Clinical Research, Drug Safety és farmakovigilancia Diploma Program

Általános információk

Program leírás

Klinikai Kutatás, Kábítószer-biztonsági és Farmakovigilancia Diploma Program

AAPS az első kanadai College, hogy tervezett, készített és kezdte meg ezt a minisztérium által jóváhagyott programmal Kanadában.

A Clinical Research, Drug Safety és farmakovigilancia Diploma program célja, hogy fejlessze a speciális tudást és készségeket kell tervezni és írni vizsgálati protokollt, figyelemmel kíséri és irányítja a klinikai vizsgálatok és folytatni a kábítószer-biztonsági és farmakovigilanciai tevékenységek, beleértve a mellékhatások bejelentésének, felkészülés az időszakos gyógyszerbiztonsági jelentések és a, létrehozása és fenntartása, a kockázatértékelést és kockázatcsökkentő stratégiák megfelel a kanadai, amerikai jogszabályok és nemzetközi irányelveket.

A program középpontjában a globális, valamint a kanadai egészségügyi rendszer és a hatóságokkal, az egészségügyi jogszabályok, a nemzetközi irányelvek, valamint a szabványos működési eljárások (SOP) és gyakorlatok kezelésére klinikai vizsgálatok és a kábítószer-biztonsági tevékenységek. Használata praktikus és aktuális valós eseteket, AAPS integrált egyedi megközelítést és a hallgatókat az alapítvány és gyakorlati ismereteket, hogy alakítsanak ki hang a klinikai fejlesztési terv; biztosítsák klinikai vizsgálati adatok a hiteles és pontos; és hogy a jogok, integritását és bizalmas vizsgálati alanyok védelmét. AAPS diplomások az Clinical Research, Drug Safety és farmakovigilancia programot szakmai pályára a gyógyszerészeti, biotechnológiai, orvosi eszközök, kozmetika, természetes egészségügyi termékek, és a vele rokon iparágak.

A Clinical Research Associate, más néven Monitor, az egyén, amely felügyeli a haladás és magatartása a klinikai vizsgálat. A klinikai vizsgálat általában végrehajtják az orvosok a kórházban, klinikán, vagy orvosi rendelő. A hitelminősítő intézetek szükséges, hogy felügyelje a beavatás, a haladás, és magatartása a klinikai vizsgálat, hogy biztosítsák a tudományos megalapozottság az összegyűjtött adatok, valamint a jogok védelme, a biztonság és a jólét az emberi vizsgálati alanyok.

A hitelminősítő intézet gyakran van egy egészségügyi vagy tudományos háttérrel (pl ápoló, orvosi technológus, vagy gyógytornász vagy főiskolai, mester, vagy doktori fokozatot a tudomány). A hitelminősítő intézetek általában alkalmazott egy gyógyszeripari cég, szerződéses kutatószervezet (CRO), felsőoktatási intézmény, vagy a helyszínen irányító szervezet. A hitelminősítő intézet működik akár házon belül, vagy a területen, amely megköveteli néhány utazási. A mező monitor látogat több telep és együttműködik a vizsgálat koordinátora és a vizsgálatot végző tárgyalás.

A farmakovigilancia munkatársa, az egyén, amely felügyeli a haladás és magatartása a kábítószer-biztonsági és farmakovigilanciai tevékenységeket. A farmakovigilancia az a tudomány gyűjtésének, értékelésének, a jelentéstétel és a megelőzés gyógyszermellékhatások és a farmakovigilanciai rendszer általában kiegészül egy gyógyszeripari cég annak érdekében, hogy az infrastruktúra elvégzéséhez szükséges farmakovigilanciai feladatok. A farmakovigilanciai társult elvégzéséhez szükség van a passzív és az aktív farmakovigilancia tevékenységeket, amelyek többek között a jelentéstételi gyógyszerek mellékhatásaira az egészségügyi hatóságok és előkészítése és kezelése farmakoepidemiológiai tanulmányok a biztonság-, és a jólét az emberi vizsgálati alanyok és a lakosság egyszer egy gyógyszer belép a piacra.

A gyógyszeripari vállalatok jelenleg csökkentésére törekszik a fejlesztési idő szükséges a termékek fogadására Health Canada vagy FDA jóváhagyását marketing. Monitoring klinikai vizsgálat az első mechanizmus valamennyi potenciális eltérő adatok és szabályozási kérdések. Ezen kívül, a farmakovigilancia tevékenységeket foglal magában, hogy figyelemmel kíséri a biztonsági profilja a kábítószer. Elégtelen monitoring veszélyeztetheti a biztonságot a tanulmány résztvevő és / vagy vezethet a késedelmes egyre kábítószer jóváhagyásra.

A jól képzett és jól informált klinikai kutatást és farmakovigilancia szakmai létfontosságú szerepet játszik védelmében a tanulmány résztvevője, és a lakosság számára forgalomba hozott gyógyszerek és segít csökkenteni az időt a kábítószer fejlődés és a forgalomba hozatali engedélyt. A kereslet a jól képzett és klinikai kutatási és farmakovigilancia szakemberek folyamatosan növekszik, mint a kínálat korlátozott.

Továbbjutók elindítani a karrierjét:

 • klinikai kutatások
 • Farmakovigilancia
 • Gyógyszeripari projektmenedzsment
 • Klinikai adatkezelés
 • Farmakoepidemiológiai adatkezelés

Példa a karrier terén a Clinical Research és a farmakovigilancia:

 • Klinikai kutatási koordinátora
 • Farmakovigilancia adatkezelés Associate
 • Klinikai kutatási munkatárs
 • Farmakovigilancia Associate
 • A Clinical Data Management Associate
 • Clinical Research Project Leader
 • Farmakovigilancia projekt vezetője
 • Klinikai Kutató Monitor
 • Egészségügyi Információs munkatárs
 • Farmakovigilancia tisztviselő
 • Minőség-ellenőrzés a klinikai kutatás
 • Minőségbiztosítás Clinical Research
 • Minőségbiztosítás farmakovigilancia
 • Könyvvizsgáló A klinikai és farmakovigilancia
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

If you are looking for a college that offers challenging programs in high demand fields, such as Pharmal, Biopharma, healthcare, Food, Medical Devices, Cosmetics, and Environmental AAPS is the place f ... Tovább

If you are looking for a college that offers challenging programs in high demand fields, such as Pharmal, Biopharma, healthcare, Food, Medical Devices, Cosmetics, and Environmental AAPS is the place for you. Don’t wait for life’s rewards to come around – Make it happen by getting the education you need. Kevesebb