felmérésére és az elektrokardiogram (EKG) rögzítésére vonatkozó diagnosztikai teszteket is megtanulják. Ez a két képesség kulcsfontosságú eleme az orvosi ellátásban való dolgozásnak a legtöbb egészségügyi intézményben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Salem USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
30 hetek
Campus
On-line
Bővebben magyarul