Read the Official Description


Milyen egészséges az étrended? Zavaros vagy, hogy mit eszel? Szeretne segíteni másoknak életstílusuk javításában? Táplálkozási programunk egy 4 hetes útmutató, amely segít az életmód megváltoztatásában vagy javításában. Megtanulja, hogyan teremthet kiegyensúlyozott ételeket, állítson célokat, alkalmazkodjon az étkezéshez a célok eléréséhez, és végül megértse, hogyan lehet az egészségét elsajátítani. Ideális mindazoknak, akik fogyásra törekednek, növelik az energia szintjét, vagy azok számára, akik táplálékot kívánnak hozzáadni a szakmai készségek listájához./>/>

tanfolyam részletei

1. RÉSZ - Az egészség a gazdagság

Hogy van a tápláléka most? Elég eszel? Túl eszik? Ez a lecke biztosítja az eszközöket a követelmények kiszámításához és a saját életstílusának értékeléséhez. Meg fogja tanulni, hogyan kell elvégezni az alapmérési méréseket, hogy hol, ha bármilyen fejlesztésre van szükség.

2. LEJÁTSZÁS - Mágikus makró

Tudja meg pontosan, hogy a Carbs, a Protein és a Fat, és hol találja őket az élelmiszerekben. Olyan ismereteket fejlesztesz, amire szükséged van a tápanyagok egyensúlyának megőrzéséhez és az étrend részeinek megvizsgálásához, amelyek javításra szorulhatnak. Ön is meg fogja érteni, hogy az általunk fogyasztott élelmiszer hatással lehet az egészségünkre.

3. LEJÁTSZÁS - Mighty Micro

Mi a helyzet a vitaminokkal és az ásványi anyagokkal? Szükségünk van a kisfiúkra is. Ismerje meg a mikrofonok fontosságát és hol szerezze meg őket. Mi történik, ha naponta nem tartalmaz a mikrotápanyagokat az étrendjében? Inni vizet? Tudja meg, miért van szükségünk a testben lévő vízre és a kiszáradás hatására a testre.

4. LEVÉL - Diéták a világból

A világon sok Egészséges Étkezési Piramis vagy Útmutató található. Ismered az irányelveit az Ön országában? Ebben a leckében áttekintheted néhány globális iránymutatást. Van elég zöldség? Csökkentik az élelmiszercsoportokat? Mit gondol a legegyszerűbb követni?

5. RÉSZ - Segítsen önmagának

Az 5. leckében tapasztalatokat szerez a táplálkozás manipulálásában az egyéni szükségleteinek megfelelően. Szeretne fogyni? Nagyon aktív vagy? Meggátolja a fejlődést gyorsétkezés mellett? Ismerje meg, hogyan lehet kiszámítani a makronutrienseket, hogy segítsen elérni céljait.

6. RÉSZ - Életed energiája

Szenvedsz egy 3 perces visszaeséstől? Bízik cukorral vagy koffeinnel a nap folyamán? Kövesse a legfontosabb tippjeinket, hogy magabiztosan folytassa az életmód változását és hosszú távú eredményeket hozzon létre. Ezt a leckét nem szabad kihagyni.

7. RÉSZ - Test

Van stresszes otthoni vagy munkahelyi életed? Eleget alszol? Tapasztalt a szorongás vagy a depresszió érzése? Az elménk, a test és a táplálkozás mind összekapcsolódik. Ez a lecke egyszerű, de hatékony táplálkozási változtatásokat tesz lehetővé, amelyek megfelelnek életstílusának és a wellness tökéletesítésének.

8. RÉSZ - Speciális étrendek

Vegetáriánus vagy vegán vagy? Lélegzete vagy emésztési problémái vannak? Van intolerancia vagy allergia? Van olyan különleges élelmiszer-szükségleted, amely akadályozhatja az ételt? Fejlessze a címkék felismeréséhez szükséges készségeket, elkerülje az élelmiszerek szennyeződését, és biztosítsa, hogy a megfelelő élelmiszereken keresztül mindig optimális táplálékot érjen el.

Indítsa el a tanulás most

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Shaw Academy »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
4 hetek
Részidős oktatás
Price
Free
havonta
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date