HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb 3 Fizioterápia Oklevél 2020

Igazolások rendelkezésre állnak a graduális, posztgraduális, mind szakmai szempontból. Gyakran vesz hat hónaptól két év alatt fejezik be, a tanúsítvány hozzá további képesítések vagy segítik a diákokat, hogy az átmenet az egyik területen a tanulmány egy másik.

Mi a tanúsítvány gyógytornász? Ez a program segít a vonat, akik szeretnék lenni gyógytornászok. A diákok a kompetenciák és ismeretek az emberi test, és hogyan működik. Mert egy csomó munkájuk körül forog a rehabilitáció, a diákok megismerhetik elvesztése mozgalom, amely annak köszönhető, hogy a betegség, baleset, vagy az életkor. Tanulmányok is körül forog a sportolók és a közös sérülések. Minden program változhat, de ez természetesen magában foglalja mind a tantermi tanulás és a gyakorlati képzés.

Diákok, akik ezt természetesen előnyös, mivel jobban fel vannak készülve, hogy kössön fizikoterápia karrier, ami egy népszerű választás azok számára, akik szeretnének segíteni másoknak egészségügyben.A tanúsítvány gyakran meghatározza az alapítvány egy fejlettebb oktatás.

A kapcsolódó költségek megszerezte a fizioterápiás tanúsítvány változik egy kicsit az egyik helyről a másikra. Tandíj és díjak nagyban meghatározza a helyét az iskola, és hossza a programot. A diákok hívja az iskola közvetlenül megtudni pénzügyi követelményeknek.

Mint gyógytornász, sok karrier lehetőség közül választhat. A munkaadók közé tartozik az orvosi klinikák, kórházak, csontkovácsok, tornatermek, fizikoterápia klinikák, és egyéb egészségügyi intézményekben. Néhány diplomások, akik egy üzleti oktatás is dönthet, hogy nyissa meg a saját gyakorlat. Magánszemélyek dönthet úgy, hogy a munka egy különlegesség, mint a műtét gyógyulás, sport rehabilitációs, krónikus fájdalom, vagy baleset hasznosítás.

Találjanak fizioterápiás iskolai gyors és egyszerű, ha használja az online adatbázis.Mostantól kezdve keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Fizioterápia Filter

Foglalkozási terápiás igazolás - Koncentrációk a professzionális terapeuta, valamint a kéz és a felső szélességi rehabilitáció terén

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Certificate
aug. 2020
<
Nappali
<
Részidős
01 aug. 2020
Angol
Campus
On-line

A Foglalkozási Terápiás Tanúsítvány nyitva áll az egyéneknek, akinek a főiskolai, mester- vagy doktori fokozata foglalkozási terápiában van, és két koncentrációt kínál: az Adv ...

Tovább

Tanúsítvány a terápiás szolgáltatásokban (a WDA által nyújtott 95% -os finanszírozás) angol nyelven

CSM Academy International
Certificate
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;11 hónap
Angol
Campus

A kurzus célja, hogy olyan embereket biztosítson, akik már dolgoznak vagy szeretnének belépni a Közösségi és Szociális Szolgáltatások környezetébe, a készségek és ismeretek me ...

Tovább

Foglalkozási terápia Speciális szakmai tanúsítvány az iskolai gyakorlatban

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Certificate
jan. 2021
<
Részidős
<
3 félévek
15 szept. 2021
Angol
On-line

A Tufts Foglalkozási Terápiás Tanszék Az iskolai gyakorlattal rendelkező szakmai továbbképző tanszék egy nem-rezidens, online tanúsítvány, amelyet az iskolai szakemberek számá ...

Tovább