Diploma a táplálkozásban

Általános információk

Program leírás


Milyen egészséges az étrended? Zavaros vagy, hogy mit eszel? Szeretne segíteni másoknak életstílusuk javításában? Táplálkozási programunk egy 4 hetes útmutató, amely segít az életmód megváltoztatásában vagy javításában. Megtanulja, hogyan teremthet kiegyensúlyozott ételeket, állítson célokat, alkalmazkodjon az étkezéshez a célok eléréséhez, és végül megértse, hogyan lehet az egészségét elsajátítani. Ideális mindazoknak, akik fogyásra törekednek, növelik az energia szintjét, vagy azok számára, akik táplálékot kívánnak hozzáadni a szakmai készségek listájához./>/>

tanfolyam részletei

1. RÉSZ - Az egészség a gazdagság

Hogy van a tápláléka most? Elég eszel? Túl eszik? Ez a lecke biztosítja az eszközöket a követelmények kiszámításához és a saját életstílusának értékeléséhez. Meg fogja tanulni, hogyan kell elvégezni az alapmérési méréseket, hogy hol, ha bármilyen fejlesztésre van szükség.

2. LEJÁTSZÁS - Mágikus makró

Tudja meg pontosan, hogy a Carbs, a Protein és a Fat, és hol találja őket az élelmiszerekben. Olyan ismereteket fejlesztesz, amire szükséged van a tápanyagok egyensúlyának megőrzéséhez és az étrend részeinek megvizsgálásához, amelyek javításra szorulhatnak. Ön is meg fogja érteni, hogy az általunk fogyasztott élelmiszer hatással lehet az egészségünkre.

3. LEJÁTSZÁS - Mighty Micro

Mi a helyzet a vitaminokkal és az ásványi anyagokkal? Szükségünk van a kisfiúkra is. Ismerje meg a mikrofonok fontosságát és hol szerezze meg őket. Mi történik, ha naponta nem tartalmaz a mikrotápanyagokat az étrendjében? Inni vizet? Tudja meg, miért van szükségünk a testben lévő vízre és a kiszáradás hatására a testre.

4. LEVÉL - Diéták a világból

A világon sok Egészséges Étkezési Piramis vagy Útmutató található. Ismered az irányelveit az Ön országában? Ebben a leckében áttekintheted néhány globális iránymutatást. Van elég zöldség? Csökkentik az élelmiszercsoportokat? Mit gondol a legegyszerűbb követni?

5. RÉSZ - Segítsen önmagának

Az 5. leckében tapasztalatokat szerez a táplálkozás manipulálásában az egyéni szükségleteinek megfelelően. Szeretne fogyni? Nagyon aktív vagy? Meggátolja a fejlődést gyorsétkezés mellett? Ismerje meg, hogyan lehet kiszámítani a makronutrienseket, hogy segítsen elérni céljait.

6. RÉSZ - Életed energiája

Szenvedsz egy 3 perces visszaeséstől? Bízik cukorral vagy koffeinnel a nap folyamán? Kövesse a legfontosabb tippjeinket, hogy magabiztosan folytassa az életmód változását és hosszú távú eredményeket hozzon létre. Ezt a leckét nem szabad kihagyni.

7. RÉSZ - Test

Van stresszes otthoni vagy munkahelyi életed? Eleget alszol? Tapasztalt a szorongás vagy a depresszió érzése? Az elménk, a test és a táplálkozás mind összekapcsolódik. Ez a lecke egyszerű, de hatékony táplálkozási változtatásokat tesz lehetővé, amelyek megfelelnek életstílusának és a wellness tökéletesítésének.

8. RÉSZ - Speciális étrendek

Vegetáriánus vagy vegán vagy? Lélegzete vagy emésztési problémái vannak? Van intolerancia vagy allergia? Van olyan különleges élelmiszer-szükségleted, amely akadályozhatja az ételt? Fejlessze a címkék felismeréséhez szükséges készségeket, elkerülje az élelmiszerek szennyeződését, és biztosítsa, hogy a megfelelő élelmiszereken keresztül mindig optimális táplálékot érjen el.

Indítsa el a tanulás most

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you!

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you! Kevesebb