Read the Official Description

A fogpótlások a kivehető orális protézisek szakterületére szakosodnak, és a fogpótlást közvetlenül a nyilvánosság rendelkezésére bocsátják.

A fogorvosi ellátást a betegek számára a szülõi ellátáson keresztül nyújtják, és képesek a fogpótlást saját kórházukban is gyártani. CDI College Kanada egyetlen öt edzésprogramja egyike, amelyet a British Columbia Denturisták Kollégiuma felismer . Mindössze 80 hét alatt a diákok töltöttek időt, amelyek az elméleti, technikai és klinikai tapasztalatokat fedezik, amelyek a teljes és részleges eltávolítható fogsorok értékeléséhez, diagnosztizálásához, tervezéséhez, gyártásához és behelyezéséhez szükségesek.

A témák közé tartoznak a teljes és eltávolítható részleges fogsorok, protézisek az implantátumokon és a gyakorlat irányítása. A hagyományosabb előadások és laboratóriumi beállítások mellett a diákok klinikai tapasztalatot szereznek a helyszíni klinikán. Miután befejezte a programot, a diplomások jogosultak ülni a College of Denturists engedélyezési vizsga.

Program taught in:
Angol

See 20 more programs offered by CDI College »

Last updated April 1, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
80 hetek
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date