Filter
Certificate
Kanada Ontario Ottawa A tanulmányok típusa: On-line Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Online Oklevelek az Amerikai Egyesült Ottawa és Kanada 2019

A tanúsítvány, amely egy oktatási program által kínált sok főiskolák és egyetemek, segíthet a diákok szert nagyobb gyakorlat és tapasztalat meglévő karrier területén. Sok program rövid és általában kell kitölteni, mindössze egy év alatt.

Online tanulás utal az elektronikus média és az információs és kommunikációs technológiák (IKT) az oktatásban. Az online tanulás egyik a rugalmasságot, hogy hozzáférést a tanulmányait bármikor és bárhonnan tudnak bejelentkezni.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Ottawa elismerten az egyik legjobb művelt város Kanadában. Majdnem a fele a lakosság végzett a különböző egyetemek és főiskolák. A fő felsőoktatási intézmény-és a University of Ottawa Carleton University hozzájárult ehhez a közvetlenül és közvetve egyaránt.

Online Oklevél az Amerikai Egyesült Ottawa Kanadában

Tovább Kevesebb

1 Találatok Master, Ottawa, On-line

Algonquin College

Az Alkalmazott Viselkedési Elemzés (ABA) egy kutatási alapú és adatvezérelt tudomány, amely az autista spektrum zavarok (ASD) egyéniségének újféle készségekkel, többek kö ... [+]

Programunk

Az Alkalmazott Viselkedési Elemzés (ABA) egy kutatási alapú és adatvezérelt tudomány, amely az autista spektrum zavarok (ASD) egyéniségének újféle készségekkel, többek között a társadalmi, a játékokkal, az önsegítéssel, a nyelvtudással és az egyetemi készségekkel való tanításában használható. Ez a magasan specializált Ontario Főiskolai Graduate Certificate program biztosítja a hallgatók szilárd alapot az alapelvek ABA, konkrétan ezeknek az elveknek az alkalmazása az Intenzív Behavioral Intervenció (IBI) az ASD gyermekekkel. A tanterv magában foglalja az ASD-vel rendelkező egyének jellemzőit, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatokat az ABA-ban, a szakmai etikai kódexet, valamint a magatartási kezelési tervek kidolgozását és végrehajtását. A hallgatók gyakorlati tapasztalatot szereznek az ügyfelekkel és az ABA kezelő csoportokkal.... [-]

Kanada Ottawa
Kérj Információt
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul