A program leírása

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója felhívja a háziorvosokat "a jövőnk felemelkedő csillagaira". Ez tükrözi az Egészségügyi Világszervezet megújult elkötelezettségét a családi orvoslás mint minden régióbeli specialitás megteremtésében. A családi orvoslás megerősítése kulcsfontosságú tényezőnek számít az Egyetemes Egészségügyi Lefedettség elérésében, a Fenntartható Fejlődési Célok részeként, amelyhez minden ország az utolsó ENSZ Közgyűlésen elkötelezett. Ez az oklevél arra törekszik, hogy ezen a lendületen alapozza meg az elsődleges ellátás megerősítését azáltal, hogy olyan kompetens háziorvosokat fejleszti, akik felhatalmazást kapnak arra, hogy vezetővé váljanak és támogassák a szakma jövőjét.

Az Edinburgh-i Egyetem kiváló minőségű posztgraduális orvosi képzést nyújt online távoktatási formátumban. A hallgatók világszerte számos országból érkeznek, mindegyik egyedülálló élményt nyújtva élénk globális tanulási közösséget hoz létre. A program az orvosok számára biztosítja az alapvető orvosi ismeretek és vezetési készségeket a közös egészségügyi kérdések bemutatására, és a családmunka alapelveinek, folyamatainak és gyakorlatainak összefüggésében vizsgálja a menedzsmentet. A program felkészíti a hallgatókat arra, hogy szakértő családorvosokká váljanak, akiknek megközelítése folyamatos, összehangolt, átfogó és költséghatékony gondozást biztosít majd a páciensnek a család és a közösség kontextusában való megértésében.

Online tanulás

Ez a kevert távoktatási program a Moodle platformon keresztül érkezik. A diákoknak átfogó tanulási anyagokhoz, valamint a University of Edinburgh könyvtári forrásaihoz kell hozzáférniük. Az online oktatóprogramokat rendszeresen szakemberek látják el.

Programszerkezet

A hallgatók Mesterképzésre, Diplomára vagy Tanúsítványra is képesek.

Egy év (tanúsítvány)

Minden hallgató a következő kötelező tanfolyamokat veszi igénybe:

 • A családi orvoslás alapjai (20 kredit)
 • A családi orvoslás alkalmazott alapelvei (20 kredit)
 • Szakmaiasság a családi gyakorlásban (20 kredit)

2. évfolyam (Diploma)

Minden hallgató a következő kötelező tanfolyamokat veszi igénybe:

 • Család gyógyászat megközelítése a gyermekek és az anyák egészségére (20 kredit)
 • Családi orvoslás megközelítése a NCD-k (20 kredit)
 • Családi orvoslás megközelítése komplex igényekhez (20 kredit)

Harmadik év (Masters)

Minden tanuló 10,000-15,000 szóbeli írásbeli reflexív elemet veszi figyelembe.

Az online tanítást kiegészíti egy kéthetes, színpompás oktatás mind a bizonyítvány, mind a diploma év során. Ez az online tartalomra épül, és gyakorlati klinikai képzést nyújt. Jelenleg négy helyen található a világon: India, Nigéria, Uganda és Egyiptom. A részvétel egyedülálló lehetőséget kínál a családtagok számára a többi országban való utazáshoz és a gyakorlat megtekintéséhez.

Ezen túlmenően, a hallgatói befejezése a mester program lehetősége van részt venni egy opcionális 30 napos klinikai gyakorlat után elérte az MFM képesítést.


Karrierlehetőségek

A program célja, hogy az orvosok a tudás, a készségek és hozzáállás, hogy hatékony családtagok. Fontos, hogy az orvosok minden hátteret és tapasztalatot a korai karrierje orvosok a más szakosodott.

A program kiváló minőségű mesterképzést nyújt a Family Medicine-ban, és a hallgatók által a posztgraduális klinikai képzésben szerzett készségekre épül. Ez nem egy elismert szakképzés, és nem használható a családos orvoshoz való közvetlen bejutáshoz.

Belépési követelmények

Orvosi diploma (MBChB) vagy nemzetközi megfelelője).

Megfontolhatjuk azokat a jelentkezőket is, akik klinikai összefüggésben szakemberhez kötődnek, vagy releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kérjük, lépjen kapcsolatba a programcsapattal, hogy ellenőrizze, mielőtt jelentkezne.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
 • IELTS Academic: összesen 6,5 (minden egyes modulban legalább 6,0)
 • TOEFL-iBT: összesen 92 (minden egyes modulban legalább 20)
 • PTE (A): összesen 61 (mindegyik "kommunikációs készség" szakaszban legalább 56, az "Engedélyező készségek" szakaszok nincsenek figyelembe véve)
 • CAE és CPE: összesen 176 (minden egyes modulban legalább 169)
 • Trinity ISE: ISE II mind a négy komponensben

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Edinburgh-i Egyetem kis számú ösztöndíjat kínál a kiemelkedő jelentkezőknek. Ezek nagyon versenyképesek.

Az Egyesült Királyság kormánya posztgraduális kölcsönök

Az Egyesült Királyság állampolgárai, az állandó lakóhellyel rendelkezők és egyes, az Egyesült Királyságban lakóhellyel nem rendelkező uniós állampolgárok jogosultak a posztgraduális kölcsönökre - és bizonyos esetekben a megélhetési költségekre - is.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

35 további kurzus The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Utoljára frissítve Október 24, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 9, 2019
Duration
2 - 6 Év
Részidős oktatás
Price
12,300 GBP
Deadline
aug. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 9, 2019
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019

szept. 9, 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019
End Date