Filter
Certificate
Egyesült Királyság Scotland A tanulmányok típusa: On-line Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Online Oklevelek az Amerikai Egyesült Scotland és Egyesült Királyság 2019

A tanúsítvány, amely egy oktatási program által kínált sok főiskolák és egyetemek, segíthet a diákok szert nagyobb gyakorlat és tapasztalat meglévő karrier területén. Sok program rövid és általában kell kitölteni, mindössze egy év alatt.

Mivel minden osztály az interneten, a diákok nem kell megjelennie az órákon. Menetrendek nem lehet olyan szigorúak, ha figyelembe órák online. A diákok a munka és a feladatok elvégzése, amikor készen állnak, és a személyes ütemben. A több online kurzusokat, a hallgatók nem várható, hogy választható osztályok, ha szükséges a nagyobb. Ez lehetővé teszi a diákok, hogy nulla, és tanulmányozza különösen, hogy mit kell tanulni az üzleti. Sok diák, akik a szenvedély az, hogy megtanulják vonatkozó információkat a legnagyobb, online képzési programok működnek jó, mint ez a megközelítés időt takarít meg, és a támogatás a hallgatók szert mértéke gyorsabb.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Online Oklevél az Amerikai Egyesült Scotland az Egyesült Királyságban

Tovább Kevesebb

3 Találatok Master, Scotland, On-line

University of St Andrews

A Dementia Care pszichológiájának posztgraduális bizonyítványa a pszichológiai elmélet gyakorlati alkalmazására összpontosít a demencia ellátásban, és a profi ápoló szemé ... [+]

A Dementia Care pszichológiájának posztgraduális bizonyítványa a pszichológiai elmélet gyakorlati alkalmazására összpontosít a demencia ellátásban, és a profi ápoló személyzet és a menedzsment számára készült, akik szolgáltatásokat nyújtanak a demenciában szenvedőknek.

A Dementia Care Pszichológiájában a PG-sertés egy részmunkaidős távoktatási kurzus, amelyet a Pszichológiai és Neurológiai Tudományok Iskola vezet, január és szeptemberi kezdetektől. A program elméleti hátteret biztosít a diákoknak a demencia gondozásának pszichológiájához.

FőbbA program felépítése a lehető legnagyobb rugalmasságot szolgálja, lehetővé téve a diákok számára, hogy egy, kettő vagy mind a három modult fogadjanak el, melyet egyenként fizethet (a posztgraduális bizonyítvány megköveteli mindhárom teljesítését).A diákokat arra ösztönzik, hogy megkérdőjelezzék a jelenlegi gyakorlatot, és alkalmazzák a pszichológiai elméletet saját munkakörülményeikre.A távoktatási formátum lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy távolról és saját ütemben elérjék a posztgraduális bizonyítványt.Tanítási formátum... [-]
Egyesült Királyság Saint Andrews
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A kombinált positron-emissziós tomográfia (PET) és a mágneses rezonancia (MR) olyan képalkotó technológia, amely lehetővé teszi az anyagcsere-funkció, a fiziológia és az ... [+]

A program leírása

A kombinált positron-emissziós tomográfia (PET) és a mágneses rezonancia (MR) olyan képalkotó technológia, amely lehetővé teszi az anyagcsere-funkció, a fiziológia és az anatómiai adatok gyűjtését egyetlen vizsgálati szekcióban diagnosztikai és kutatási célokra (pl.

A PET-MR szkennereket egyre inkább telepítik a klinikai és kutatási környezetbe, de jelenleg az ilyen létesítmények üzemeltetésére és használatára vonatkozó képzés korlátozott, gyakran hosszú tartózkodási időt igényelnek, távol a munkahelytől és az otthoni személyes kötelezettségvállalásoktól.

Az Edinburgh-i Egyetem egyike azon UK-központok közül, amelyekben PET-MR szkenner és személyzet rendelkezik a futtatáshoz és a használatához szükséges szakértelemmel. Ez a program kihasználja a képalkotó technológiák terén szerzett tapasztalatainkat, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy ezen a területen online tanulói környezeten keresztül továbbképzésre kerüljenek.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a program célja az orvosi képelemzés ismereteinek, készségeinek és megértésének terjesztése, lehetővé téve a hatékony és hatékony orvosi képelemzést, amely klinikailag ... [+]

A program leírása

Ez a program célja az orvosi képelemzés ismereteinek, készségeinek és megértésének terjesztése, lehetővé téve a hatékony és hatékony orvosi képelemzést, amely klinikailag és kereskedelmi szempontból is használható.

A képalkotás fizikájával és a kapcsolódó technikákkal foglalkozik, továbbá a képfeldolgozás és -elemzést szolgáló speciális tartalomra is koncentrál.

A diákok is képesek lesznek használni a MATLAB számítástechnikai környezetet és a programozási nyelvet.

Ez a program kihasználja a képfeldolgozás és -elemzés terén szerzett tapasztalatainkat, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy ezen a területen online tanulói környezetben továbbképzést végezzenek.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul