Filter
Certificate
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: On-line Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Online Idősgondozás Oklevelek 2019 Nyugat-Európa

Tanúsítvány programok oktatási egységek tanulmányt, amely segít a diákok szert ismeretek és tapasztalatok gyámsága alatt képzett személyek. Egyes hallgatók ezeket a programokat annak érdekében, hogy a szükséges készségeket, hogy előre a saját szakmájában.

Az Atlanti-óceánon, a vita az online kurzusok és lehetséges, hogy a felsőoktatás átalakítása óta dúl egy ideje. A tanfolyamok felépítése a heti online konferenciák, kommunikáció a kurzus és tanulók zajlik egy virtuális tanulási környezetben. Az online kurzusok célja, hogy illeszkedjen körül a naptárat, akkor elérheti a kurzus, amikor ez alkalmas az Ön számára.

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Online Idősgondozás Oklevél Nyugat-Európa

Tovább Kevesebb

2 Találatok Idősgondozás, Nyugat-Európa , On-line

University of St Andrews

A Dementia Care pszichológiájának posztgraduális bizonyítványa a pszichológiai elmélet gyakorlati alkalmazására összpontosít a demencia ellátásban, és a profi ápoló szemé ... [+]

A Dementia Care pszichológiájának posztgraduális bizonyítványa a pszichológiai elmélet gyakorlati alkalmazására összpontosít a demencia ellátásban, és a profi ápoló személyzet és a menedzsment számára készült, akik szolgáltatásokat nyújtanak a demenciában szenvedőknek.

A Dementia Care Pszichológiájában a PG-sertés egy részmunkaidős távoktatási kurzus, amelyet a Pszichológiai és Neurológiai Tudományok Iskola vezet, január és szeptemberi kezdetektől. A program elméleti hátteret biztosít a diákoknak a demencia gondozásának pszichológiájához.

FőbbA program felépítése a lehető legnagyobb rugalmasságot szolgálja, lehetővé téve a diákok számára, hogy egy, kettő vagy mind a három modult fogadjanak el, melyet egyenként fizethet (a posztgraduális bizonyítvány megköveteli mindhárom teljesítését).A diákokat arra ösztönzik, hogy megkérdőjelezzék a jelenlegi gyakorlatot, és alkalmazzák a pszichológiai elméletet saját munkakörülményeikre.A távoktatási formátum lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy távolról és saját ütemben elérjék a posztgraduális bizonyítványt.Tanítási formátum... [-]
Egyesült Királyság Saint Andrews
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Trinity College Dublin Online Education

A cél a posztgraduális képesítést demencia, hogy megkönnyítsék a diákok, hogy dolgozzon ki egy átfogó tudományos és bizonyítékokon alapuló megközelítés a gyakorlatban, ho ... [+]

A cél a posztgraduális képesítést demencia, hogy megkönnyítsék a diákok, hogy dolgozzon ki egy átfogó tudományos és bizonyítékokon alapuló megközelítés a gyakorlatban, hogy kritikusan vizsgálja meg, és kritika demencia ellátás nyújtása. A kialakítás olyan, hogy támogatni fog közötti együttműködést tudományágak ápolási, orvosi, foglalkoztatási terápia, a szociális munka és egyéb dolgozó szakemberek élő személy a demenciában szenvedők és családjuk / jelentős mások.

Pályakezdő ez persze alkalmazása a tanulásban, engedélyezve lesz, hogy támogassák és fejlesszék a kiválóság demencia gondozás a gyakorlatban beállítás így biztosítva, hogy a demenciában szenvedő emberek élnek méltó és teljes életet él.... [-]

Írország Dublin
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
On-line
Bővebben magyarul