Filter
Certificate
Szingapúr A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fizioterápia Oklevelek Összevetése Szingapúrban

A tanúsítvány, amely egy oktatási program által kínált sok főiskolák és egyetemek, segíthet a diákok szert nagyobb gyakorlat és tapasztalat meglévő karrier területén. Sok program rövid és általában kell kitölteni, mindössze egy év alatt.

A fizioterápia az egészséges mozgás előmozdítása. A fizikoterapeuták segítenek a betegeknek a sérülések megelőzésében és rehabilitációjában a fizikai mozgékonyság helyreállításában és fenntartásában, a mobilitás növelésében, az erő növelésében és a teljes motorfunkció maximalizálásában. 

Szingapúr (新加坡) egy város-állam Délkelet-Ázsiában. Alakult, mint a brit kereskedelmi gyarmat 1819-ben függetlenné válása óta ez vált az egyik a világ 's leggazdagabb ország büszkélkedhet a világ ' s legforgalmasabb kikötője. Szingapúr hat hazai egyetemek és általában jól tekinthető, és vonzza a csere diákok a világ minden tájáról.

Fizioterápia Oklevél Szingapúrban

Tovább Kevesebb

1 Találatok Fizioterápia, Szingapúr

CSM Academy International

A kurzus célja, hogy olyan embereket biztosítson, akik már dolgoznak vagy szeretnének belépni a Közösségi és Szociális Szolgáltatások környezetébe, a készségek és ismeret ... [+]

A kurzus célja, hogy olyan embereket biztosítson, akik már dolgoznak vagy szeretnének belépni a Közösségi és Szociális Szolgáltatások környezetébe, a készségek és ismeretek megszerzéséhez szükséges feladataik ellátásához a Közösségi Fejlesztési, Fogyatékossági, Felnőtt Szolgáltatások és Terápiás Szolgáltatások területén.

Ezenkívül minden olyan szakember számára is alkalmas, aki készségeket és ismereteket szeretne szerezni a tanfolyamon kínált 12 kompetencia egységből (modulokból). Az egyes modulokhoz sikeresen teljesített WSQ tanúsítványt, az úgynevezett elérési nyilatkozatot kínálnak.

A 3 hónapos teljes munkaidős vagy 11 hónapos részmunkaidős képzés befejezésekor a diplomások teljes körű tanúsítással rendelkeznek, és azonnal elkezdhetik munkájukat terápiás segítőként különböző egészségügyi ellátásban.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 11 hónap
Campus
Bővebben magyarul