HEALTHCARESTUDIES.HU

93 Online Oklevél Áttekintése

A tanúsítvány egy rövid skolasztikus program, amely segít a hallgatók a képzés és a szükséges képzést, hogy jogosultak promóciók munkahelyi vagy kiegészíteni a meglévő tanulmányi eredménye. Ezek a programok általában kitölteni kevesebb, mint egy éve.

Az Atlanti-óceánon, a vita az online kurzusok és lehetséges, hogy a felsőoktatás átalakítása óta dúl egy ideje. A tanfolyamok felépítése a heti online konferenciák, kommunikáció a kurzus és tanulók zajlik egy virtuális tanulási környezetben. Az online kurzusok célja, hogy illeszkedjen körül a naptárat, akkor elérheti a kurzus, amikor ez alkalmas az Ön számára.

Online Oklevél

93 Találatok Master, On-line Filter

Online Graduate Certificate Program a klinikai kutatás

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
On-line Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston

A klinikai kutatás a leggyorsabban növekvő fegyelem a feltörekvő orvostechnikai eszközökben és a gyógyszeriparban. A karrier sikere szempontjából kulcsfontosságú az egyre növekvő ismeretek és a klinikai kutatások előrehaladásával járó új szabályozási folyamatok követése.

Klinikai vezetői tanúsítvány

Saint Xavier University Online
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago

A Saint Xavier Egyetem Klinikai Vezetői Tanúsítvány Programja olyan regisztrált ápolók számára készült, akik már rendelkeznek mesterképzéssel egy másik ápolási szakirányon, és jogosultak a klinikai nővér vezetői tanúsítási vizsgára.

Online Graduate Certificate a végrehajtás és a terjesztés tudomány

University Of Maryland Baltimore
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Baltimore + 1 további

A program célja, hogy segítse a hallgatókat az egészségügyi kutatások által előállított tudás és bizonyítékokon alapuló beavatkozások terjesztésében, végső soron az egyéni és a lakosság egészségének javításában. Számos ilyen érdeklődő diák dolgozik a következő területeken: klinikai kutatás, adatelemzés, programmenedzsment, tanulás és fejlesztés, stratégia, laboratóriumi kutatás stb.

Egészségügyi menedzsment tanúsítvány

Angelo State University College of Business
Campus On-line Nappali 2 félévek Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok San Angelo + 1 további

A 12 órás hitelminősítő Egészségügyi menedzsment bizonyítványt olyan szakemberek számára terveztük, akik az egészségügyben szeretnének előrelépni. A tanúsítvány az etikával, az egészségügy finanszírozásával, a műveletekkel és az egészségügyi kommunikációval kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatos ismeretek bővítésére összpontosít. Bővítse karrierlehetőségeit, miközben megszerzi az egészségügyben dolgozó egészségügyi szakemberek gyakorlatát és eljárásait.

Postgraduate Certificate / Diploma / M.Sc. in Advanced Radiotherapy Practice

Trinity College Dublin Online Education
On-line Nappali 1 - 3 év Kérj Információt Írország Dublin

A posztgraduális sugárkezelés tanfolyam online célja, hogy a tudás és készségek a fejlett sugárterápia kezelése daganatos betegeknél, és lehetővé teszi, hogy kritikusan értékeljék, és részt vesznek a kutatás ezen a területen.

Speciális bizonyítvány a diagnosztikai orvosi szonográfiában

Washburn University
On-line Vegyes online és egyetemi Nappali 12 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Topeka + 1 további

A szonográfiát meg lehet vizsgálni a test számos részén, például a hasban, a mellben, a női reproduktív rendszerben, a prosztatában, a szívben és az erekben. A szonográfiát egyre inkább használják szívbetegségek, szívrohamok és érrendszeri megbetegedések észlelésére és kezelésére, amelyek stroke-okhoz vezethetnek.

Doktori bizonyítvány a globális dohányzásellenőrzésben

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
On-line Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

8 tanfolyami, online tanúsítvány (25 kredit), amely felkészíti a tanulókat arra, hogy a dohányzás-ellenőrzési politikák kidolgozását, végrehajtását és értékelését világszerte vezesse.

