Diplomát állatorvosi

Általános információk

Program leírás

MI LEGYEN minket?

1. Az élmény

Az Állatorvos-tudományi Kar több mint 17 éves tapasztalattal, és ez a dékán Kar a Valenciai Autonóm Közösség és tagja a European Association of egységek, egészségügyi oktatás (EAEVE) és a Nemzetközi Állat-egészségügyi Student Association (IVSA)

2. A nemzetközi hivatása

A mi osztályok egymás mellett élnek a diákok több ország és nemzet. Ez az egyetlen Állatorvosi Kar Spanyolországban (és néhány körében Európában), három nemzetközi vonalain fok: spanyol, francia és angol nyelven.

3. A létesítmények

Mivel már az első nap akkor hozzáférhet a klinikai állatorvosi Kórház és a létesítmények lesz képes, hogy előre a tudás, tanulmányozza a beérkező ügyek, és aktívan részt vesznek a 24 órás őrszolgálat a Kórházi szolgáltatások. Továbbá, akkor hozzáférhet a tanítás és kutatás Farm, ahol lesz részt venni a gyakorlati klinikák nagyobb állatok, mint a lovak és tehenek, valamint a gyakorlati munka irányításával kapcsolatos az állatok és a néprajz és a reprodukciót kecskék, juhok , nyulak, madarak, kutyák és macskák. Lesz részt vesz egy innovatív képzési programot, amely integrálja a tudományos tanulás az átvevő szakmai állatorvosi ismeretek.

A Clinical Veterinary Hospital

A klinikai állatorvosi Kórház Universidad CEU Cardenal Herrera nyitva áll a köz- és kínál szolgáltatásokat megelőző gyógyszert konzultációkra vonatkozó összes klinikai szakmák. Sőt, a sürgősségi szolgáltatás elérhető a nap 24 órájában, az év 365 napján, és üzemelteti jártas személyzet vészhelyzeti állatgyógyászatban. A diákok Állatorvos-tudományi megszerezni a gyakorlati klinikai képzés aktívan részt vesz minden szolgáltatás mellett a szakemberek, akik maguk a tanárok az egyetemen. A berendezések és a specializáció foka a mi Állatorvosi szakemberek, a Klinikai Veterinary Hospital CEU egy úttörő létrehozása Spanyolországban. Számítunk a szakemberek.

Az Oktatási és Kutatási Farm

Keresztül lehetőség, különféle állatfajokat is újra összeállt, és a diákok Állatorvos-tudományi vehetnek részt a gyakorlati órák kezelésével és megvizsgálja a lovak és az állattenyésztés. Gyakorlati órák tartják az első évben, és fokozatosan egyre fejlettebb, mint a tanfolyam előrehaladtával. Sőt, ezek a lehetőségek is használható kutatási célokra, projektek fejlesztése, a nagy érdeklődés a hazai és nemzetközi cégek.

4. A gyakorlatok

Több mint 1000 elhelyezések külső szakmai tapasztalat, több mint 400 szakemberek, hogy tanító segítségével haladhatnak. Között a munkahelyi gyakorlatok írtunk alá megállapodást Bioparc és L'Oceanogràfic személyre szabott klinikai és nem klinikai képzés kis csoportokban.

Mit fogok TANULNI?

A tananyag elsősorban összpontosít a tanulás alapvető elvek, de aztán egyre fejlettebb összpontosító módon biztosítani az egészségügyi állatok és emberek alapuló szakértői tanulmányok. Ehhez, valamint elméleti és gyakorlati órák a University lehetőségek - laboratóriumok, a Tanítás Farm, a klinikai állatorvosi Kórház - akkor is vállalja a külső kihelyezés állatorvosi klinikákon, élelmiszer-ipari vállalatok, vágóhidak, farmokon, élővilág helyreállítási központok és állatkertek Ezért feltéve, ha a különböző kapcsolatok az állatorvosi hivatás.

http://www.uchceu.com/en/studies/degree/veterinary

Utoljára frissítve aug. 2017

Az iskoláról

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Tovább

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Kevesebb