Filter
Certificate
Szingapúr A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fizikoterápia Oklevelek Összevetése Szingapúrban

Tanúsítvány programok oktatási egységek tanulmányt, amely segít a diákok szert ismeretek és tapasztalatok gyámsága alatt képzett személyek. Egyes hallgatók ezeket a programokat annak érdekében, hogy a szükséges készségeket, hogy előre a saját szakmájában.

A fizikai tevékenység magában foglalja a gyakorlatok széles választékát, mint a futás, sportolás, úszás és nyújtás. A hallgatók megtanulják, hogyan konstruktív módon motiválják az embereket a csapatmunka javításában, leküzdésében a mentális küzdelmekben, és jobban illeszkedjenek egymáshoz.

Szingapúr (新加坡) egy város-állam Délkelet-Ázsiában. Alakult, mint a brit kereskedelmi gyarmat 1819-ben függetlenné válása óta ez vált az egyik a világ 's leggazdagabb ország büszkélkedhet a világ ' s legforgalmasabb kikötője. Szingapúr hat hazai egyetemek és általában jól tekinthető, és vonzza a csere diákok a világ minden tájáról.

Fizikoterápia Oklevél Szingapúrban

Tovább Kevesebb

1 Találatok Fizikoterápia, Szingapúr

CSM Academy International

A kurzus célja, hogy olyan embereket biztosítson, akik már dolgoznak vagy szeretnének belépni a Közösségi és Szociális Szolgáltatások környezetébe, a készségek és ismeret ... [+]

A kurzus célja, hogy olyan embereket biztosítson, akik már dolgoznak vagy szeretnének belépni a Közösségi és Szociális Szolgáltatások környezetébe, a készségek és ismeretek megszerzéséhez szükséges feladataik ellátásához a Közösségi Fejlesztési, Fogyatékossági, Felnőtt Szolgáltatások és Terápiás Szolgáltatások területén.

Ezenkívül minden olyan szakember számára is alkalmas, aki készségeket és ismereteket szeretne szerezni a tanfolyamon kínált 12 kompetencia egységből (modulokból). Az egyes modulokhoz sikeresen teljesített WSQ tanúsítványt, az úgynevezett elérési nyilatkozatot kínálnak.

A 3 hónapos teljes munkaidős vagy 11 hónapos részmunkaidős képzés befejezésekor a diplomások teljes körű tanúsítással rendelkeznek, és azonnal elkezdhetik munkájukat terápiás segítőként különböző egészségügyi ellátásban.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 11 hónap
Campus
Bővebben magyarul