Diplomamutató szabályozási ügyekben

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Washington + 1 további

Az online Graduate Certificate program szabályozói tanulói megtanulják értékelni a potenciális új termékek tudományos és gazdasági értékét a globális piacon, támogatva az egészségügyi termékek hatékony szállítását helyben és külföldön.

Bevezetés a kínai orvoslás filozófiájába

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 4 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Houston + 1 további

A Kínai Orvostudományi Filozófia célja a hagyományos kínai orvoslás fogalmának és filozófiájának bemutatása. Ez az online önfejlesztő tanfolyam ingyenes.

Pg cert közegészségügyi

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Colchester + 1 további

A posztgraduális képesítést Közegészségügyi egy speciális képesítést célja, hogy felkészítse elfoglalt egészségügyi szakemberek egy elismert képesítést egy top brit egyetemen miközben továbbra is dolgozik egyidejűleg.

Foglalkozási terápiás igazolás - Koncentrációk a professzionális terapeuta, valamint a kéz és a felső szélességi rehabilitáció terén

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Medford + 1 további

A Foglalkozási Terápiás Tanúsítvány nyitva áll az egyéneknek, akinek a főiskolai, mester- vagy doktori fokozata foglalkozási terápiában van, és két koncentrációt kínál: az Advanced Professional Study és a Hand and Upper Extremity Rehabilitation. Az Advanced Professional Study koncentrációja különösen érdeklődik a szakmai terapeuták iránt, akik érdeklődnek a pályafutásuk bővítéséhez, a terepmunka-oktatókhoz, a rendszergazdákhoz, a klinikai szakemberekhez és a felügyeletekhez, valamint a tapasztalt szakemberek iránt, akik szorgalmazzák szakértelmüket. A kéz és a felső végtagi rehabilitáció koncentrációja foglalkozási terapeuták gyakorlására szolgál, akik szeretnék használni a tanfolyamot, hogy ismereteket szerezzenek a kéz- és felső végtagi terápia foglalkozási terápiájában.

Doktori tanúsítvány az egészségügyi menedzsmentben

American University Online
On-line Részidős oktatás 9 - 15 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington

Az Amerikai Egyetem online Egészségügyi menedzsment szakirányú továbbképzése lehetővé teszi az egészségügyi szervezetek változásainak stratégiai navigálását és a tájékozott, elemzésen alapuló döntéshozatalban az ápolást.

Master of Science in Nursing: klinikai nővér vezető bizonyítvány

Queens University of Charlotte Online
On-line Részidős oktatás 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Charlotte

A klinikai nővér vezetés posztmester-tanúsítványa online elérhető. A regisztrált ápolók, akik már rendelkeznek MSN-vel és megfelelnek a felvételi követelményeknek, jogosultak a programra.

Posztgraduális diploma a szekvenciaelemzésben és a genomikában

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington

A Johns Hopkins posztgraduális bizonyítványt a szekvenciaelemzésben és a genomikában olyan tudósok számára tervezték, akik már kiterjedt alapokon állnak a biokémia, a molekuláris biológia és a sejtbiológia terén, de szükségük van a bioinformatikai készségekre a kísérletek tervezéséhez és az adatok elemzéséhez.

Diplomás Tanúsítvány a Nyugdíjas Residence Management

Fanshawe College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock + 5 további

A nyugdíjas lakóhely kezelése dinamikus, rugalmas készségeket, vezetést és erős etikát igényel. A Fanshawe nyugdíjazással foglalkozó menedzsment programja elindítja Önt az egyre bővülő terület élvonalába. 2030-ig a kanadaiak több mint negyede 65 évesnél idősebb lesz, és a nyugdíjba vonulásuk, amire szüksége van, segíthet nekik. Fokozza a kritikus gondolkodás készségeit, a hatékony szolgáltatásnyújtás képességét és a nyugdíjba vonulást. Meg fogja tanulni a legújabb motivációs technikákat a vezetésben.