Filter
Certificate
Egyesült Királyság Scotland Saint Andrews A tanulmányok típusa: On-line Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Online Oklevelek az Amerikai Egyesült Saint Andrews, Egyesült Királyság 2019

A tanúsítvány, amely egy oktatási program által kínált sok főiskolák és egyetemek, segíthet a diákok szert nagyobb gyakorlat és tapasztalat meglévő karrier területén. Sok program rövid és általában kell kitölteni, mindössze egy év alatt.

Online tanulás, vagy e-learning az a folyamat, hogy megtanulják a különböző médiumok, hogy szállít szöveg, hang, kép, animáció, és a streaming video. Létezik sok e-learning folyamatok diffúz tudás és tanulni határok nélkül.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

St. Andrews Skóciában található, és ismert, mint a hazai golf. Az egyik tizenöt skót egyetem, a University of St Andrews található ott. Ez egyben a legrégebbi skót egyetem, 1410-ben alapított.

Online Oklevél az Amerikai Egyesült Saint Andrews az Egyesült Királyságban

Tovább Kevesebb

1 Találatok Master, Saint Andrews, On-line

University of St Andrews

A Dementia Care pszichológiájának posztgraduális bizonyítványa a pszichológiai elmélet gyakorlati alkalmazására összpontosít a demencia ellátásban, és a profi ápoló szemé ... [+]

A Dementia Care pszichológiájának posztgraduális bizonyítványa a pszichológiai elmélet gyakorlati alkalmazására összpontosít a demencia ellátásban, és a profi ápoló személyzet és a menedzsment számára készült, akik szolgáltatásokat nyújtanak a demenciában szenvedőknek.

A Dementia Care Pszichológiájában a PG-sertés egy részmunkaidős távoktatási kurzus, amelyet a Pszichológiai és Neurológiai Tudományok Iskola vezet, január és szeptemberi kezdetektől. A program elméleti hátteret biztosít a diákoknak a demencia gondozásának pszichológiájához.

FőbbA program felépítése a lehető legnagyobb rugalmasságot szolgálja, lehetővé téve a diákok számára, hogy egy, kettő vagy mind a három modult fogadjanak el, melyet egyenként fizethet (a posztgraduális bizonyítvány megköveteli mindhárom teljesítését).A diákokat arra ösztönzik, hogy megkérdőjelezzék a jelenlegi gyakorlatot, és alkalmazzák a pszichológiai elméletet saját munkakörülményeikre.A távoktatási formátum lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy távolról és saját ütemben elérjék a posztgraduális bizonyítványt.Tanítási formátum... [-]
Egyesült Királyság Saint Andrews
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul